Recenzje, komentarze, przemyslenia :)
A tak teraz off top - Blair znowu ma koka :P W scenie z Chuckiem - brzydko wygląda - tobrze jej tak:D
Ahahaha ;P Nie martwcie sie i tak ktos po dzisiejszych odcinku napisze, cytuje "W koncu zachowuja sie jak mlodzi ludzie, a nie udaja doroslych" :/ LOL xD
Mogliby chociaz grac w kazdej scenie ta piosenke z PROMA, moze daloby sie to wtedy jakos przezyc ;P
No i Blair będzie prawdziwą Blair! Szurniętą wariatką ;)
Piosenka strasznie wpada w ucho :D
Miałam plan po tym finale pożegnać się z serialem, twórcy bardzo ułatwili mi tę decyzję xD
Szkoda ze nie zrobili tak ze nie dali dokonczyc tego sezonu na Dair i kolejny juz zostawic na Chair - móglbym udawac ze skasowali serial i ze dostałem swoje zakonczenie:D
Robb zdajesz sobie sprawę jak bardzo irytujący jesteś? Męczy mnie czytanie twoich żalów odnośnie garderoby Blair czy jej tragicznego finału miłości z Danem. Skoro tak bardzo Cię to stresuje to zrób tak jak mówisz i przestań oglądać. Uwierz mi, że wszyscy się ucieszą. :* Skoro przeszkadza Ci Blair w eleganckim wydaniu, to pewnie chętniej oglądałbyś ją w arafatce albo w adidasach z kolorowymi sznurówkami do spódnicy?
Zdaję sobie sprawę, że piszę w temacie założonym przez Ciebie, ale nie ma już na forum Plotkary takiego tematu, gdzie nie byłoby Ciebie. :)
I nie bedzie Cie zzerac ciekawosc?! ;> Ja bym chyba nie wytrzymala, bez wzgledu na ilosc klatw jakie planuje rzucic dzis na scenarzystow ;P
Pewnie trochę będzie, ale poczytam sobie spoilery czy coś może, już naprawdę nie mogę na tę masakrę patrzeć :D
Nie poddajmy się :( Czy Nas rodzicie by porzucili po paru niefajnych wyskokach? ;D wybaczcie te abstrakcje to ta godzina ;))
Tylko ze to dziecko (GG)to Omen - pomiot szatana z trzema 6 na głowie. Fajne dziecko:P
Safran jest moim mistrzem po prostu, zrujnował serial i odszedł :D
http://i.imgur.com/loica.jpg
Moze to taki ostatni gest - uwazał ze fani DB są za szczęsliwi :D A nie chciał zostawic czegos co się w miarę trzymało kupy - to nie w stylu gg
Zastraszyli Safrana ;P albo po prostu stwierdzil, ze skoro odchodzi to zepsuje jedyna wartosciowa rzecz w tym serialu, zeby mu nie bylo szkoda ;)
Przy odrobinie logiki zmieścicie się oboje na drzwiach, albo może na krześle xD
Dobre ! Lecz pamiętajmy ! Nadzieja matką głupich, lecz jak każda matka kocha swoje dzieci. :D
Pamiętnik to w końcu bardzo osobista rzecz do której nikt nie powinien mieć dostępu.
Ludzie nie chcieliby wiedziec co ja piszę o nich. Serena nie mogła zrobic nic gorszego, samo czytanie oznaczałoby dla mnie koniec przyjaźni.