PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108199
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Warto to oglądać ?

użytkownik usunięty

Szukam właśnie jakiegoś serialu o życiu nastolatków itp. i po prostu pytam czy ten serial jest
ciekawy, podoba wam się ? Nie wiem czy zacząć go oglądać. Nie bardzo przepadam za Blake
Lively , po prostu troche mnie irytuje w filmach i tyle, głównie z jej powodu nie wiem czy to oglądać
, no więc ?

ocenił(a) serial na 10

obejrzyj, sprawdź ;) warto :D

ocenił(a) serial na 9

ja oglądałam serial od początku tzn na każdy odcinek musiałam poczekać, i bardzo mi się podobał, jednak jeśli miałabym go nadrobić od razu tzn. bez oczekiwania oglądałabym jeden odcinek za drugim kiedy tylko mam ochotę to, z perspektywy czasu myślę że bym nie wytrwała i przerwałabym, mimo wszystko serial naprawdę ok ciekawe zwroty wydarzeń i intrygujące zagadki. Osobiście polecam spróbować, bo warto. Jeśli chodzi o Blake Lively to tutaj ma inna role jest czymś na miarę bogi i intrygantki z dobrym sercem nie ma porównania z innymi rolami jest kimś innym, bardzo ciekawą postacią. podsumowując serial już się skończył jeśli nie znałabym fabuły, chciałabym żeby mnie ktoś przekonał do obejrzenia i przeżycia jeszcze raz od nowa życia bohaterów, żałuje że go zakończyli jednak wiem że zrobili to w odpowiednim momencie i co najważniejsze serial się skończył i po zakańczali wszystkie wątki.

ocenił(a) serial na 10
werty222

musze ci powiedzieć werty222 że się z tobą w stu procentach zgadzam tzn jeżeli chodzi o chęć obejrzenia tego od początku nie znając fabuły. serial był niesamowity. ja oglądałam od początku w necie i zdarzało się że w nudne deszczowe dni zobaczyłam po 5 odcinków. więc dziękuję ci plotkaro za te fantastyczne emocje których mi dostarczyłaś, chociaż nie wszystkich bohaterów lubiłam.
xoxo GG

ocenił(a) serial na 9
laila2303

dzięki, i chciałam tu dodać że jeśli ktoś już wyczytał kto jest plotkarą, tej przyjemności z oglądania serialu mieć nie będzie, chodziarz pewnie wszyscy się zgodzimy że scenarzyści dopiero w ostatnim sezonie postanowili komu to miano przydzielić.

ocenił(a) serial na 9
werty222

Ja tez zaczęłam oglądać serial niedawno, i także ogladam po 5 odcinkow, wieczorami jak mam czas. Polecam bardzo gorąco, mi sie podoba osobiście, ale nie ktore momety i sytuacje denerwują. Zanim zaczęłam oglądać to troche przeczytałam ma temat Plotkary, i juz wiem kto bd plotkara, i inne rzeczy, ale jak sie wciagnie do ogladania to sie o tym nie mysli :-)..

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

gdy zaczęłam to oglądać od razu poleciłam to przyjaciółce. no ale zważając na fakt, że oglądałam prawie non stop gdy ja skończyłam moją przygodę z plotkarą to ona dopiero ją zaczęła. oczywiście nie powstrzymałam się aby nie ujawnić tożsamości plotkary. mimo wszystko ona ogląda ten serial tak ''namiętnie'' jak ja to robiłam i nie przeszkadza jej że zna największą tajemnicę serialu. ale przecież GG to ni tylko ten jeden wątek :)

użytkownik usunięty

Dziękuję wam bardzo ;)) , zaraz zabieram się za oglądanie

ocenił(a) serial na 10

Oczywiscie, że warto obejrzec ten serial, bo on wciąga ;D

ocenił(a) serial na 9

Jest genialny!

ocenił(a) serial na 10

a najważniejsze jest to, że na końcu dowiesz się kim jest tytułowa plotkara. Ja już pod koniec traciłam nadzieję na odkrycie tej tajemnicy.. ale WARTO TO OBEJRZEĆ !!

ocenił(a) serial na 7

Dzisiaj zakończyłem swoją przygodę z plotkarą trwającą ponad 2 miesiące i muszę powiedzieć, że początkowo nie chciałem oglądać tego serialu, lecz postanowiłem obejrzeć pierwszy odcinek i żałuję, że nie oglądałem go od początku jego istnienia, jest niesamowity. Wyobrażam sobie jak musi czuć się ktoś, kto oglądał ten serial przez lata... Po obejrzeniu ostatniego odcinka czuję żal, nie przepadałem za serialami tego rodzaju, ale ten ma w sobie to "coś".

ocenił(a) serial na 10
Industr

ja tez na początku uważałam ze nie warto tego oglądać ale po obejrzeniu pierwszego odcinka zmieniłam zdanie serial super jeden z najlepszeych