Jack Bass (wujek Chucka) i Blair będą mieli jakąś "wspólną sprawę" i nie chcą, aby Chuck się o tym dowiedział (chodzi o to, że byli razem, a nawet spali ze sobą). Wszystko to potwierdzają słowa Blair w limuzynie "Nie mów Chuckowi o NY" i rozmowy z Sereną.
W 2x15 odcinku padły NIEOFICJALNIE(wycięta scena) słowa:
Jack Bass: Let's make a suprise.
Chuck Bass: Blair wouldn't touch you!
Jack Bass: You should ask her about it...
Myślicie, że CHUCK I BLAIR będą jeszcze kiedykolwiek razem??
Spokojnie Twoje spoilery nie są takie mocne ;)
Pewnie , że będą razem poczytaj tutaj:http://plotkara.info/
Ja gdzieś czytałam , że ta 'wspólna sprawa' to bulimia Blair , o której wie Jack natomiast Blair nie chce aby Chuck się o tym dowiedział.
pzdr*
Wow ten spoiler jest mocny tak mocny że jużkilka razy go widziłam.Po za tym jesli w serialu sugerują że jack i blair spali ze sobą to pewnie tak nie było a to tylko zmyłka.
Jeszcze jedno niewiem czy pierwszy raz oglądasz serial dla młodzieży ale takie pary jak chuck i blair zawsze do siebie wracają, nawet jeśli przez 5 sezonów nie będą razem to i tak w ostatnim skończą jako para.
Jack wyjeżdża z miasta i nic się w tej sprawie nie wyjaśni. Przynajmniej na razie. A ze spoilerów które ja widziałam Nate i Blair wrócą do siebie! Widziałam zdjęcia na których się przytulają i całują. Chyba, że był to kolejny sen Blair, ale w sumie to już nic mnie nie zdziwi.
omg czy Ty naprawdę musisz to robić? odcinek 15 był już dawno, a jeśli To są mocne spoilery to je jestem św Mikołaj :/ jak w odcinku mogą padać "nieoficjalnie {wycięta scena) słowa" - to było geniuszu w promo, a skoro to jest (wg Ciebie) wycięta scena to raczej w odcinku 15 nie padły. spoilery umieszcza się o nowych odcinkach, a nie o tych które już dawno były.
błagam Cię przestań zamieszczać takie bezsensowne posty, bo psychicznie nie wytrzymam i żyły sobie podetnę :p
przecież te słowa w ogóle oficjalnie nie padly bo wycofali to z serialu bo przeprosiny chucka nie mialyby sensu to tak naprawde nie mialo mniejsca ;]