PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108199
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jakie są wasze pomysły zakończenia tegoż ostatniego sezonu? Jak myślicie kto z kim zostanie już na dobre i na złe ewentualnie kto komu złoży przysięgę "ślubuję ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz że cię nie opuszczę aż do śmierci"? ;)

pati_nowaczka

Na moje wyśnione zakończenie nie ma już co liczyć, bo wątpie by scenarzyści powrócili do pierwotnego biegu wydarzeń gdy Dana i Serene łączyło szczere i namiętne uczucie, i choć może ktoś mi tu nawtyka ale ja osobiście mam już dość tych przepychanek między Blair i Chuckiem, był moment że im kibicowałam ale teraz jest to już nudne, a ten ich niby pakt to czysta kpina....

ocenił(a) serial na 8
kamila_broszcz

Ja zupełnie się z Tobą zgadzam,Blair i Chucka uwielbiałam w 3 pierwszych sezonach.Tak samo Dana i Serene,teraz jest to już naciągane więc chyba obojętne mi to jest kogo z kim złączą

ocenił(a) serial na 10
Liwkaaa

Ja również podzielam Wasze zdanie

pati_nowaczka

Moim skromnym zdaniem Blair w końcu zrozumie że jej miłość do Chucka jest destruktywna, i będzie z Danem, a Nate i Serena FOREVER!!! <3

pati_nowaczka

Dan z Blair ewentualnie z Vanessą, jak w jednym tak i w drugim wypadku po za ckliwymi tekścikami nawiązana była też więź intelektualna, i to było interesujące, a Nate i Serena od początku są dla siebie stworzeni - dwa pustaki.

ocenił(a) serial na 10
pati_nowaczka

Chuck i Blair, Serena i Nate, gdyby Dan skończył z Georginą bym się nie obraziła. ;P

pati_nowaczka

Chuck i Blair, Nate i Jenny, Serena i Carter, Dan i Georgina

użytkownik usunięty
pati_nowaczka

Lol... nie nie nie

Uczucie Chucka z Blair jest niepowtarzalne, konsumujące i toksyczne. Ona go zawsze będzie kochać, on ją też. Oni na pewno będą razem. I nie ma co tego kwestionować :)

A moim wymarzonym zakończeniem sezonu będzie tak:

Dan z Sereną - w 1 sezonie byli idealną parą, powinni do tego wrócić. Serena sama mówi o nim " you are the love of my live "

Nate z Jenny - NIE WIEM JAKIM CUDEM ICH JESZCZE MOGĄ POŁĄCZYĆ, ALE MAJĄ TO ZROBIĆ. Pasują do siebie idealnie, uwielbiałam ich relacje <3

Rufus z Lily - również oczywista oczywistość, to co Lily wyprawia teraz z Bartem jest śmieszne :)

A Vanessa jest mi szczerze obojętna ....

Blair z Chuckiem (oczywista oczywistość :D)
Serena z Natem lub Danem (pasują do siebie od początku serialu)
Dan z Georginą (zdaje mi się, że właśnie do tego teraz scenariusz dąży)
Rufus z Lilly (chociaż na miejscu Rufusa nie chciałabym do niej wrócić)

ocenił(a) serial na 7
mrsCamilly

mrsCamilly - myślę dokładnie tak samo:)

mrsCamilly

SPOJLER! Widziałam zdjęcia z planu, na których było widać jak Serena bierze ślub. I było widać jak przy ołtarzu stała z ... Danem. http://www.zeberka.pl/art.php?id=19854

akniezka1

Ciekawe jak do tego dojdzie.
Inne wątki mnie nie obchodzą właściwie, niech się kończy jak chce ale jedno musi byc tak- Chuck i Blair. Jak serial nie skończy się w ten sposób to będę zła :D

ocenił(a) serial na 7
alien_2

Chuck i Blair obowiązkowo ;)
A co do ślubu Sereny i Dana to słyszałam że to ma być ustawione ten ich cały ślub ale nie wiadomo czy to prawda ;)

pati_nowaczka

Ktokolwiek z kimkolwiek sie zwiąże, nie zdziwi mnie to, bo tam praktycznie kazdy z kazdym sie juz bzykał heheh.

