PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108199
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Pary

ocenił(a) serial na 10

Waszym zdaniem kto powinien byc ze soba w plotkarze?:D

ocenił(a) serial na 7
polaxx

Heh temat wałkowany po stokroć :D Chair i Derena oczywiście <3 ale jutro i tak zapewne Dair będzie endgame i rozwalą moje shipy na zawsze :(

ocenił(a) serial na 9
lola881

Musimy wierzyć ,że będzie dobrze. Gdybyśmy non stop mieliśmy czarne myśli to ten świat wyglądałby okropnie.

ocenił(a) serial na 10
polaxx

Serenate&Dair. :D

polaxx

Oczywiscie, ze Serenate i Dair ;)

ocenił(a) serial na 10
sandra_crashdown

Ja ja uważam, że Serenate i Chair :D

ocenił(a) serial na 8
Tibby1996

zgadzam się .. serenate i CHAIR ♥♥ .!! niech dan idzie sobie precz ..

ocenił(a) serial na 9
polaxx

CHAIR i Serenate :D

ocenił(a) serial na 8
lonelyheart

Blair z Chuckiem a Serena z Danem:)

Mother_Earth

Chyba nie będę się zbytnio wyróżniać - wciąż mam nadzieję na Chair i Serenate. Chuckowi i Blair będę kibicować chyba już niezależnie jak absurdalne wątki jeszcze wymyślą dla nich scenarzyści :b Natomiast na połączenie Sereny i Nate wydaję mi się, że nie mam co liczyć, ale obym się myliła :)

polaxx

Cofam swoja wypowiedz ;P Tylko Serenate ;)

ocenił(a) serial na 10
polaxx

Dla mnie, Blair i Nate (wiem, wiem to niemożliwe), Dan... teraz może Georgina, a ździra Serena nie zasługuje na nikogo. :P

ocenił(a) serial na 7
L_Godiva

Serena/Nate
Chuck/Blair
Dan - coz, pseudonim "Lonely Boy" zoobowiazuje

ocenił(a) serial na 10
zlo_i_ciastka

hahahahahha, tak! :D Tak by było najlepiej. I dla niego i dla całej reszty xd

ocenił(a) serial na 9
zlo_i_ciastka

hehehe i elegancko jak dla mnie bomba :)))

L_Godiva

Hehehe ja bym na twoim miejscu zastanowiła się kto teraz w serialu zasługuje na miano zdziry, moim zdaniem to Blair nie zasługuje na nikogo

ocenił(a) serial na 1
Stacy

Dokładnie! To jej jedynej zyczę by skonczyła sama, nie zasługuje za zadnego chłopa jakiego miała. Ani na Louisa, ani na Dana a teraz i nawet na Chucka.

ocenił(a) serial na 10
Stacy

Myślę, że kobieta, która puszcza się z chłopakiem swojej przyjaciółki (najpierw jednym, a teraz prawdopodobnie drugim) zasługuje na to miano

L_Godiva

A ja myślę, że kobieta, która traktuje tak swoich facetów i swoją przyjaciółkę tym bardziej

ocenił(a) serial na 5
polaxx

najlepiej by było jakby nikt nie był z nikim ;)

ocenił(a) serial na 10
Kejt__

To też jakieś rozwiązanie. Tylko nie lubię jak coś nie ma jasnego zakończenia, bo potem cały czas zastanawiam się 'jak to mogłoby się skończyć....'

ocenił(a) serial na 5
Tibby1996

ja właśnie jestem zwolenniczką tzw. otwartych zakończeń ;)

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

chuck&blair
serena&dan
lola&nate
lily&bart

użytkownik usunięty
polaxx

Chuck&Blair
Serena&Dan
Lily&Bart
Nate& na pewno nie Lola, irytuje mnie jej postać

Serenate
Chair

ocenił(a) serial na 9

w sumie to chyba mi się (chociaż po tym co się stało to mało prawdopodobne), że S będzie z D. Mimo wszystko.

ocenił(a) serial na 8
polaxx

Blair - Chuck, chociaż wolałabym żeby została sama.
Dan - Georgina - to raczej niemożliwe, ale jak ich zobaczyłam razem w samochodzie, to pomyślałam, że pasowaliby do siebie.
Serena - Nate - tylko ona jedna nie denerwowała mnie jako dziewczyna Nate'a.
Lily - Bart.

ocenił(a) serial na 1
figa09

Dan i Georgina - mój nowy typ. !

