PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108494
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Wiele wskazuje na to, że stacja The CW zamówi szósty sezon "Plotkary". Jednocześnie ma to być seria finałowa, która będzie liczyć mniej odcinków niż dotychczasowe sezony.

Szczegóły tego info na http://showtv.pl/news_item_3338.htm

http://www.facebook.com/pages/ShowTVpl/367784179807

ocenił(a) serial na 10
salmaatache

Przeczytałam, że: "Na dodatek najprawdopodobniej zostanie nakręconych jedynie 13 odcinków i serial zostanie wyemitowany w letniej ramówce tzw. midseasonie."

L_Godiva

Zwykła nadinterpretacja autora, bo czegoś takiego w oryginalnej informacji w ogóle nie ma. Po drugie błędy merytoryczne. Midseason w USA to okres stycznia i lutego a nie lata. Jeśli pójdą śladem OTH, to finał Plotkary może być emitowany od stycznia do kwietnia 2013.

ocenił(a) serial na 1
salmaatache

Dokładnie tak. Sezon 6 by się zacząl wtedy kiedy mniej więcej wróciła GG z 5x11 (czyli po grudniowym minifinale kończącym I poł. kazdej serii)

robb264

Midseasonów jest kilka w USA. Jeden jest w styczniu/lutym, a drugi jest w czerwcu/lipcu.
Ja bym się cieszyła, jakby 6 sezon miał 13 odcinków i był ostatnim. Niech to się skończy jakoś normalnie,zanim serial całkowicie się stoczy.

ocenił(a) serial na 3
elenkaa

Niekoniecznie. Finałowy sezon The O.C. też był skrócony i liczył 12 odcinków. Emitowali go od końca września do lutego. Dla mnie jest to lepsze rozwiązanie niż robić ponad pół roczną przerwę serialu, który i tak ma małą oglądalność.

ocenił(a) serial na 6
Justyna_27_fw

Niech puszczą te 13 odcinków GG we wrześniu lub i midseason. Nie robi mi to wielkiej różnicy, bo jestem zadowolona, że idą taką drogą i wreszcie się kończy. Z tego i tak zrobiła się telenowela. Mam nadzieję, że zrobią jeszcze wątek Serena-Chuck, bo to chyba jedyny jakiego w tym serialu brakuje, wszystkie opcje będą już wypróbowane.

ocenił(a) serial na 9
Solarie

nie ograniczajmy się, mogą być jeszcze związki homoseksualne.

ocenił(a) serial na 6
kochamcieplenalesniki

W sumie po Nacie można się wiele spodziewać, Chuck i Lonely Boy też pewnie chętnie by poeksperymentowali.

ocenił(a) serial na 7
Solarie

na końcu blair będzie z rufusem. amen

ocenił(a) serial na 9
gosia92_fw

:D
a Serena z Chcukiem ;P

ocenił(a) serial na 6
fnh81

a Nate z Lilly ;) Chyab tylko jej z ważniejszych bohaterek jeszcze nie przeleciał ;P

ocenił(a) serial na 1
Solarie

No coś ty:P Jest jeszcze Dorota. Eleonor, Jenny, Georgina ....Ivy tylko pocałował :P Ma jeszcze chłopak duzo pracy na UES zanim odhaczy całą listę:D

robb264

Nate był już z Jeny, więc ją można uznać za zaliczoną.

ocenił(a) serial na 9
Solarie

albo Lilly z Danem :D:D:

ocenił(a) serial na 10
fnh81

Co by się nie działo, ile jeszcze związków (przeróżnych kombinacji) i dramatów przed nami ( polowa 5 i cała 6) to na końcu i tak Blair będzie z Chuckiem, Dan z Sereną, a Nate z Lolką. Daję rękę, że taki będzie w finale ;)

ocenił(a) serial na 1
storczykxd

Przerażająca ta twoja wizja :P zwłaszcza Dana i Sereny.... miejmy nadzieję ze scenarzysci są bardziej pomysłowi i bedą mieli jaja by zrealizować swoją wizję i nie będą słuchać fanatycznych komentarzy i żądań, emocjonalnego szantażu, listów z pogróżkami wysyłanymi na twittera i innych takich. :D

ocenił(a) serial na 10
robb264

Dla mnie idealne by było gdyby Serena wzięła ślub z Natem. Dan z Blair, a Chuck z Jenny;) to dla mnie idealna wizja;)

wiolusia102

Hahahaha dla mnie tez ;D Chociaz Chucka bym raczej widziala z kims innym, niekoniecznie z Jenny ;P

