ja zaczęłam niedawno oglądać ten serial i nie mogę uwierzyć, iż kiedyś po pierwszym odcinku
powiedziałam "dupy nie urywa", haha jak sobie przypomnę to śmieję się sama do siebie. No więc,
po czterech dniach skończyłam 2 sezon. Czy są jeszcze jacyś ludzie którzy również stosunkowo
niedawno zaczęli oglądać GG po raz pierwszy?
Hehe tez tak mialam. Zobaczylam kilka odcinkow w 2008 roku i stwierdzilam ze zalosny serial! Wciagnelam sie dopiero z nudow jak zaczynal sie 5 sezon. ;) w tym momencie mam cale 6 sezonow na dvd ksiazke o serialu i zarazilam kilka kolezanek "miloscia" do Chucka :D tak ze nie wszyscy zapalali sympatia do serialu od razu
Jak można nie kochać Chucka Bass'a :D Serial zaczęła oglądać wczoraj moja koleżanka, która również zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia :D Gdy skończę serial sięgnę na pewno po książkę, wiem, że powinnam to zrobić w odwrotnej kolejności, ale niestety nie oderwę się już od serialu :D Podejrzewam, że napiszę jakieś opowiadanie poświęcone Chuckowi :D
Ja też. Po 1 odcinku zastanawiałam się czy warto oglądać dalej, ale od około 5 odcinka już strasznie mnie wciągło.
Teraz oglądam po 3-4 odcinki dziennie i nie wiem co zrobię, jak skończę wszystkie sezony. Na pewno będzie mi brakować Chucka i Blair.
Może ktoś ogląda jakiś serial, w którym występują postacie podobne do nich?
Nie wiem co pocznę gdy skończę oglądać serial. Na pewno pozostanie ogromny nie dosyt, ponieważ taki serial mógłby trwać nawet 10 sezonów :D Również szukam podobnego serialu, ale na razie moje poszukiwania spełzły na niczym. Będę próbować dalej, ale i tak to już nie będzie to samo. W końcu Chuck i Blair są jedyni w swoim rodzaju :)