Niiieeee odcinek 12 będzie dopiero wyemitowany w amerykańskiej telewizji 24 Stycznia !!! To czekanie doprowadzi mnie do szaleństwa ...
Nie dość ze odcinek by się zmieścił to w ogóle moim zdaniem nie powinno być żadnej przerwy świątecznej ;(((
masakra , starsznie dlugo. Ciekawe czy tak pozatym to puszcza kilka odcinkow czy znowu 1 i 3 miesiaczna przerwa. Nie wiem jak to z tymi ich ramowkami
z togo co słyszałam to będzie przxerwa aż do 24 stycznie i mają lecieć w tym czasie powtórki tych odcinków które już były z nowej seii
o nieeee . gdy wreszcie zaczyna się kręcić oni jak zwykle wpakują przerwę . brawoo : (
dzisiaj jest w Ameryce tylko, nie w Polsce. W Polsce o ile się nie mylę to jest Plotkara tylko emitowana na tvn7, ale tam jest teraz 3 sezon...
Dzisiaj jest w USA na CWTV, nie wiem o której godzinie, jutro będzie u nas w internecie do ściągnięcia lub obejrzenia przez internet.
Ostatnio dolaczylam na Facebooku do takiego czegos Gossip Girl Return 24 January i tam bylo ze bedzie o 21 ale nie wiem czy to naszego czasu czy u nich wiec tam bedzie o 15 albo 21 ich czasu . Podsumowujac na nasz czas to bedzie ok. 21 albo 3 w nocy.