Heh temat wałkowany po stokroć :D Chair i Derena oczywiście <3 ale jutro i tak zapewne Dair będzie endgame i rozwalą moje shipy na zawsze :(
Musimy wierzyć ,że będzie dobrze. Gdybyśmy non stop mieliśmy czarne myśli to ten świat wyglądałby okropnie.
Chyba nie będę się zbytnio wyróżniać - wciąż mam nadzieję na Chair i Serenate. Chuckowi i Blair będę kibicować chyba już niezależnie jak absurdalne wątki jeszcze wymyślą dla nich scenarzyści :b Natomiast na połączenie Sereny i Nate wydaję mi się, że nie mam co liczyć, ale obym się myliła :)
Dla mnie, Blair i Nate (wiem, wiem to niemożliwe), Dan... teraz może Georgina, a ździra Serena nie zasługuje na nikogo. :P
hahahahahha, tak! :D Tak by było najlepiej. I dla niego i dla całej reszty xd
Hehehe ja bym na twoim miejscu zastanowiła się kto teraz w serialu zasługuje na miano zdziry, moim zdaniem to Blair nie zasługuje na nikogo
Dokładnie! To jej jedynej zyczę by skonczyła sama, nie zasługuje za zadnego chłopa jakiego miała. Ani na Louisa, ani na Dana a teraz i nawet na Chucka.
Myślę, że kobieta, która puszcza się z chłopakiem swojej przyjaciółki (najpierw jednym, a teraz prawdopodobnie drugim) zasługuje na to miano
To też jakieś rozwiązanie. Tylko nie lubię jak coś nie ma jasnego zakończenia, bo potem cały czas zastanawiam się 'jak to mogłoby się skończyć....'
Chuck&Blair
Serena&Dan
Lily&Bart
Nate& na pewno nie Lola, irytuje mnie jej postać
w sumie to chyba mi się (chociaż po tym co się stało to mało prawdopodobne), że S będzie z D. Mimo wszystko.
Blair - Chuck, chociaż wolałabym żeby została sama.
Dan - Georgina - to raczej niemożliwe, ale jak ich zobaczyłam razem w samochodzie, to pomyślałam, że pasowaliby do siebie.
Serena - Nate - tylko ona jedna nie denerwowała mnie jako dziewczyna Nate'a.
Lily - Bart.
No miala. Najpierw cos mowila o randce pod niebem Toskanii, ale Dan wyjechal z tym, ze nie chodzi o seduction tylko scandal ;P
Mam nadzieję ze Dan zmieni jeszcze zdanie:D Dla mnie to najlepsza opcja teraz dla niego i do tego powrót Milo. Georgina jest boska :P Moze cos jeszcze tu wypali. Mogliby wrócic wspólnie i zniszczyc wszystkich (z wyjątkiem N) :D
No tak, ale wtedy co z mezem Georginy?! To taki fajny facet jest xD I nieszkodliwy, szkoda by mi go bylo xD
A on jest ojcem Milo ? Filip niech sobie poszuka innej kobiety - tutaj tez bark balansu. Georgina nim steruje jak marionetką. Dan natomiast nie da sobie w kaszę dmuchac:P Dlatego jest pewnie bardziej interesujący dla Georginy. Poza tym przyznajmy - G miała zawsze do niego slabosc - w 1 sezonie zlapala się w zasadzkę bo Dan ją wmanewrowal, w 3 się w nim zabujała. Myślę ze to dla niej perwersyjna przyjemnosc ze nieskazitelny Dan moze stac się zły i ogólnie ten kontrast między nimi.
Mam nadzieje, że nic pomiędzy Danem a Georginą się nie wydarzy. Ostatnio na związku z intrygantką (czyli z Blair) nie wyszedł zbyt dobrze. Ach, i ciekawe czy jeszcze Vanessa się pokaże.
No chyba Filip jest ojcem Milo xD Ja osobiscie nie wyobrazam sobie Dana z Georgina, ale ... niewiele mnie juz obchodzi w tym serialu. Bede go ogladac dla Dana i Nate'a. Oby Nate dostal w koncu cos sensownego do roboty.
dla Nate'a? ale Nate to moze najwyżej znaleźć sobie kolejną jakąś podstarzałą 50tkę po kilku liftingach ;/ jego wątki ograniczają się albo do dyskusji z Plotkarą przez smsy czy maile, albo uprawianiu seksu na biurku, czy w domu męża kochanki ;/
Co do D. i G. to by było fajne dla niego rozwiązanie, tylko szkoda męża G. Dan powinien napisać drugą część Inside, w której poniża nieskazitelną B. ;/
Tak dla Nate'a. Wole ogladac Nate'a i jego sex z epizodycznymi bohaterkami(przynajmniej sciaga koszule:P) niz glowna bohaterke zebrajaca po raz kolejny o milosc apodyktycznego frajera ;P
No tak ale to było DB. Z Georginą to by było inaczej i myslę ze Dan juz się sparzył zbytnią dobrocia i poblazaniem. A z Georgina zawsze sobie radził nieżle. Genialne interakcje w 5x15 i 5x17 jak sobie dokuczali :D
buahaha Dan i zemsta :D:D:D:D:D:D oczywiście jesli ten "ideał" bedzie się mścił za to, że nie rozkochał w sobie Blair to dla mnie będzie postaciowe DNO i kupa mułu :D
teraz to tylko Serenate :P bo Dair to niewykorzystany potencjal i juz nic tego nie zmieni
Chair i Georgina&Dan, a Serena niech będzie taka jak być powinna według książki - ciągle nowy facet.Ostatnia scena dała mi nadzieję,że znowu będziemy mieć starą S. I oczywiście stara B, która walczy o swoje i wie czego chce- czyli wszystkiego oprócz ciepłych kluch tzw Dana