PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108212
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jak juz zdarzało się w poprzednich sezonach w finałowym odcinku powraca się do tego co było wspomniane w odcinku premierowym.

Okazuje się ze i tak bedzie tym razem: (dialog scenarzystów)

@GGWriters Can you say if Chuck's " Say Yes" motto will come back by the season finale ?

@whereheartlies It will, but not in a way he expects. Night everyone! We all need to get home. xoxo GGW

Motto Chucka z 1 odcinka - na wszystko co się wydarzy mów - "Tak"
Chodzą plotki między fanami ze Blair OŚWIADCZY się Chuckowi lol!

A wy co sądzicie?

ocenił(a) serial na 8
robb264

Jestem ZA;)) zawsze to cos nowego, tylko mam nadzieje, ze tym razem wszystko sie dobrze skonczy. Bez zadnych dramatow:) jestem ogromna fanka tej pary, chociaz zgadzam sie, ze troche nudza... Sentyment jednak pozostanie do konca. Bardzo zaluje, ze reszta bohaterow pozostaje w cieniu. Brakuje Jenny, chociaz mnie doprowadzala do bialej goraczki:) mam nadzieje, ze rozwinie sie watek Nate'a i Charlie. Serena powinna znowu spotkac Cartera;) no i czekam na powrot wujka Jacka!

ocenił(a) serial na 1
agucha90

Tylko trzeba pamiętać ze 5 sezon to sezon PRZEDOSTATNI, powody dla których Blair moze znaleźć się w takiej desperacji mogą być różne....
A tak poza tym - SPOILER - prawie pewna jest śmierć CeCe, matki Lily, bo juz kręcono sceny z pogrzebu kogoś.

ocenił(a) serial na 8
robb264

No tak, musza jakos powiazac Charlie z Lilly. Ivy na pogrzeb raczej nie przyjedzie i moga sie pojawic niewygodne pytania w strone Carol:)

ocenił(a) serial na 1
agucha90

Ivy odnajdzie się w 16 odcinku, w jakiś sposób wpadnie na Van der Voodsenów i chyba pojawi się ojciec Sereny.

ocenił(a) serial na 8
robb264

Oh, czyli jednak... Dobrze wiedziec:)

ocenił(a) serial na 1
agucha90

I mam jeszcze ostatni - najsmieszniejszy moim zdaniem SPOILER wszszechczasów - Na ostatnich zdjęciach z planu Penn ( Dan) miał ogoloną klatę..... co oznaczac moze ze pewnie kazali mu to zrobic bo bedzie scena seksu (nie wiadomo czy z B czy z S) a sam Penn raczej z przyjemnością tego nie robi :P

ocenił(a) serial na 8
robb264

Jesli mialoby do czegos dojsc to chyba tylko z Serena. Blair chyba by nie poszla na calosc z kims, kto jest dla niej, jak brat. Tzn. moge sie mylic, jeszcze sporo odcinkow do konca:) wszystko sie moze zdarzyc.

ocenił(a) serial na 1
agucha90

Od 15 odcinka zaczną drążyć temat z uczuciami Dana do Blair i ich relacja ma nabrać nowej dynamiki. Scenarzyści powiedzieli ze zostawią specjalnie Dana przez pół sezonu w roli przyjaciela(bo w I połowie sezonu mieli skupić sie tylko na Louisie i Chucku) i tylko będą czasem puszczać oko do widza. Na pewno w 18 odcinku Blair się dowie ostatecznie co czuje Dan ( zasugerowali ze mozliwe jest, iż w podświadomości B zdawala sobie z tego sprawę ale nie chciała widzieć). Z przecieków (niepewnych) wiadomo, iz jezeli B skrywa jakieś uczucia do Dana to ich relacja bedzie drogą przez piekło zwane "Serena" i B będzie chciała odpuscić choćby z tego powodu by nie stracić jej przyjaźni.