PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Nie mam co oglądać. Na wszystko trzeba czekać:) Zna ktoś seriale w podobnej tematyce? komedia/romans/dramat/dla młodzieży??? :)

ocenił(a) serial na 8
Mania_90

Właśnie ja też nie mam co oglądać :D
Ale polecam serial Gra o Tron - zaczynam oglądać na wakacjach, podobno rewelacyjny moi rodzice oglądają..
A jak skończę to zacznę oglądać How I Met Your Mother.
I oglądam filmy :)
A z młodzieżowych to obowiązkowo Pamiętniki Wampirów.
Poza tym UWIELBIAM kreskówkę DLA DOROSŁYCH ;> Family Guy - mega zabawna :)

ocenił(a) serial na 10
StairwayToHeaven

Też mam ten sam problem. Z młodzieżowych seriali, które oglądam/oglądałam i mogę polecić to: Pretty Little Liars (naprawdę świetny), dzisiaj zaczyna się trzeci sezon, wspomniane Pamiętniki Wampirów(pierwsze dwa sezony są świetne, naprawdę dobrze zrobione), The Lying Game, The Secret Circle (tylko jeden sezon) i Teen Wolf (oba to takie trochę fantasy, ale Teen Wolf jest świetny), oprócz tego oczywiście Glee (świetnie się ogląda. Jak nie widzieliście to polecam "Życie na fali", to naprawdę wspaniały serial, zresztą twórców Plotkary, ewentualnie "Pogoda na miłość", oglądałam tylko dwa sezony i dla mnie momentami nudne, ale to typowa produkcja dla młodzieży i też dobrze się ogląda. Typowo młodzieżowe jest 9021), ale jestem po pierwszym sezonie i jakoś ogromnego wrażenia na mnie nie zrobiło. Powtórzę się, ale z młodzieżowych naprawdę polecam Pamiętniki, Pretty Little Liars, Glee, Teen Wolf i Życie na fali. Oprócz tego jak dla mnie najlepszy serial po typowej amerykańskiej szkole to Veronica Mars, serial genialny, co prawda sprzed kilku lat, ale dalej mnie zachwyca
Oprócz tego taka typowa obyczajówka o amerykańskiej młodzieży to Switched at Birth i The Secret Life Of The American Teenagers, oba seriale są trochę nudne, chociaż oglądam na bieżąco;) T
Dla fanów mody polecam Jane by Design, nie obejrzałam za dużo, ale wydaje się nawet ciekawy.
Z seriali nie tylko dla młodzieży, ale naprawdę godnych obejrzenia, polecam Chirurgów, Ringer, Revenge, ewentualnie Gotowe na wszystko. Revenge i Ringer mają elementy thrillera, naprawdę wciągają. W Revenge w jedną z ról wciela się Eric z GG. Ewentualnie Hart of Dixie, też chyba ktoś z twórców GG pisze tam scenariusz.
Ja teraz zaczęłam oglądać Empire Boardwalk i nawet przypadł mi ten serial do gustu. Mam na swojej liście Grę o Tron, mam już wakacje, więc pewnie za tydzień zacznę oglądać;)
Przepraszam za chaos w moje wypowiedzi, ale sporo oglądam i naprawdę chciałabym pomóc;)

Ann11000

Ja polecam American Horror Story mimo, że tylko jeden sezon poleciał, a 2 będzie o czymś innym ale rewelacja!

ocenił(a) serial na 10
Ann11000

Veronica Mars! O matko, jak ja uwielbiałam ten serial, cieszę się, że mi o nim przypomniałaś :) Chyba warto byłoby sobie odświeżyć :))

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

Zdecydowanie warto. Ja oglądałam kiedyś w tv i później jeszcze raz, ale chyba też sobie odświeżę. To jest w mojej opinii jeden z najlepszych seriali dla młodzieży, jakie kiedykolwiek wyprodukowano. Miło mi to słyszeć, że Ci o nim przypomniałam;)

