PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108170
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

czy tylko ja uważam ten serial za totalne dno? jest PRZEnudny, przewidywalny i mdły...

ocenił(a) serial na 10
hiss

Możesz sobie hejtować z nudów czy po prostu szukać zaczepki, ale skoro uważasz, że ten serial był przewidywalny to zacznij grać w gry losowe.

storczykxd

aha, ja hejtuję a ty loffciasz? no ja bym tego tak nie nazwała. dla mnie to moda na sukces w wersji "dla dziewczynek". słodko, że aż mdli i zara bede rzygł.

storczykxd

Od razu że ktoś hejtuje, po prostu wyraża własne zdanie!

ocenił(a) serial na 10
hiss

tak, tylko Ty ;)

ocenił(a) serial na 9
Tibby1996

Jesteś przegłosowany. :p Zresztą jeśli nie oglądałeś serialu, to co ty możesz wiedzieć.

ocenił(a) serial na 9
hiss

Ja się nie zgodzę, the times uznał za najlepszy serial dekady więc ......;)

ocenił(a) serial na 4
hiss

Ja również tak uważam. Moda na sukces dla gimbazy. Obejrzałem ze 3 odcinki i powiedziałem sobie nigdy więcej bo mnie to obraża.

hiss

Nie tylko Ty tak uważasz. Nudziarska fabuła i denni bohaterowie. Najbardziej dziwi mnie fakt, że przy tym serialu pracowali twórcy "Życia na fali". Tamta produkcja to telewizyjne arcydzieło, a "Plotkara" to jedno wielkie nic.

hiss

Spoko, nie jesteś sam ;)

ocenił(a) serial na 1
hiss

zgadzam się w 100%. Nie mam pojęcia, skąd ta popularność. Chyba trzeba być pokoleniem MTV bez krytycznego myślenia i osobowości, żeby to lubić.

ocenił(a) serial na 1
hiss

uważam ze ten serial jest wyjątkowo beznadziejny, dziękuje.

ocenił(a) serial na 9
hiss

Ja rozumiem każdy ma swoje zdanie ale skoro to taki beznadziejny serial to po co wchodzisz na tą stronę zakładasz nowy temat i piszesz jaki on zły. Nie żal ci tracić czasu na taki beznadziejny serial ??

ocenił(a) serial na 1
santanashadow

wydaje mi sie że w tym serwisie chodzi o OGÓLNĄ opinię, gdyby każdy plusował tylko to co mu się spodoba - strona nie miałaby najmniejszego sensu bo wszystko ocenione by było na 10 gwiazdek. proste.

santanashadow

założyłam ten powiedzmy wątek właśnie po to, by dowiedzieć się czy tylko ja uważam to co uważam. i ciesze się, że jednak nie tylko ja :) tak jak napisała efekt_galatei - chodzi o w miarę obiektywną ocenę jak największej liczby osób, a dziwne było to, że komentarze pod Plotkara były wyłącznie pozytywne! - bezpodstawnie, bo serial na to nie zasługuje niestety

użytkownik usunięty
hiss

Może całkowitym dnem nie jest, ale nie za bardzo mi przypadł do gustu, więc poniekąd się z tobą zgadzam.

hiss

Jeśli serial ci się nie podoba to zwyczajnie go nie oglądaj , a nie jeszcze go hejtujesz!

ocenił(a) serial na 1
marta128

nikt nie powiedział że go oglądamy to po pierwsze - widocznie zaczęłyśmy/liśmy (lub widziałyśmy kilka odcinków) ale uznałyśmy go za beznadziejny i nie wart naszej uwagi więc kulturalnie wyrażamy naszą opinię. opinia nie jest równa samym zachwytom, może być także negatywna (tam dam dam a to nowość dla niektórych), więc nie wiem o co się tak spinacie. jak już wcześniej pisałam - filmweb to nie fabryka peanów na cześć danego serialu czy postaci, ale serwis gdzie użytkownik wyraża swoją opinię o filmie czy serialu, nie podobał się - to dlaczego mam tego nie napisać?
i po drugie - błagam, jest tyle słów, wyrażeń - a ostatnio zamiennikiem każdego słowa jest durne HEJTOWANIE.

marta128

Rany boskie, są ludzie którzy coś zaczynają i kończą, ja zaczęłam ten serial z ciekawości i choćby nie wiem jaki był zły czy dobry, zamierzam go skończyć dla wyrażenia pełnej opinii o nim.

ocenił(a) serial na 10
hiss

Ten serial nie jest nudny ani przewidywalny on jest WSPANIAŁY <3

ocenił(a) serial na 9
Vintage_2

zgadzam się w 100%. Serial nie był wcale nudny, ale jak komuś się nie podoba to ok, w końcu ja sama nie lubie wielu rzeczy, które lubią inni.

ocenił(a) serial na 10
hiss

No chyba nie tylko, ale jestesie w miejszości. Według mnie ten serial jest rewelacyjny ;P

hiss

Pierwszy sezon był naprawdę dobry, ale w raz z kolejnymi następnymi co raz głębsze dno. Nie jestem pewien, ale to chyba z tego powodu, że odszedł scenarzysta z 1 sezonu.

bewek2

Pierwszy sezon mnie zainteresował, drugi i trzeci to dno, czwarty był fajny przez przyjaźń B i D. W piątym za dużo było lamentów B na temat ślubu, o wiele za dużo odcinków.

hiss

Nie jest najwyższych lotów, to prawda. Oglądam go teraz, bo mam wakacje - podobają mi się widoki NY, ciuchy, no i oglądam najchętniej momenty z Blair i Chuckiem, a od 4 sezonu także z Blair i Danem, reszta postaci i zdarzeń raczej mnie nudzi a niektóre wątki są jak z telenoweli.

hiss

Zgadzam się. Telenowela dla nastolatek i tyle.

ocenił(a) serial na 4
Ellesmera_11

Dokładnie, przeraża mnie fakt dlaczego tyle osób się nim poważnie jara, ten serial jest po prostu PUSTY moim zdaniem