Do tych co są za teorią ,że to Dan jest plotkarą - włączcie sobie 1 odc 1 sezonu i dajcie na 5:35. To
faktycznie może dać coś do myślenia, choć sama nie wierzę, że to Dan.
Rzeczywiście wygląda to podejrzanie patrząc na to z obecnej perspektywy :P no ale jutro wszystko się wyjaśni;)
Jak dla mnie jeszcze to zdjęcie trochę wskazuje na Dana:
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/20618_10151176366472901_778203871_ n.jpg
Jest najbardziej wyróżniony z całej piątki!
dobre spostrzeżenie ;) już w pierwszym odcinku pokazali, że plotkarą jest Dan, ale nikomu nie zapadł ten moment w pamięci
to było do przewidzenia, jako pierwszy był pokazany , który ogląda plotkarę i na dodatek coś pisze, ew. komentuje ;]
niby do przewidzenia, ale kto w pierwszym odcinku, kiedy, na dobrą sprawę, nikt nie wiedział o czym jest to serial zwracał uwagę na to kto i kiedy zostaje pokazany przed laptopem, oglądając jakąś różową stronę w sieci...No nie mów, że ty widziałaś od pierwszego odcinka....ale jeśli tak to gratuluję spostrzegawczości.
A mnie trochę dziwi zakończenie jak głos Plotkary mówi że pozbyli się Dana ale nie pozbyli się ''mnie'' czy jakoś tak to szło....
Też mnie to zdziwiło.. To by miało sens gdyby planowano zrobić jakąś kontynuacje z nowymi aktorami, ale nie planują, więc mogliby to sobie darować.
pozbyli się Dana w roli GossipGirl,ale nie pozbyli się "plotkary". Chodzi o to,że zawsze znajdzie się ktoś,kto będzie plotkował:)
No, że niby teraz znajdzie się jakaś nowa tożsamość plotkary. Ale też uważam, że to już sobie mogli darować ;)
Jasne, że to nie mógł być Dan, koncepcja była taka, że jest to osoba, której tożsamości nigdy nie poznamy, więc producenci wcale się nie przejmowali i nie planowali, kto na końcu okaże się być tytułową " Plotkarą ", bo nie wiedzieli, kiedy serial się zakończy. Wydaje mi się, że na pomysł, że Dan może być Plotkarą wpadli w 5 albo nawet na początku 6 sezonu, kiedy dowiedzieli się, że 6 będzie ostatnim. Pobuszowałem trochę w internetach, na forach angielskich, i okazuje się, że jest wiele sytuacji z przeszłości, kiedy to Dan nie był w stanie publikować coś jako Plotkara, a także jest masa sytuacji, w których to by kompletnie nie miało sensu, i szczerze mówiąc, zgadzam się z tym. Scenarzyści w związku z zakończeniem serialu musieli po prostu " wepchnąć " Dana do roli " Plotkary " i tyle.
Producentka wykonawcza "Plotkary", Stephanie Savage, zdradziła, że twórcy serialu już na samym początku zdecydowali, że to właśnie Dan wcieli się w tajemniczą główną bohaterkę.
- Nie sądzę, że kiedykolwiek mieliśmy kogoś innego na myśli. Zawsze wiedzieliśmy, że to Dan będzie tytułową Plotkarą, kwestią było, czy ujawnimy to w finale, czy nie. Nie wiedzieliśmy, czy widzowie chcą poznać tożsamość Plotkary, czy wolą bawić się w spekulacje - podsumowała.
Aha, czyli od początku wiedzieli, więc Dan musiał mieć rozdwojenie jaźni skoro tak bardzo się wściekał o to co sam o sobie napisała, nawet jeśli nikogo innego nie było żeby wysłuchać jego żalów
Lecą sobie w kulki, mówią tak, żeby końcówka wydawała się bardziej wiarygodna, ja w to nie wierzę :) Na bank nic nie planowali :) No właśnie, i zrobili z Dana schizofrenika :(
Czemu mi się wydaje, że wiedzili to od samego początku, tylko potem się trochę pogubili :)
Bo popatrzmy sensownie kiedyś nie zwrócilibyśmy na to uwagi, ale dlaczego Plotkara zaciekawiła się Samotnym Chłopcem, gdy nie znał jeszcze Sereny, dla Plotkary byłby on nie istotny jako chłopak z Brooklynu ;)