Nie, zebym byla jakas psychiczna, ale podoba mi sie ten SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER, w ktorym Chuck skacze z ESB ;D lubie takie dramaty i jakos zawsze taki koniec widzialam dla postaci Chucka ;P

ocenił(a) serial na 10
robb264

hahahahaha , dobre ;p ale to jest serial i w serialach zawsze jest to samo, czyli ulubione pary z początku zostają parą na końcu i tego jakoś nikt nie próbuje przełamać.

storczykxd

A Ryan i Marissa z O.C??? ;P jesli zafunduja Chuckowi jakas epicka smierc to mysle, ze Dair jest jak najbardziej prawdopodobnym endgame ;)

ocenił(a) serial na 1
storczykxd

Sztandarowym przykładem jest Dawsons Creek (Jezioro Marzeń) - tam skończyli ze sobą na koncu Pacey i Joey a Dawson został sam, mimo ze był z Joey od 1 sezonu. Ogólnie wszystko jest mozliwe. Ale po co rujnować w przedostatnim sezonie tak mocno związek Sereny i Dana, ze ich połączenie będzie się wydawać sztuczne, naciągane i odrażające? Zniszczyli tez mityczną epickość Chair jako "jedynej miłości", bo teraz sama Blair się wygadała w ostatnim odcinku ze po prostu nie chce być z Chuckiem i tyle. W wywiadzie Savage i Safran mówili kiedyś ze chcieli wprowadzić "do gry" Dair jak najpóźniej ... ciekawe dlaczego? Moze by Serena i Chuck bardziej docenili ukochane osoby i o nie walczyli ? A moze po to by wybrać na endgame Dana i Blair. Nie wiem, zobaczymy. O ile jakimś cudem dadzą radę "sprzedać" widzom ponowne połączenie Chair do Darena jest wręcz niewyobrażalna w moich oczach.

ocenił(a) serial na 10
robb264

No to tutaj rzeczywiście racja, ale ja również nie byłam zadowolona z finału ''Jezioro marzeń'' ;p. No nie pasowało mi to. Ale jednak weźmy pod uwagę, że Lolka od teraz będzie jedną z główniejszych bohaterek jak wcześniej Jenny czy Vanessa, a jak pamiętamy tamte zawsze kręciły się koło naszej trójcy CHDN . Teraz podejrzewam będzie tak samo z Lolką i pewnie ona ma pełnić funkcję takiego dopełniacza -3 dziewczyny, 3 chłopców, 3 pary. Więc ja widzę tu dwa rozwiązania. Że albo będzie Chair, Darena i Natola ( Nate i Lola ;D ), albo B z D, S z N i Ch z L. Kombinacji takiej że Serena z Chuckiem nawet sobie nie chce wyobrażać, bo to dla mnie obrzydliwe ( nie dlatego, że są przyrodnim rodzeństwem) ;p. Taka jest moja teoria i naprawdę mi się wydaje, że tak szóstka będzie tworzyć finałowe 3 pary i jednak ma nadzieję, że pierwsza kombinacja się ziści. Może to takie oczywiste, do przewidzenia, ale jednak się przyzwyczaiłam do Chair. Lubię Dana, ale dla mnie to tak jak by ( teraz do tych co oglądali '' Zbuntowanego anioła") Milagros zamiast Iva wybrała Pabla ;).

