PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108170
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Dopiero to drugi odcinek a ta cała Sage działa mi na nerwy tak samo jak wcześniej Ivy.
Scenarzyści mają talent do tworzenia irytujących postaci w tym serialu. Szczerze powiedziawszy to
jedynymi postaciami, które mnie nie wkurzały przez większość serialu ogółem to Blair, Chuck,
Georgina i o dziwo Jenny. Sereny nigdy nie lubiłam bo jest bezpłciowa i puszczalska, Nate to taki
ken a Dan to dupa wołowa nad dupami. A czemu nie lubię Ivy i Sage? Bo Ivy udaje do przesady
taką cnotkę a jest w dziwny sposób intrygantką i irytuje mnie jej głos a Sage dlatego, że też
sprawia wrażenie niewiniątka a wcale takie nie jest. Na dodatek jest kolejna laską Nate'a, który
sam nie wie czego chce i zmienia panienki jak rekawiczki. Załosny jest.

IKnowWhatYouAre

a nie sądzisz że Sage jest bardzo podobna do Blair gdy jeszcze była w Constance? taka sama intrygantka, próbująca pokrzyżować plany swoich rodziców. przytaczam tu sytuacje z Cyrusem. :) Myślę że przy okazji autorzy chcieli podkreślić że Constance znalazło nową królową na miejsce B.

ocenił(a) serial na 6
egoistka94

Na razie nie widzę podobieństwa. Mam jednak nadzieję, że twórcy wymyślą jakieś ciekawe wątki bo ten z czworokątem Serena-Steven-Nate-Sage jest pokręcony i bez sensu.

ocenił(a) serial na 10
IKnowWhatYouAre

Dla mnie również jej postać jest trochę taką starą-nową Blair ;) w dodatku z domieszką Jenny jeśli chodzi o styl. Zobaczymy co z nią będzie, ale wątpię by miała zakończyć serial u boku Nate'a ;)

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

mam nadzieję,że masz rację :)