Ciężko ocenić bo jeszcze nie udało mi się oglądnąć nie mogę ściągnąć a ina za lukaj nie ma....masakra
koszmarne nudy :)
Serena bawiąca się w macochę i poważną kobietę, Blair i Chuck (ciepłe kluchy) jak zwykle intrygują, Nate NIC CIEKAWEGO, ale to nie nowość, jeszcze ten obrzydliwy wątek Lily i Stevena, jedynie Dan ma charakter i jemu kibicuję :P może teraz będzie coś wartego uwagi, po tym jak Georgina opublikuje sex-taśmę Sereny i Dana. Poza tym jak na ostatni sezon - niezła porażka ; >
Myślałam że zasnę... Nuda jak cholera, powinni skończyć na 5 sezonie bo to co się dzieje to jest porażka (:
Natalia tu masz odcinek z napisami pisane razem
h t t p: //w w w.vide osla sher.com/vide o/8BCI0 ZZ8I4OU
h t tp://w w w.kin omani ak.tv/se riale/p lotkara/s6e4
Oglądałam na 2 razy... 20 min w jeden dzień i 20 w drugi.. Wieje nudą :))
Dla mnie obrzydliwe jest to jak pomyśle sobie, że Serena sypia z facetem który spał z jej matką, a córka faceta z którym sypia Serena, śpi z chłopakiem którym też spała Serena.. <lol2> patologia?
Jak dla mnie ten serial pokazuje, że scenarzyści nie mają już na niego pomysłu i na siłę kombinują byle zainteresować.
Jak dla mnie i tak najciekawszym wątkiem byla relacja Blair & Dan. Nawet nie chodzi o ich romans, a to ciągłe przekomarzanie się. Brakuje mi tego, dlatego liczę, że teraz mieszkając pod jednym dachem będzie ciekawie.