Chodzi mi o to, na jakim amerykańskim serwerze będę mogła obejrzeć serial, kiedy będzie
nadawany w USA. Zna ktoś jakiś? I o której godzinie czasu amerykańskiego jest GG?
Na kinomaniaku tez bez rejestracji, klikamy czerwony przycisk, a potem napis z tytulem .... i otwiera sie nowa strona na ktorej jest bezposrednio wgrany odcinek i sobie mozemy ogladac, zatrzymac, wznowic, cofnac itd :-).
prawda :O, ale do niedawna było tylko z rejestracja dlatego musiałam założyć tam konto, obie strony są tak samo rzetelne xP. joł
Właśnie przy ostatnim odcinku wiele osób było zawiedzionych, bo specjalnie założyli konto premium ( płatne?) i przez jakiś czas po wgraniu odcinka z napisami były problemy z odtwarzaniem.
ja mam zwykłe konto, ale skoro nie muszę się logować żeby oglądać film to w sumie lepiej dla mnie xD.
To dziwne, dla użytkowników premium nie powinno być problemów z odtworzeniem filmu, no chyba, że
kinomaniak. tv "został wzięty szturmem" przez fanki GG i się zacięłło ot historia gotowa.
http://livetvcafe.net/video/2ORKDKHO1YOR/The-CW
Już za późno, ale może się przyda na przyszłość, przy jakimś innym serialu ;d Ostatnio oglądałam na Streamie 2 i ładnie wszystko działało, nic się nawet nie zacięło :)