Hej Dziewczyny tu GossipGirl (Ewa) z forum gossipgirl . xn . pl . Jak wiecie nasze forum
zostało
zaatakowane i Magda stara się je odzyskać. Razem z Brulion postanowiłyśmy założyć
własne,które będzie miejscem do dyskusji na czas problemów z forum założonym przez
Magdę i Gigi. Liczymy,że pomożecie nam je tworzyć.
adres: gossipgirlpolska . pun . pl
Ps.Nie mamy na celu nikomu niszczyć tego co stworzył.Jedynie chcemy aby było gdzie
porozmawiać i ponarzekać na nasz ukochany serial :)
nie moge sie zarejestrowac ;/ ciągle wyskakuje mi " wprowadzony kod nie jest poprawny" ;/
Sprawdź jeszcze raz wszystko a jeśli sytuacja będzie się powtarzać napisz do mnie na PM.
wczoraj nie miałam jak sprawdzić bo studia mi sie zaczely i jak wróciłam do domu to myslałąm tylko o pójsciu spac :P ale teraz gdy probuje sie zarejestrowac pisze ze "rejestracja zostala zablokowana"..
Prawdopodobnie zablokowałaś ją sobie sama bo serwer nie zezwala na więcej niż jedną rejestrację z tego samego adresu e-mail.Spróbuj się zalogować używając danych z pierwszej rejestracji a jeśli nadal będzie problem to pisz na PM do mnie lub Brulion.
A innych użytkowników zapraszamy do rejestracji na forum i zapoznanie się z dzisiejszymi spoilerami i zdjęciami z planu.
nie moge bo w ogole nic sie nie pojawia.. klikając "rejestracja" wyskakuje mi komunikat " Rejestracja na forum została zablokowana."
To kliknij "logowanie" i wpisz login i hasło.Nie wiem skąd u Ciebie ten problem bo ja mogę u siebie normalnie odbyć rejestrację...
Dzięki dziewczyny, że wyszlyscie z taką inicjatywą. Stesknilam się za Wami wszystkimi i cieszę się, że będziemy mogły razem komentować nowe odcinki:-) dalej trzymam kciuki za powrót Naszego forum:)
up! serdecznie zapraszamy na forum. chciałam też zaznaczyć, że prawdopodobnie dalej będę tłumaczyć napisy, a to forum będzie miejscem, na którym będą się one pojawiać w pierwszej kolejności (prawdopodobnie we wtorek wczesnym wieczorem, ok. 18:00)
zarejestrowałam się na stronie, a potem mi cały czas wyświetla się "Brak pozwolenia na dostęp do tej strony."
nawet jak sie zalogujecie?? bo ja dzis rano (zresztą teraz też) mialam tak ze gdy nie bylam zalogowana i po zalogowaniu pokazał mi sie ten sam komunikat ale po kliknięciu na "index" pokazały mi sie normalnie wszystkie tematy