PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108232
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

OMG!

użytkownik usunięty

Odcinek 10 sezon 5 był cudowny, tylko ten koniec ;/
kurde, że teraz musiało się to stać, a ta piosenka z trailera 11 odcinka 5 sezonu cudowna ;** :)

ocenił(a) serial na 8

Właśnie o co chodzi z Chuckiem? Że niby Blair jest przytomna i wgl a Chuck nie? Przecież on nie mógł umrzeć. Chyba, że ja coś źle zrozumiałam.

Alllice

Myślę, że to ''napięcie'' na koniec odcinka, żeby zbyt szybko nie wyjaśniło sie co będzie dalej.

myślę że Blair straci dziecko ;/ bardzo dobry odcinek

użytkownik usunięty
ana_lucia_cortez

racja, tez no się tak wydaje, i ze będzie s Chuckiem i będą razem się pocieszać, Chuck jest nie przytomny widziałam spoiler i Blair modliła się żeby Bóg pozwolił mu żyć, tak dokładnie mówiła. odc tak super się zapowiadał a tu nagle... ale cóż ważne że Blair i Chuck są razem ; * Chair <3

obyyyyyyyyyyyy tylko chuck nie umarl :(

użytkownik usunięty
nojaka

ie umrze, mam nadzieje, ;*

ocenił(a) serial na 8
nojaka

Nie może umrzeć, myślę, że nikt nie chciałby się pozbyć tak dobrej postaci z serialu i że sam aktor też raczej nie chciałby zrezygnować z tej roli więc ja nie widze powodu czemu Chuck miałby umrzeć. A co do Blair to też myślę, że straci dziecko :( ale przez to będzie mogła bez problemu odejść od Louis i być z Chuckiem :))

użytkownik usunięty
Alllice

dokładnie ;)

ocenił(a) serial na 7

mojej koleżance śniło się, że na ślubie blair powiedziała, że chce być z chuckiem, a louis zrzucił ją je schodów i straciła dziecko. taki fajny byłby odcinek :>

użytkownik usunięty
MelanieJoyce

haha, ja jak oglądałam teraz ten odc to prawie płakałam, świetnie ze chuck sie zmienił mam nadzieje ze beda razem do konca ! ; ) ale na prawdę . . ;*