ocenił(a) serial na 1
storczykxd

Taka uwaga tylko - podobno w stałej obsadzie jest Ivy a nie Lola. Jestem ciekawy która z nich zostanie do następnej serii. I były kiedyś plotki ze miał miec Chuck z nią romans ale moze to tylko takie czyjes gadanie. (ja raczej nie wierzę by w tym sezonie Chuck się na to zdecydował, no chyba ze raz by się z nią przespał). Poza tym zastanawiam się, dlaczego ktoś by nie mógł zostać singlem? Tak po prostu - skupic się na karierze, zainteresowaniach, zyciu towarzyskim. Oni w serialu mają ok. 21 lat, są na 3 roku studiów. Nie kazdy musi wybrać sobie partnera na całe zycie w tym wieku:P
Posiłkując się porównaniami do filmów to ja bym to przyrównał do "Sabriny" z Hepburn. Dawid to był przez pół jej zycia wymarzony, wysniony męzczyzna a skonczyla z jego bratem Linusem, za którym nawet nie przepadała zbytnio:P

ocenił(a) serial na 10
robb264

No szczerze to nawet nie myślałam o tym, że ktoś by mógł zostać singlem. To chyba dlatego, że seriale przyzwyczaiły mnie do tego, że zawsze główni bohaterzy na końcu odnajdują swą wielką miłość;). Może i rzeczywiście tym razem finał może zaskoczyć. Oby tylko pozytywnie;)

robb264

dla Ciebie każda wizja, w której Dan nie jest z Blair jest przerażająca ;P ja na przykład mam nadzieję, że nie będą słuchać fanatycznych komentarzy fanów Dair ;)

ocenił(a) serial na 1
bronia94

Dla mnie moze zostać Dan na koncu sam, albo umrzeć w jakiś wruszający sposób byle nie Darena. To mnie odraża. Tyle :)

robb264

Rozumiem, myślałam, że jesteś szalonym fanem Dair ;P

ocenił(a) serial na 1
bronia94

Jestem fanem Dair:P ale staram się zachowywać zimną krew w osądach i patrzeć zdroworozsądkowo. Nie ukrywam ze byłym b. zadowolony gdyby mój faworyt był endgame. Jednak jezeli tak nie będzie zadowolę się innymi rozwiązaniami z wyjątkiem Dereny. Jak zobaczę chocby jedno podejrzane spojrzenie Dana to ...będę zły:D ...pewnie mnie odrzuci na dłuzszy okres czasu a potem obejrzę serię do konca bo nie mam w zwyczaju tak porzucać serialu kiedy ma się ku końcowi. Lepiej zobaczyć co robią fani Chair na facebooku i na twitterze - to jest dopiero szaleństwo .... w bardzo negatywnym słowa znaczeniu.

robb264

No tak, ale co z tego ze Chairios grozili scenarzystom smiercia i tak to my fani Dair jestesmy FANATYKAMI ;) pogodzilam sie juz z tym ;P

Chuck, skacz juz i zakoncz te wojny shipow ;D

ocenił(a) serial na 1
sandra_crashdown

Rozwaliły mnie niektóre komentarze takich fanatyków cytuję:
"Jezeli Blair nie skończy z Chuckiem przestanę wierzyć w prawdziwą miłość"
"Nie kibicuję Dair bo Dan ma teraz brzydkie włosy"
"Blair nie jest przy Danie sobą. Nigdy nie była taka szczęsliwa i nie uśmiechala się w ten sposób. To do niej nie pasuje"
L.O.L

robb264

Ale i tak najbardziej ekstremalny to "Blair belongs TO Chuck" :/ Blair jest rzecza wedlug fanow Chair :/

No nic, trudno ... W takim razie zamknijmy sie w tym naszym malym dairowym fanatyzmie i powtarzajmy zdrowo Blair belongs WITH Dan ;) mala gra slow, a jaka roznica ;D

ocenił(a) serial na 10
salmaatache

Chce obejrzec piąty sezon czy ktos ma go na chomiku.pl???

ocenił(a) serial na 9
TrefnaPanna

Zapraszam do mnie, nazwa użytkownika: bamczikibam, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę na chomikuj :)
Cały piąty sezon z idealnie wgranymi napisami :)

salmaatache

bardzo dobrze, że to będzie ostatni sezon. ten serial powinien zakończyć się na 3 sezonie...