Ile w ogóle macie lat?? Hehe jestem ciekawa.
Ja 21, moja siostra 27 i teraz w sumie nie ma czasu ale cały pierwszy sezon i połowe drugiego widziała
18 od niedawna i dziś dowód odebrany haha, wiem chwale się :P
jeszcze niedawno Chuck mówił ze ma 17 lat, więc skąd nagle 19? ;>
a no wiesz;p latka lecą, w serialu szczególnie ;pp
dołączam do grona "tych młodszych" niecałe 16 ;pp
niewiem jaki to ma cel, możliwe że spojenia użytkowników forum ;)
ja w październiku 18.
hehe prawie 18:) serial genialny, szkoda że na 3 sezon będzie trzeba czekać tak długo...
Właśnie, czekanie jest denerwujące. Żebym tylko przez to czekanie nie osiwiała hehe!!!
a ja wieczne dziecko - 21 ;)
a propos - wszystkiego naj dla wszystkich dzieci i tych dużych i małych x.o.x.o.
8 czerwca kończe 21 lat
Swoją drogą jak oglądam ten serial to wogóle nie czuje że jest o nastolatkach, wręcz przeciwnie, mętalnie są 5 lat starsi ode mnie. Po za tym jak oglądasz tego typu serial (wszyscy piękni i bogaci)to lepiej jak masz troche więcej lat bo podchodzisz z dystansem do tego co widzisz inaczej można zatopić się w kompleksach.
ja tez zaliczam sie do tych starszych....23 lata :)pozdrawiam i wciaz czekam, ale czy ktos konkretnie wie jak dlugo jeszcze?
Jeszcze trochę i będzie 20:)
chuck ma w serialu siedemnaście lat a grający go aktor 22:) Stary dobry
numer...
ja 20, czyli zaliczam się do tych.. starszych?! okrutne zderzenie z rzeczywistośćią, ale co z tego, serial jest GENIALNY. :)
ale wiecie ze w swoim przedziale wiekowym teletubisie tez sa genialnym serialem?????