Tu ogólnie są zdjęcia z planu plotkary. Przeglądając je są zdjęcia że goście idą na ślub B w to samo miejsce z którego ona ucieka http://plotkara.info/component/content/article/42-news/470-foto czyli ona chyba ucieknie z przed ołtarza.
jak czytam te idiotyczne tematy to aż się we mnie gotuje. przejrzyj sobie forum zanim dodasz jakis nowy temat, bo takich jest juz kilka. tylko zaśmiecacie
Wiesz do twojej wiadomości nie widziałam jeszcze na forum tych zdjęć co podałam, a jak coś ci się nie podoba to nie musisz przecież czytać, a po drugie będę chciała to dodam i nie twój interes. Jak się gotujesz to zdejmij pokrywkę, żeby woda nie wykipiała. Pozdrawiam ;]
a i po trzecie dyskusje i dodawanie tematu jest po to żeby każdy mógł pisać to co myśli i chce na temat plotkary, a i po czwarte to, że Ty jesteś tak super idealna, że nie powtarzasz się z tematami to fajnie, cieszę się niezmiernie, ale wybacz nie każdy jest taki jak Ty na szczęście i człowiek ma prawo do pomyłek każdego rodzaju, także w tym że powtarza się z tematem.
jeszcze wcześniej napisałaś, że w innych tematach nie ma tych zdjęć co ty podałaś, a teraz, że każdy ma prawo powtórzyć się z tematem, więc jak to jest w końcu? ;)
Nie chodziło mi o zdjęcia. Twoją wypowiedz zrozumiałam tak, że w kółko każdy pisze o tym, że B ucieka itp i że to co denerwuje bo to się co chwile powtarza, a fakt te zdj co dodałam widziałam pierwszy raz i nie wiem czy ktoś takie same już bo nie zauważyłam i PRZEPRASZAM ŻE POWTÓRZYŁAM SIĘ Z TEMATEM! :)
A nie lepiej napisać PRZEPRASZAM, ŻE POWTÓRZYŁAM TEMAT,NIE ZAUWAŻYŁAM? Zamiast robić uwagi do innych gdy popełniło się błąd?