PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108488
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Hej Dziewczyny tu GossipGirl (Ewa) z forum gossipgirl . xn . pl . Jak wiecie nasze forum
zostało
zaatakowane i Magda stara się je odzyskać. Razem z Brulion postanowiłyśmy założyć
własne,które będzie miejscem do dyskusji na czas problemów z forum założonym przez
Magdę i Gigi. Liczymy,że pomożecie nam je tworzyć.

adres: gossipgirlpolska . pun . pl

Ps.Nie mamy na celu nikomu niszczyć tego co stworzył.Jedynie chcemy aby było gdzie
porozmawiać i ponarzekać na nasz ukochany serial :)

ocenił(a) serial na 10
bluesocks

nie moge sie zarejestrowac ;/ ciągle wyskakuje mi " wprowadzony kod nie jest poprawny" ;/

ocenił(a) serial na 8
i_know_you_love_me

Sprawdź jeszcze raz wszystko a jeśli sytuacja będzie się powtarzać napisz do mnie na PM.

ocenił(a) serial na 10
bluesocks

wczoraj nie miałam jak sprawdzić bo studia mi sie zaczely i jak wróciłam do domu to myslałąm tylko o pójsciu spac :P ale teraz gdy probuje sie zarejestrowac pisze ze "rejestracja zostala zablokowana"..

ocenił(a) serial na 8
i_know_you_love_me

Prawdopodobnie zablokowałaś ją sobie sama bo serwer nie zezwala na więcej niż jedną rejestrację z tego samego adresu e-mail.Spróbuj się zalogować używając danych z pierwszej rejestracji a jeśli nadal będzie problem to pisz na PM do mnie lub Brulion.

A innych użytkowników zapraszamy do rejestracji na forum i zapoznanie się z dzisiejszymi spoilerami i zdjęciami z planu.

ocenił(a) serial na 10
bluesocks

nie moge bo w ogole nic sie nie pojawia.. klikając "rejestracja" wyskakuje mi komunikat " Rejestracja na forum została zablokowana."

ocenił(a) serial na 8
i_know_you_love_me

To kliknij "logowanie" i wpisz login i hasło.Nie wiem skąd u Ciebie ten problem bo ja mogę u siebie normalnie odbyć rejestrację...

bluesocks

Dzięki dziewczyny, że wyszlyscie z taką inicjatywą. Stesknilam się za Wami wszystkimi i cieszę się, że będziemy mogły razem komentować nowe odcinki:-) dalej trzymam kciuki za powrót Naszego forum:)

ocenił(a) serial na 6
bluesocks

up! serdecznie zapraszamy na forum. chciałam też zaznaczyć, że prawdopodobnie dalej będę tłumaczyć napisy, a to forum będzie miejscem, na którym będą się one pojawiać w pierwszej kolejności (prawdopodobnie we wtorek wczesnym wieczorem, ok. 18:00)

ocenił(a) serial na 10
brulionbebeb

zarejestrowałam się na stronie, a potem mi cały czas wyświetla się "Brak pozwolenia na dostęp do tej strony."

Lise

Mam tak samo, wczoraj było wszystko ok a dzisiaj mam taki sam komunikat jak Lise:/

ocenił(a) serial na 10
justyna429

nawet jak sie zalogujecie?? bo ja dzis rano (zresztą teraz też) mialam tak ze gdy nie bylam zalogowana i po zalogowaniu pokazał mi sie ten sam komunikat ale po kliknięciu na "index" pokazały mi sie normalnie wszystkie tematy

ocenił(a) serial na 8
i_know_you_love_me

To są jakieś problemy na serwerze.Mi się raz czy dwa też zdarzyło.Wtedy po prostu polecam ponownie się zalogować i wszystko działa lub tak jak mówi Joanna kliknąć "index". :)