Hej wszystkim :)
Warto oglądać ten serial ? Poszukuje nowych "zdobyczy", a ten był na mojej liście.. więc, proszę o odpowiedź :)
Pozdrawiam :)
Jak lubisz lekkie seriale o rozpieszczonych nastolatkach to jak najbardziej polecam. Momentami trochę kiczowaty ale da się wytrzymać ;) Jak już nie masz co robić to oglądaj, chociaż osobiście bardziej poleciła bym ci jakieś ambitniejsze seriale.
ja tam oczywiście polecam jak najbardziej. moim zdaniem jest bezbłędny. ;d
.. ii ja uważam, że nie jest on kiczowaty, ale cóż.
oprócz tego poleciłabym 90210, chyba, że już oglądasz, bądź oglądałaś. ;pp
oglądaj dziewczyno oglądaj ja się zastanawiałam w końcu obejżałam i nie żałuję teraz nadrabiam zaległości
Powiem tak: ja obejrzałam, bo wszyscy tak jakos o tym gadali, więc cały pierwszy sezon mam za sobą. Co do drugiego sezonu to tylko kilka pierwszych odcinków, ale wydaje mi się zupełnie inny od pierwszego. Wszystko się zepsuło. Więc ja polecam pierwszy sezon: lekkie, przyjemne, jak ktoś powiedział momentami kiczowate, ale dla cudownej roli Leighton Meester zaryzykować warto;)
Pozdrawiam.
U mnie zaczeło się od książki, a raczej serii książek ;P Bardzo mnie wciągnełyy .. i okazalo się, że moja kol ma pierwszy season na płycie ! Pożyczyłam .. i tak się wszystko zaczeło .. ;P
A polecam dwa pierwsze season'y bo 3 jest robiony na siłę .. A 1 i 2 amazing ;];] Aa wszysto dzięki Blair i Chuk'owi ;D;D Taa ich 'gra' ;P
Aaa jak czytaliście książkę to wiecie, że wszystko jest inaczej .. Osobiście polecam książki bo są meega <3
W książkach Nate jeest zajeebistą postacią <3
xxx