Ann11000

wow;) dużo nowych tytułów się pojawiło:) coś na pewno wybiorę;) Veronica Mars mnie zaciekawiła i Życie na fali:) Pamiętniki Wampirów mnie nie kręcą zupełnie.. może dlatego, że lubie się utożsamiać z bohaterami i przekładać wszystko na realne życie, dlatego fantastyka i nieistniejące postaci mnie nie interesują;) ale i tak MEGA dzięki;) jest w czym wybierać;)

ocenił(a) serial na 10
Mania_90

Nie ma za co;) Zresztą jak jeszcze będziesz chciała jakiś serial, to polecam się na przyszłość;) Veronica i Życie naprawdę są świetne, jedyna zła rzecz w nich, to fakt, że już ich nie produkują. Mam nadzieję, że Ci się spodobają;)

ocenił(a) serial na 10
Mania_90

Pretty little liars - od 4 czerwca nowy sezon, Pamiętniki wampirów, ale aktualnie jest przerwa :)

ocenił(a) serial na 10
happyday

oprócz tych co zostaly wymienione polecam The Nine lives of Chloe King(fantasty) i serial GREEK-jak dla mnie super o zyciu studenckim , dr House-obowiazkowo, Once Upon a Time-dla mnie serial REWELACJA, The Lying Game-mnie wciagnal, oraz serial komediowy Awkwrad(Inna) dla mnie wszystkie seriale swietne.

sama ogladalam juz chyba wszystko, a o czym jest ten serial Empire Boardwalk i czy warto?

ocenił(a) serial na 10
shiva89

Empire Boarwalk przedstawia Atlantę z lat 20. - czasy prohibicji, tworzenie się mafii, pokazuje jak powstawały struktury. Obejrzałam trzy odcinki i jestem coraz bardziej zachwycona. Świetnie są pokazane moje ukochane lata 20. Piękne stroje, klimatyczne wnętrza, całe mechanizmy przejmowania władzy są ukazane, porachunki, jest nawet młody Al Capone. Nie każdemu się to spodoba, ale z czystym sercem mogę polecić ten film, chociaż jeśli ktoś nie lubi zeszłych epok, kostiumów i gangsterskich klimatów, to będzie się z tym męczył.
Też oglądałam The Nine Live of Chloe King, szkoda że się tak szybko skończyło i to w takim momencie. Once Upon a Time też oglądam, mam co do niego podobne odczucie jest świetny, chociaż trochę nierówny. House'a też kiedyś oglądałam namiętnie, ale zatrzymałam się na piątym albo szóstym sezonie;)

ocenił(a) serial na 10
Ann11000

Jak mogłam zapomnieć o Dr.House'ie?! Kilka tygodni temu wyemitowali ostatni odcinek... Namawiam do obejrzenia chociażby z sentymentu :) Zaskakujące zakończenie :)

A co do innych seriali- jeśli chcecie się pośmiać- "Przyjaciele" to strzał w dziesiątkę

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

Ja mam zamiar obejrzeć, to co mi zostało z House'a, tylko muszę dostać do tego weny;) Mnie jakoś przyjaciele nie przekonują, może dlatego, że to jeden z ulubionych seriali mojego brata;)

ocenił(a) serial na 8
Ann11000

Moja mama uwielbia "Przyjaciół".
Oglądalam z nią kilka odcinków i szczerze też jakoś mi nie przypadł do gustu ten serial ;)

Wracając do Gry o Tron - warto zacząć oglądać?

ocenił(a) serial na 10
StairwayToHeaven

Ja też się nad tym zastanawiam, chociaż chyba spróbuję;) Serial ma strasznie dużo dobrych opinii, wszyscy go chwalą, a odcinków nie ma za dużo (dwie krótkie serie, to nie to samo, co na przykład siedem sezonów;)). Chociaż podobno nie ma tam żadnych aktorów, do których można wzdychać;) Wydaje mi się całkiem ciekawy. Podobno to świat niczym z Tolkiena. Ja chyba zacznę oglądać, jak skończę Empire Boardwalk;)

ocenił(a) serial na 8
Ann11000

Oo, ja tak uwielbiam "wzdychać" do aktorów..
Ostatnio do Al Pacino ;d

ocenił(a) serial na 10
StairwayToHeaven

Też tak mam;) Poza tym czasami to daje jeszcze większe natchnienie do oglądania. Al Pacino jest cudowny, chociaż nie oglądałam za wielu filmów z nim, to w "Ojcu Chrzestnym" jest wspaniały, zresztą sama wiesz, domyślam się tego po avatarze;) Ja teraz cały czas zachwycam się Clarkiem Gable'm;)

