Ja również polecam, tak mnie wciągło że po nocach oglądałam i nie moglam przestać :)
Mnie niestety nie. Obejrzałam 3 pierwsze odcinki i nic. Później przeczytałam kto jest Plotkarą więc obejrzałam ostatni odcinek ostatniego sezonu i moja przygoda z tym serialem się zakończyła. Widocznie to nie dla mnie.
udowadniając własną głupotę
kto normalny ogląda trzy odcinki, a potem finałowy 6. sezonu? (który zresztą był słaby)
Gossip Girl to serial, który na długo zapisał się w historii telewizji. Świadczą o tym chociażby wciąż utrzymujące się naprawdę wysoko ceny sezonów na dvd.
Przecież nie napisałam, że serial jest beznadziejny tylko, że mnie nie wciągnął. Nie ciekawiło mnie co się działo w życiu bohaterów przez wszystkie te sezony. Nie znasz mnie więc nie krytykuj. Bo głupotą jest ocenianie kogoś tylko po tym, że ma inny gust. Ostatni odcinek obejrzałam bo tylko jedno mnie zaciekawiło w tym serialu kto jest Plotkarą. Obejrzałam 1 odcinek White Collar i jakoś nie mogłam przestać. A Plotkara - cóż patrzyłam kiedy odcinek się skończy. To i tak dużo, że nie poprzestałam na pierwszym odcinku a próbowałam dać szansę.
ZDECYDOWANIE WARTO !!!
Jak dla mnie najlepszy serial na świecie ^^
Bardzo wciągający, całe nocki zarywane xd Intrygi, miłości, imprezy , fabuła super.
Polecam jak najbardziej
Dla mnie najlepszy to Przyjaciele ... No a ten niestety nie dla mnie i moja przygoda z nim szybko sie skończyła.
Moje pierwsze podejście do tego serialu skonczylo sie po pierwszym odcinku.. ale w tym miesiacu postanowilam, ze znow zaczne i.. wciągnęło mnie :D taki mily odmózdżacz dla wielbicieli mody : )