zaczęła się przemiana Plotkary w Modę na Sukces, nie sądzicie? Serena z Danem, Serena z Natem, znowu z Danem itd...
Potem czas na Blair- Blair z Chuckiem, Blair z Natem, Blair z księciem, Blair z drugim księciem, Blair Danem, Blair znowu chce do Chucka ale Chuck jej nie chce, potem na odwrót....
Odcinki są nudnawe mniej więcej od początku 4 sezonu, a przynajmniej od tamtej pory zaczęło mi to wszystko przeszkadzać. No bo przepraszam bardzo, ale grupa kilku przyjaciół którzy byli i spali ze sobą po kilka razy i na przemian to odrobinkę głupie, naiwne, przesadzone, popaprane. Takie moje zdanie.
Rzeczywiście, w grupie głównych bohaterów- Serena, Blair, Vanessa, Jenny, Chuck, Nate, Dan- każdy był już z każdym ( wyłączając związek Jenny i Dana oczywiście). Nudne.
Pamiętacie S01E01? Chuck się rzucił na Serenę na zapleczu. Oczywiście nie był to związek no ale jakieś tam całusy były ;) Z resztą gdyby Serena i Chuck nie zostali później rodziną to i ten wątek pewnie później by się rozwinął. Lub rozwinie...
Nie pocałowali sie! :P
Tak jak mówię, załamie sie jak Chuck coś z Sereną, są fajnym rodzeństwem na tym koniec!
A ja się nie zgadzam.. Kiedy byłam trochę młodsza i trochę mniej widziałam też śmiałam się z tych wymian w serialach, które można by było zatytuować KAŻDY Z KAZDYM.. Powinniscie miec jednak na uwadze to, ze scenariusze do seriali sa na czyms oparte.. i byc moze w plotkarze jest to niesamowicie razace i w glowie sie nie miesci, ze tak mogloby byc @ real.. Ale powiem tak: spojrzcie na swoje otoczenie ;) Gwarantuje wam, że predzej czy pozniej zauwazycie, ze takie "wymiany" sa jak najbardziej zyciowe......
Bo scenarzyści historie do serialowego świata czerpią z życia, a w życiu już tak bywa, że kazdy z kazdym :)
Może nie sypia, ale znajomi wymieniają się między sobą osobami z którymi się spotykają. :)
"wymieniają się"? dziwnie to zabrzmiało... Bardzo bym chciała żeby mną nikt nigdy się nie "wymienił" ;)
Hm.. Aż tak moich słów nie musisz brać dosłownie.. Chodzi o to, że czasem się zdarza i tak, że dwóch dobrych kumpli spotyka się z tą samą laską (nie w tym samym czasie oczywiście). Ostatnio mój znajomy odbił dziewczynę przyjacielowi.. ;)
Musiałabym sobie to rozrysować, ale gdybym się przyjrzała bliżej danej grupie znajomych to na pewno znalazłabym przypadki rodem z plotkary :)
BTW. SPOILER...
Czytałam gdzieś, że Serena ma znów się spotykać z Danem.. to dopiero moda na sukces..