PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Plotkara znowu poleci w TVN 7. Od Poniedziałku do Piątku o godzinie 18:00, pierwszy sezon.
Dla mnie to będzie też pierwszy raz jak się zetknę z tym serialem i zobaczę co z tego wyjdzie.

ocenił(a) serial na 8
patryks83

Skąd masz takie informacje?i od kiedy?

Liwkaaa

Można zobaczyć w programie na przyszły tydzień, chyba od 9.10 zaczyna leciec ;)

weruka7

Tak od Wtorku 09.10.2012.

ocenił(a) serial na 10
patryks83

szkoda tylko, że z lektorem, bo to już nie jest to samo

ocenił(a) serial na 8
patii12

niedowiary że puścili,ciekawe do którego sezonu będzie szło

użytkownik usunięty
Liwkaaa

pewnie do trzeciego włącznie, raczej marne szanse, że polecą z czwórką ;/

ocenił(a) serial na 10

a może w tym roku będzie i 4 bo już kilka razy puszczali i ostatni raz był właśnie z 3 to może w tym roku dadzą kolejny sezon

ocenił(a) serial na 10
patryks83

Parę razy oglądałam odcinek z pierwszego sezonu właśnie z polskim lektorem- jednym słowem masakra! Większość dialogów jest uproszczona do takiego minimum, że całkowicie nie oddaje intencji bohaterów, ironii, nic...zero! W dodatku lektor w TVN jest tak głośno, że ciężko jest usłyszeć głos bohaterów, a to moim zdaniem sporo ujmuje ogólnemu wrażeniu i przyjemności oglądania.
Dlatego polecam oglądanie online :)

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

ja też właśnie już kilka razy oglądałam na TVN ale ja nie chcę słyszeć jakiegoś dziada tylko bohaterów i tak jak napisałaś dialogi są uproszczone do minimum, co też wiele razy mnie zdenerwowało

ocenił(a) serial na 10
patii12

Najbardziej uśmiałam się na odcinku o urodzinach B, kiedy to rozmawia z Chuckiem na dachu o słynnych motylach...Takie piękne dialogi, ale tłumacz chyba nie znał znaczenia słowa "butterflies" i ostatecznie jego tłumaczenie w ogóle nie zostało użyte...

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

coś mi się kojarzy, że coś takiego było ;)