Odcinek 10 sezon 5 był cudowny, tylko ten koniec ;/
kurde, że teraz musiało się to stać, a ta piosenka z trailera 11 odcinka 5 sezonu cudowna ;** :)
Właśnie o co chodzi z Chuckiem? Że niby Blair jest przytomna i wgl a Chuck nie? Przecież on nie mógł umrzeć. Chyba, że ja coś źle zrozumiałam.
racja, tez no się tak wydaje, i ze będzie s Chuckiem i będą razem się pocieszać, Chuck jest nie przytomny widziałam spoiler i Blair modliła się żeby Bóg pozwolił mu żyć, tak dokładnie mówiła. odc tak super się zapowiadał a tu nagle... ale cóż ważne że Blair i Chuck są razem ; * Chair <3
Nie może umrzeć, myślę, że nikt nie chciałby się pozbyć tak dobrej postaci z serialu i że sam aktor też raczej nie chciałby zrezygnować z tej roli więc ja nie widze powodu czemu Chuck miałby umrzeć. A co do Blair to też myślę, że straci dziecko :( ale przez to będzie mogła bez problemu odejść od Louis i być z Chuckiem :))
mojej koleżance śniło się, że na ślubie blair powiedziała, że chce być z chuckiem, a louis zrzucił ją je schodów i straciła dziecko. taki fajny byłby odcinek :>