PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Serial ma wysokie noty. Tematyka jakby nie dla mnie. Mam 27 lat i pytam czy polecacie?

ocenił(a) serial na 8
klucznik44

warto ja mam 28 lat i oglądam polecam

klucznik44

warto, mam 24 oglądam i najlepszy serial.

klucznik44

nie, dno.

klucznik44

Ja mam 22 moja mama jest po 40 i czasami lubi sobie obejrzeć razem ze mną;)
Polecam :)

ocenił(a) serial na 7
klucznik44

To zależy jakiego typu seriale lubisz. Mało w nim prawdziwych, szczerych przyjaźni i wielkich miłości. I też żadnych mądrych myśli raczej nie uświadczysz. Wszystko oparte na intrygach, zdradach, no i kasa kasa kasa. Ale dla mnie dobra rozrywka, niestety staczająca się od połowy czwartego sezonu, ale spróbuj, może akurat Ci się spodoba :) Ja mam 23 i oglądam prawie od początku :)

ocenił(a) serial na 8
lola881

moim zdaniem można dostrzec głębsze myśli, faktycznie rządzi intryga i kasa, ale jednak każdy z bohaterów ma swoje problemy i zmaga się z wieloma emocjami i myśli głównie o sobie, więc tak jak w życiu;D

ocenił(a) serial na 8
klucznik44

Na początku serial wydawał mi się nudny ale potem się od niego uzależniłam :) Polecam. Muzyka jest świetnie dobrana nie mówiąc już o modzie. Piękne stylizacje. Bohaterowi są bardzo wyraziści. Zmieniają się z sezonu na sezon.
Myslę że to serial dla osób w każdym wieku. :)

ocenił(a) serial na 10
klucznik44

nie ważne w jakim wieku jesteś, jeśli ci sie Plotkara spodoba to sie szubko uzależnisz od niej :)
i wiek tu nie gra zadnej roli :)
ja mam 22 lata i Plotkare uwielbiam :) oczywiście sa lepsze i gorsze odcinki/ sezony ale tak ma każdy serial, nic nie jest rewelacyjne od początku do końca :)

klucznik44

Warto, akcja dzieje sie w szkole sredniej, potem na studiach, ale mozna ją umiejscowić także w biurze czy innym miejscu.
Milosc, nienawisc, intryga,przyjazn, sex kazdego z kazdym, bo z glownych bohaterow predzej czy pozniej kazdy każdą i każda każdego zaliczy, nawet jak sie okaże, że są przyrodnim rodzenstwem haha

klucznik44

A ja mam również 27 latek i polecam super serial:) ps jestem fanka Blair i Chucka:D

ocenił(a) serial na 8
ness85

Ja tez polecam:)

klucznik44

Jeżeli chcesz się przenieść na 40 minut z kawałkiem do świata intryg, kłamstw, seksu i wystawnego życia, gdzie nic nie jest tylko czarne ani białe, a ostatni "dobry" bohater i tak ostatecznie łamie swój kręgosłup moralny, polecam. Nie jest to nic wysokich lotów, ale dobrze komponuje się w tle jesiennych wieczorów z herbatą. Uwaga- to wciąga!