PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108393
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

http://www.youtube.com/watch?v=J-YvT2KVbs8&feature=player_embedded

jestem podirytowana. Stary Chuck powraca. dziwki, alkohol i tyle z niego będzie. i ogląda się za Jenny...no katastrofa.

ocenił(a) serial na 10
simetra

na poczatku Jenny byla ok, a z kazdym kolejnym sezonen robi sie jak dla mnie coraz gorsza, cos czuję że po 19 odcinku ją znienawidzę ;P (i prosze tutaj aby fani L.J mnie nie zlinczowali za wyrazenie wlasnego zdania)

ocenił(a) serial na 8
simetra

nie on nie może się oglądać za J.mam nadzieję,że to nie będzie długo trwać.A Jenny mam już z każdym odcinkiem dosyć.Podła się robi.

użytkownik usunięty
simetra

ej wiecie co ja to zrozumiałam inaczej ... ze nie oglada sie za J. tylko zawarli jakiś układ i on jej pomaga zdobyć N. ...

ocenił(a) serial na 8
simetra

A może masz rację...W sumie coś tam Serena sie pyta Jenny czy to nie koszula Nate'a,jak ona ją chowa do torebki...Nie wiem,może.

użytkownik usunięty
plistek43

nawet na pewno, bo na samym początku Chuck mówi: " Ja chce tylko mojego przyjaciela z powrotem ..."

ocenił(a) serial na 10
plistek43

ja tez to troche odebralam jakby C pomagal J, no ale dlaczego mialby to robic? Czemu C mialby byc przeciwko zwiazkowi N i S? I moim zdaniem jesli N chcialby byc z J to by byl, a nie musi byc do tego popychany. No i przedewszystkim C lepiej niech sie zajmie naprawa swojego zwiazku z B!

ocenił(a) serial na 8
simetra

No to pewnie tak.Więc między J a C nic nie będzie.

użytkownik usunięty
plistek43

http://www.spoilertv.com/2010/04/gossip-girl-episode-318-unblairable_09.html

tutaj sa fragmenty odcinka 18 jak C. przeprasza B. ale ona mu nie wybacza

ocenił(a) serial na 8
simetra

Baaaaaaaaaaardzo ci dziekuję za te fragmenty....!!:)

plistek43

pisząc 'ogląda się za Jenny' nie miałam na myśli, że będzie jakiś romans ;p chodziło mi bardziej dosłownie o to, że się ogląda ;]