PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108186
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

i nie mogę się opamiętać. Przez dwa dni obejrzałam 9 odcinków. To jakieś istne szaleństwo.
Czekając na inne seriale do października postanowiłam wypełnić czymś nudę. Padło na Gossip
Girl i nie wiedziałam, że serial aż tak mnie pochłonie. Wprost cudowny. Zaczynam oglądać 10
odcinek pierwszego sezonu i jestem bezgranicznie i nieodwołanie zakochana w postaci
Chucka<3 Nie wiem czy jego związek z Blair się rozwinie, bo nie czytam spoilerów, ale mam taką
nadzieję. Przecież oni są dla siebie stworzeni. Poprzednią moją obsesją był Damon i Klaus z
Tvd i TO, ale Chuck wskakuje na miejsce pierwsze. Wybaczcie chłopcy :D Mam takie delikatne
pytanie. Serial już się skończył, więc czy Chuck będzie we wszystkich 6-ciu sezonach. Czy będzie
nadal odgrywał kluczową rolę w serialu? Nie wyjedzie, bądź nie daj Boże uśmiercą jego postać?
Tylko tyle mnie interesuje.

ocenił(a) serial na 10
ange31

Chuck zostanie w serialu do końca. Będzie odgrywał kluczową rolę w serialu. Miło poznać kolejną wielbicielkę Bassa

ocenił(a) serial na 9
dielaraever

Chuck może się komuś nie podobać? On jest cudowny, wręcz idealny. owszem posiada kilka wad, ale to chyba właśnie te wady w nim najbardziej kocham. I jeszcze te garnitury... aż się gorąco człowiekowi robi na jego widok.

ange31

Toksyczny związek Blair i Chucka :-).

ocenił(a) serial na 9
Hans_Kloss

Toksyczny?Toksyczna miłość niszczy pozytywne uczucia, a tych Chuckowi i Blair nie brakuje. Chciałabym przeżyć taki burzliwy związek. Nienawidzić, a mimo to bezgranicznie kochać. Blair jest stworzona dla Chucka, a Chuck dla Blair. Uzupełniają się, uczą się kochać, razem dorastają. Wydaje mi się, że na razie tego nie dostrzegają. Są jeszcze na etapie dojrzewania, ale mam nadzieję, że na końcu będą ze sobą w przeciwnym razie moja teoria nie wypali. To klasyczny przykład:
-A co jeśli Czer­wo­ny Kap­tu­rek kochał Wil­ka. ?
-To jest wiel­ce prawdopodobne...
-Więc?
-... cho­ry z miłości,ob­se­syj­nie kochając Czer­wo­nego Kap­turka wo­lał ją zjeść, by nikt więcej nie mógł jej pokochać.
Chuck Bass <3

ange31

Przykład z brzegu jak B. z nienawiści pogrążyła Eve wkłądając do jej bagażu paszport Ch tym samym niszcząc zwiazek Ch i E.
Eva pokochała Ch nie wiedząc, że on jest milonerem, bo przecież Ch nie przedstawiał sie Evie jako Ch.Bass.

ocenił(a) serial na 9
Hans_Kloss

A kto to jest Eve?

ange31

Mam zdradzać dalszą fabułę? Na którym sezonie jesteś?

Jeślii chcesz to napiszę :-), bo to dotyczy przełomu 3/4 sezonu.

ocenił(a) serial na 9
Hans_Kloss

Oglądam właśnie 4 odcinek trzeciego sezonu. Tak myślałam, że Eve pojawia się w późniejszych odcinkach. Nie nie zdradzaj mi szczegółów :D

ange31

O, to masz niezłe tempo :) oglądania. Ja miałem takie oglądając Breaking Bad.

Plotkarę to oglądałem na bieżąco, czekając co tydzień na nowe odcinki, a potem na nowy sezon.

Nie wiem czy korzystasz, ale Plotkara jest na tnt torent , instalujesz program utorrent i już :)

ocenił(a) serial na 9
Hans_Kloss

Mam tam konto, ale Plotkarę oglądam na freedisc pl. Ja Breaking Bad oglądałam na bieżąco. Plotkara jest jedynym serialem który tak "gonię", ale wart moich nieprzespanych nocy.

ange31

Wspomniana Eve w reklamie Chloe, Serena- Loreal i Gucci ;).

ocenił(a) serial na 8
ange31

Na jakiej stronie oglądasz? Chętnie bym obejrzał bez lektora i napisów ;)

ocenił(a) serial na 9
anthonyperette

Na freedisc Jest wersja z lektorem, napisami i orginalna. Kocham ten serial :D

ocenił(a) serial na 9
ange31

freedisc pl

ange31

mozesz mi podac link do pierwszego sezonu?

ocenił(a) serial na 9
ange31

Ja też wciągnęłam się jakiś czas temu. Teraz oglądam 11 odcinek 3 sezonu i także uwielbiam Chucka i Blair. <3

ocenił(a) serial na 9
ange31

Serial jest rewelacyjny. Niedawno zaczęłam oglądać i już niestety obejrzałam wszystkie sezony. Uwielbiam Chucka :) Dopiero od 2 sezonu wpadł mi w oko :P
Rodzi się pytanie :jak wypełnić pustkę po plotkarze?

ocenił(a) serial na 10
ange31

Rozumiem zachwyt nad charakterem Chucka, stylem bycia i głosem ale według mnie ma taki antypatyczny wyraz twarzy.. nie mam nic do niego nawet fajnie było zawiesić na nim oko w niektórych scenach lecz bądźmy szczerzy do przystojnych to on nie należy, przynajmniej z mojego punktu widzenia no ale to też kwestia gustu .. :)

ocenił(a) serial na 9
Diablicaaa

Zgadzam się na 100 %. Do najprzystojniejszych to on nie należy, ale to właśnie ten sposób bycia jest w nim taki seksowny i pociąga co przekłada się wygląd. Nie musi być piękny, bo przecież liczy się wnętrze :D

ocenił(a) serial na 9
ange31

na wygląd *

ocenił(a) serial na 8
Diablicaaa

dwa podejścia do pilota, odpalam właśnie drugi odc i podziwiam Serene :P
Ale takie pyt. serial ogólnie o romansach między młodzieżą, czy jakieś tajemnice też są ? Bo wątek Sereny wydaje się być ciekawy.

ocenił(a) serial na 10
anthonyperette

tajemnice i to dużo... romanse, dramaty, komedie - każdy znajdzie coś dla siebie ;)