PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108381
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Pomocy

użytkownik usunięty

Mam prośbę... Mógłby mi ktos powiedziec dokladnie skad wy bierzecie 2 sezon? bo itunes nie chce mi sie sciagnac

z torrentów lub z BearShare :)

www.mininova.org - strona z torrentami, w przypadku oth to głównie z niej korzystam.

a BearShare to po prostu program do ściągania. wpisujesz, wyszukujesz i zasysasz :)

Ma ktoś napisy do odcinka 7?;>

Byłabym wdzięczna za link lub jakiekolwiek info:)

gosiak_17

napisów jeszcze chyba nigdzie nie ma :(

użytkownik usunięty
oluskaa

No dobra, a jak wejde na ta strone to co dalej? wpisalam w wyszukiwanie gossip gir itp. , ale jak mi sie wyszukalo i nacisnelam na download to mi sie jakis maly plik sciagnal, a nie odcinek. jak to zrobic?
ps. dziekuje za wszesniejsza wskazowke :)

musisz najpierw zainstalować program do obsługi torrentów :)
ja mam BitComet i szczerze mogę ci po polecić. przede wszystkim ma dość czytelny i przyjemny interfejs.
gdy go zainstalujesz i włączysz ten mały plik to wtedy zacznie ci sie pobieranie za pomocą tego właśnie programu :)

ważne!
staraj się ściągać ze strony pliki, które mają dużo tzw. seedów. ich ilość jest wypisana w rubryce obok nazwy, z tego co pamiętam :) im więcej seedów, tym szybciej się będzie ściągać :D to działa na zasadzie takiej samej, jak źródła w programach p2p, m.in. w BearSharze :)

mam nadzieję, że pomogłam.
pisz w razie jakichkolwiek jeszcze pytań :*

użytkownik usunięty
oluskaa

jejku dziękuje!! :**
ps. ja tez uwielbiam shie ;D

nie ma sprawy, zawsze służę pomocą ;*
a tak swoją drogą, na przyszłość - jeszcze łatwiejszy w obsłudze jest BearShare :) nie musisz bawić się ściąganiem plików ze stron itd. włączasz program, wpisujesz nazwe i ściągasz bezpośrednio :D
pozdrawiam :*

/ a Shia jest świetny i baaardzo przystojny ;)) <marzyciel>