robb264

A moj Dan i Zemsta! ;)

ocenił(a) serial na 1
sandra_crashdown

A z tego co zrozumiałem to nawet Georgina miała chyba chętkę na Dana?:P

robb264

No miala. Najpierw cos mowila o randce pod niebem Toskanii, ale Dan wyjechal z tym, ze nie chodzi o seduction tylko scandal ;P

ocenił(a) serial na 1
sandra_crashdown

Mam nadzieję ze Dan zmieni jeszcze zdanie:D Dla mnie to najlepsza opcja teraz dla niego i do tego powrót Milo. Georgina jest boska :P Moze cos jeszcze tu wypali. Mogliby wrócic wspólnie i zniszczyc wszystkich (z wyjątkiem N) :D

robb264

No tak, ale wtedy co z mezem Georginy?! To taki fajny facet jest xD I nieszkodliwy, szkoda by mi go bylo xD

ocenił(a) serial na 9
sandra_crashdown

on jest faaaaaajny :D chociaż fajtłapa taka :D

ocenił(a) serial na 1
sandra_crashdown

A on jest ojcem Milo ? Filip niech sobie poszuka innej kobiety - tutaj tez bark balansu. Georgina nim steruje jak marionetką. Dan natomiast nie da sobie w kaszę dmuchac:P Dlatego jest pewnie bardziej interesujący dla Georginy. Poza tym przyznajmy - G miała zawsze do niego slabosc - w 1 sezonie zlapala się w zasadzkę bo Dan ją wmanewrowal, w 3 się w nim zabujała. Myślę ze to dla niej perwersyjna przyjemnosc ze nieskazitelny Dan moze stac się zły i ogólnie ten kontrast między nimi.

użytkownik usunięty
robb264

Mam nadzieje, że nic pomiędzy Danem a Georginą się nie wydarzy. Ostatnio na związku z intrygantką (czyli z Blair) nie wyszedł zbyt dobrze. Ach, i ciekawe czy jeszcze Vanessa się pokaże.

ocenił(a) serial na 1

No z Vanessą to ja juz na pewno nie chcę go widziec. Albo Georgina albo nikt.

użytkownik usunięty
robb264

Czyli nikt, bo Georgina szybko zniknie. Jak zawsze.

robb264

No chyba Filip jest ojcem Milo xD Ja osobiscie nie wyobrazam sobie Dana z Georgina, ale ... niewiele mnie juz obchodzi w tym serialu. Bede go ogladac dla Dana i Nate'a. Oby Nate dostal w koncu cos sensownego do roboty.

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

dla Nate'a? ale Nate to moze najwyżej znaleźć sobie kolejną jakąś podstarzałą 50tkę po kilku liftingach ;/ jego wątki ograniczają się albo do dyskusji z Plotkarą przez smsy czy maile, albo uprawianiu seksu na biurku, czy w domu męża kochanki ;/

Co do D. i G. to by było fajne dla niego rozwiązanie, tylko szkoda męża G. Dan powinien napisać drugą część Inside, w której poniża nieskazitelną B. ;/

tolerancja91

Tak dla Nate'a. Wole ogladac Nate'a i jego sex z epizodycznymi bohaterkami(przynajmniej sciaga koszule:P) niz glowna bohaterke zebrajaca po raz kolejny o milosc apodyktycznego frajera ;P

użytkownik usunięty
sandra_crashdown

Uff, czyli tylko ja na niego nie lecę :D

robb264

Naprawdę? Blair dmuchała Danowi w kaszę parę razy w ciągu jednego odcinka.
Chair/Serenate

ocenił(a) serial na 1
eaw0

No tak ale to było DB. Z Georginą to by było inaczej i myslę ze Dan juz się sparzył zbytnią dobrocia i poblazaniem. A z Georgina zawsze sobie radził nieżle. Genialne interakcje w 5x15 i 5x17 jak sobie dokuczali :D

robb264

Nieeee, Filip Georginy jest cudowny, niech z nim zostanie, mogliby mu dać większą rolę nawet

ocenił(a) serial na 9
sandra_crashdown

buahaha Dan i zemsta :D:D:D:D:D:D oczywiście jesli ten "ideał" bedzie się mścił za to, że nie rozkochał w sobie Blair to dla mnie będzie postaciowe DNO i kupa mułu :D

fnh81

Proponuje ogladnac final jeszcze raz, ale tym razem go zrozumiec, wtedy mozemy podyskutowac.

ocenił(a) serial na 9
sandra_crashdown

proponuję to samo :)

ocenił(a) serial na 7
polaxx

teraz to tylko Serenate :P bo Dair to niewykorzystany potencjal i juz nic tego nie zmieni

ocenił(a) serial na 10
polaxx

Chair i Georgina&Dan, a Serena niech będzie taka jak być powinna według książki - ciągle nowy facet.Ostatnia scena dała mi nadzieję,że znowu będziemy mieć starą S. I oczywiście stara B, która walczy o swoje i wie czego chce- czyli wszystkiego oprócz ciepłych kluch tzw Dana

ocenił(a) serial na 10
polaxx

Chair i Georgina&Dan, a Serena niech będzie taka jak być powinna według książki - ciągle nowy facet.Ostatnia scena dała mi nadzieję,że znowu będziemy mieć starą S. I oczywiście stara B, która walczy o swoje i wie czego chce- czyli wszystkiego oprócz ciepłych kluch tzw Dana