ocenił(a) serial na 8
Hans_Kloss

ja mam takie samo zdanie:-)

Liwkaaa

Ja bym chciała zobaczyć Blair z Danem, a reszta mi lata - mogą się nawet wszyscy hajtnąć z całą rodziną Bassów. Nie cierpię na ten moment każdej jednej postaci Gossip Girl:
- Serena jest głupia jak but i ma nadal 15 lat
-Blair jest niewiarygodnie napisana przez scenarzystów - jej pokaz był klapą na całej linii, a ona na to jak na lato.
-Dan jest tym, kim nazwała go plotkara - wkręcił się i odcina kupony, a tak naprawdę jest nikim
-Chuck jest karykaturą siebie samego - jak zobaczyłam jego fryzurę z 6x02 nie wierzyłam własnym oczom
-Steven jest nudny
-jego córka niewiarygodna (znowu porażka scenarzystów)
-Nate'a mogłoby nie być, a bym nawet zauważyła po całym sezonie
-Nelly Yuki udaje, że dorosła, a tak naprawdę nadal jest zakompleksioną dziewczynką, która mimo dyplomu z Yale bawi się w podchody
-Lilly z odcinka na odcinek zmieniła się w królową lodu
jedyna fajna postac to Dorota

Binula

W końcu to Polka. :)

ocenił(a) serial na 5
Binula

agree XD teraz jest taki syf, ze jakie by nie bylo to zakonczenie, to nie da sie podniesc rangi poziomu gg i tego co czuje wzgledem postaci :P gdyby nie bylo pewnych rzeczy to bym chciala widziec Blair z Danem, ale na ten moment wydaje mi sie to niemozliwe, i ich relacja zostala skazona z obydwu stron (tym co zrobil Dan pood koniec sezonu i jaki teraz jest ; jaka jest Blair wzgledem niego i jak podsumowala jego znaczenie dla niej "Tasks are for Dan Humphrey". Wiec jedyne co by mnie uszczesliwilo to po prostu pojednanie sie bohaterow i friendship Blair i Sereny

pati_nowaczka

A ja zawsze miałam skłonności sadystyczne i liczę na jakiś wypadek w ostatnim odcinku. Mam nadzieję, że wydarzy się coś o czym nikt nie miał pojęcia i, że to będzie szok dla wszystkich widzów. :) Może okaże się, że nikt z nikim nie będzie, że będą tylko przyjaciółmi, którzy będą się spotykać co jakiś czas,albo założą jakąś wspólną firmę...

Zo0ik

Nie czarujmy się, poryją serial do końca i zrobią wielkie weselicha Dana i Sereny oraz Blair i Chucka. Jak tandeta, to do końca. Co tam, że Dan z Sereną od lat praktycznie w ogóle nie rozmawiają, a Serena jest obecnie w tym "najprawdziwszym z prawdziwych" związków.

ocenił(a) serial na 8
Zo0ik

Zgadzam się co do wypadku. Ja najbardziej bym chciała, by pod koniec wydarzył się jakiś wypadek albo inne zdarzenie, w którym giną razem Blair i Chuck. Chuck od początku był dla mnie postacią tragiczną i jego śmierć byłaby cudownym uzupełnieniem, ale tylko gdyby umarł razem z miłością swojego życia... Lecz spodziewam się raczej cukierkowego zakończenia, niestety przykro mi to mówić, ale po trzecim sezonie aż szkoda oglądać ten serial, więc cieszę się, że to koniec.

ocenił(a) serial na 7
pati_nowaczka

Chuck & Serena :lol: wiem ze to chore, ale ich sceny są takie urocze xD, a tak na poważnie to Chuck & Blair = ).