PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108494
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Zaczynam oglądac Plotkarę od początku, bo szczerze mówiac nie mam co robic. Moglibysciemi powiedziec czy warto brnąc przez te 5 sezonów czy ile ich tam jest, czy warto śledziec losy bohaterów, jaki ten serial jest w waszych odczuciach?:)

ocenił(a) serial na 5
Bezsenna14

zeby wiedziec o co chodzi najlepiej ogladac wszystkie (bo czasem sa nawiazania do poprzednich sytuacji, albo wracaja bohaterowie z poprzednich odcinkow) ale od razu mowie ubezpiecz sie na cierpliwosc w sezonie 3, bo dla mnie to regres totalny :P najlepszy jest sezon 1, jak to zazwyczaj bywa w serialach. takze warto go obejrzec, bo naprawde trzyma poziom i wszyscy bohaterowie sa pokazani od fajnej strony, ze mozna kazdego polubic :D

mystermouse

dzięki;) Dużo słyszałam o tym, że nie wiadomo, kim jest tytułowa Plotkara. Czy to już się wyjaśniło? Czy wiemy kim ona jest? Nie chcę wiedziec kim jest, tylko czy już się to wyjaśniło. :)

Bezsenna14

nie wyjaśniło się.

ocenił(a) serial na 9
Bezsenna14

ostrzegam, że sezon 5 jest dość nudny, moim zdaniem gorszy od 3, gdybym wiedziała, to bym wogóle nie zaczynała go oglądać, no ale za późno już :P

lonelyheart

No to chyba zalezy od tego co kto lubi. Osobiscie uwazam, ze 5 sezon jest bardzo fajny, dawno juz nie czekalam na zaden epizod z takim utesknieniem ;) 3 sezon byl koszmarny i przerazliwie nudny! Ratowaly go jedynie scenki Serenate, ale to troche za malo ...

ocenił(a) serial na 10
sandra_crashdown

Dla mnie pierwsze dwa sezony były fantastyczne, przez dwa następne (no do połowy 4) przechodziłam kryzys i miałam rzucić ten serial w cholerę ale 5 sezon jest w miarę dobry.

L_Godiva

Ja po 5 minutach oglądania się zniechęciłam, niestety mam taką naturę, że oceniam książkę po okładce w każdej sprawie. Sorry, ten serial do mnie nie przemawia. xD Może polecicie mi coś polskiego?:) bo do mojej utęsknionej premiery Pretty Little Liars 2 są 3 miesiące nie wiem jak to przeżyję, a nie wiadomo, czy bedzie kolejny sezon The Lying Game hah;/

ocenił(a) serial na 10
Bezsenna14

No skoro, Ci się nie podoba, to nie ma co się katować. Z polskich seriali mogę polecić jedynie "Czas honoru" ale to zupełnie inny kaliber.

L_Godiva

Czasem to leci na tvp seriale

Bezsenna14

może Pamiętnik wampirów?

eaw0

Nie lubię o wapmirach.. Czytałam książkę ,,Pamiętniki Wampirów,, i nic z niej nie pamiętam, taka była nudna. To samo saga Zmierzch. Nuuda;/ Ale dzięki;)

ocenił(a) serial na 10
Bezsenna14

Mogę polecić jeszcze jeden, tylko nie polski: "Downton Abbey".

Bezsenna14

Oglądaj od początku, zakochasz się w 1. i 2. sezonie :)

P_Halliwell

Dzięki wam;) Wiecie co? Wracam do mojego słodkiego dzieciństwa i zaczynam oglądac Zbuntowanego Anioła;)

ocenił(a) serial na 10
Bezsenna14

Uuuuu to trochę Ci zajmie, bo jak pamiętam to chyba z 270 odc. ;). A co do Plotkary to uwierz, że co do seriali ja też jestem wybredna, ale jak mnie wkręciło to cały sezon w kilka dni oglądnęłam. Moim zdaniem od czasu Roswell, w kręgu tajemnic najlepszy amerykański serial dla młodego widza. ;)

storczykxd

Mozliwe, ale zbuntowanego aniola ogladalam w dziecinstwie i tak mi sie steskinlo jakos:) nawet juz zapomnialam jak maja na imie..

Bezsenna14

Też oglądam z siostrą, już jesteśmy gdzieś na 90-którymś odcinku :) Super serial :)

użytkownik usunięty
Bezsenna14

Ja też zaczęłam oglądać,na razie bardzo mi się podoba,ale pewnie rzucę pewnego dnia dla kolejnego serialu i takim sposobem nigdy niczego nie skończę.