Czy ktoś zauważył, co było napisane na tej stronie w pamiętniku Blair, który przechwyciła
Gossip Girl? I czy to Serena go zabrała, bo nie pamiętam tego..
Czyli co to oznacza? tzn wiem co to oznacza tylko jak to się ma do słów Plotkary, że w końcu wiemy kto naprawdę jest w sercu Blair...?
ja widzę to tak.. w pamiętniku jest napisane,że kocha Dana. Wiadomo, że po przejściach z księciem i Chuckiem, pewnie nie chce się odkrywać,żeby jej nikt nie zranił.. Przecież Serena zapewniła Dana, że Blair bardzo zależy na nim... Wredna wyczytała to na pewno w jej pamiętniku. Szkoda tylko że prawdopodobnie w finałowym odcinku ona i Dan złamią Blair serce... xoxo:)
a ja mysle ze napisala tam na 100% cos o Chucku... jakby pisala tylko o Danie to bylaby mniej przerazona;)
Czy ten fragment z pamiętnika Blair przesłała Plotkarze Serena? Jeśli tak, to dlaczego była taka zmartwiona, gdy czytała ten post na GG? Powodem jest to, że zawiodła zaufanie B?
Jeśli chcecie coś przeczytać, wystarczy dać pauzę.
'I can't shake the feeling that Dan is about to tell me he loves me, and if he does...' (dalszy ciąg poznamy pewnie w dalszych odcinkach)
A to znaczy mniej więcej: Nie mogę pozbyć się uczucia, że Dan chce mi powiedzieć, że mnie kocha, a jeśli to zrobi...
Chyba nie wiadomo, kto wysłał ten pamiętnik Plotkarze, nie przypominam sobie nic żeby Serena lub ktokolwiek inny kradł go Blair. Ale mogę się mylić.
I taki apel do narodu: uczcie się angielskiego, a jak nie chcecie to używajcie translatora...
No i niby tam jest napisane, że to przyszło od Sereny, ale to może nie być prawda w sumie. Albo i Serena zrobiła to jeszcze zanim pogodziła się z faktem, że Dan jest z Blair, a potem tego żałowała i np. dlatego chciała być Plotkarą, aby to się nie ujawniło.
:) znam angielski,oglądam Gossip girl od samego początku tylko w English version:) nie pytałam o tłumaczenie, tylko o to co było napisane, bo nie zdążyłam doczytać:) tez uważam że ludzie powinni uczyć się angola, bo niestety jest tak,że niby każdy umie, ale jak przyjdzie co do czego, to kiepsko to wygląda..