ocenił(a) serial na 8
Ann11000

Jezu, Al wypadł w 1 części Ojca 10000 razy lepiej niż Marlon Brando..
Nie przeczę, że ten grał źle, bo tak nie było, ale Al było po prostu taki... Ach ;)
Z "Przeminęło z Wiatrem"?
Leci teraz na TVN7 ;d

ocenił(a) serial na 10
StairwayToHeaven

Al był wtedy taki młody, według mnie nie da się ich porównywać, bo mieli zupełnie inne role, ale jako Michael był cudowny;) Tak, wczoraj oglądałam i dalej jestem pod wrażeniem tego filmu;) Nawet nie wiedziałam, że leci w tv;)

ocenił(a) serial na 8
Ann11000

Leciał? O_O
No, prawdę mówiąc Brando w młodości był NAPRAWDĘ niczego sobie, lekko powiedziawszy :D

ocenił(a) serial na 10
StairwayToHeaven

Wielokrotnie w jakichś wywiadach mówiono, że właśnie nasz Ed jest podobny do Marlona Brando, widziałam też chyba jego zdjęcie w koszulce z portretem Marlona :)

Edit:
http://www.google.pl/imgres?q=marlon+brando+ed+westwick&hl=pl&rlz=1C1AVSI_enPL47 1PL471&biw=1517&bih=714&tbm=isch&tbnid=SGScXav5oTff9M:&imgrefurl=http://ohchuckl es.tumblr.com/post/14723709584/thatchuckbasstard-marlon-brando-x-ed-westwick&doc id=xRsY2Sarh7F92M&imgurl=http://30.media.tumblr.com/tumblr_lwpqe2L0SL1r3sbdso1_5 00.jpg&w=500&h=454&ei=o_bQT-KgPIjbtAa29_GcDw&zoom=1&iact=hc&vpx=960&vpy=151&dur= 1462&hovh=213&hovw=235&tx=96&ty=118&sig=101533230208369446909&page=1&tbnh=165&tb nw=184&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:5,s:0,i:83

http://www.google.pl/imgres?q=marlon+brando+ed+westwick&hl=pl&rlz=1C1AVSI_enPL47 1PL471&biw=1517&bih=714&tbm=isch&tbnid=BvU5y9u33yc6rM:&imgrefurl=http://www.love lyish.com/730218761/ed-westwicks-outfit-is-befuddling-me/&docid=4qaEhVlwCd03jM&i mgurl=http://x4b.xanga.com/f45f624b05133269832615/m215230641.jpg&w=386&h=580&ei= o_bQT-KgPIjbtAa29_GcDw&zoom=1&iact=hc&vpx=543&vpy=322&dur=4199&hovh=274&hovw=182 &tx=111&ty=190&sig=101533230208369446909&page=1&tbnh=162&tbnw=114&start=0&ndsp=2 4&ved=1t:429,r:18,s:0,i:126

ocenił(a) serial na 8
maarzenaah

Rzeczywiście, wyglądają podobnie..
Ach, czemu ja nie mam takich przystojniaków u mnie w budzie? -.-

ocenił(a) serial na 10
StairwayToHeaven

Oni naprawdę są podobni, to pierwsze zdjęcie jest wspaniałe;) Nie przejmuj się, u mnie przez całe gimnazjum i liceum nie było żadnego takiego, więc znam ten ból;)

ocenił(a) serial na 8
Ann11000

Na ulicy ich mnóstwo, ale w szkole, nie ma bata, brr.
Wszyscy w dresach :c

ocenił(a) serial na 10
Mania_90

a ja polecam skinsów :D Pamiętniki Wampirów i Pretty little liars też moga być :>

ocenił(a) serial na 8
Mania_90

Polecam!
Pretty Little Liars
The Secret Circle!!!!!!! Pierwsze dwa odcinki takie sobie, ale później REWELACJA!!!!!!!!!!!!! ;)
I Pamiętniki wampirów oczywiście ;)