PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108388
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Już drugi sezon był tragiczny(poza wątkiem Chuck i Blair)ale sezon trzeci przerósł wszystko. Nie wciąga. Pierwszy sezon był fantastyczny i jestem pełna podziwu za tak szybkie zepsucie tego serialu...

ocenił(a) serial na 10
Rea

a według mnie jeszcze się rozkręci. ;) nie skreślaj na początku całego nowego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
szmateks

popieram na pewno się rozkręci.

fakt faktem drugim sezonem nie byłam zachwycona zachwycona byłam kilkoma ostatnimi odcinkami ale trzeci też mi się podoba.

ocenił(a) serial na 8
unfeeling

A ja uważam, że Gossip Girl jest jednym z niewielu serialu, co trzyma w miarę wysoki poziom we wszystkich seriach ;] Wiadomo, że pierwsze serie są z reguły najlepsze, a później następuje tendencja spadkowa. Jednak w GG jest i tak dobrze. Wiadomo, że a lepsze i gorsze odcinki. Popatrzcie np. na taki Prison Break. Pierwsza seria królowała, w 2 i 3 już następował spadek, a 4 to już totalnie nie przebiła się.

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

owszem, ale jak już tak zaczęłaś o Prison Breaku, to końcówka była zaskakująca. ;]

ocenił(a) serial na 10
szmateks

PB oglądam, bardzo lubię ale przesadzaja już a ostatnie odcinki smęcą.

GG lubię bardzo wiadomo, że każdy odcinek nie może okazać się rewelacją.

ocenił(a) serial na 10
unfeeling

ale co odcinek, to jest lepiej. ;] więc pewnie się jeszcze rozkręci. ^^

szmateks

Dla mnie to już nigdy nie będzie to samo. Dan jest coraz bardziej niemrawy, stracił całe swoje poczucie humoru z 1 sezonu. Serena coraz bardziej nielogiczna i niesympatyczna jak dla mnie...

ocenił(a) serial na 9
Rea

Moim zdaniem pierwszy sezon miał najwięcej z książki i był świetny, sezon drugi był taki sobie, szczerze mówiąc. A trzeci od jakiś trzech odcinków się rozkręcił i jest świetny. Mówcie co chcecie, ja jestem zachwycona. Szczególnie przypadl mi do gustu odcinek Enough about eve. Scena z grą w karty i pocałunkiem Chucka były świetne.

użytkownik usunięty
xlullaby

Moim zdaniem trzeci sezon jeszcze się rozkręci, już teraz odcinki robią się coraz ciekawsze :) Jest różnica między drugim sezonem, ale może to dlatego, że nie ma już takich scen jak między B&C, które nakręcały akcję coraz bardziej, ale zobaczymy, może wyrośnie nam z tego wszystkiego kolejna para stulecia, której sceny będą powalać na kolana ;) ;D