PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

serial zaczął się jak byli nastolatkami i chodzili do liceum potem studia i pamiętam że jak Serena pracowała w biurze gubernatora czy jakoś tak to miała 18, 19 no i jeszcze te studia na które poszli. a teraz to wygląda jakby je pokończyli, i ja już nie wiem czy oni studiowali rok czy dalej kończą jakoś zaocznie czy morze nagle mają po jakieś 25 lat, jeśli ktoś to wie połapał się w tym to proszę o odpowiedz ponieważ od dłuższego czasu mnie to meczy był jakiś przeskok w czasie??? z góry bardzo dziękuje

ocenił(a) serial na 10
werty222

przed wyjazdem Sereny do internatu mieli po 15 lat, gdy wróciła 17.
II sezon 18.
III sezon 19
studiowali tylko rok i pozniej wszyscy przerwali
teraz mają chyba po 22 laa

ocenił(a) serial na 9
ronia2108

jak to wszyscy przerwali studia po roku? bez sensu, ale dzięki

ocenił(a) serial na 10
werty222

Dan zaczął pisać
Blair porzuciła NYU dostała się na Columbię, poznała księcia i zrezygnowała
Nate pracuje w gazecie
Chuck nigdy nie stdiował
Serena sama nie wie czego chce

ocenił(a) serial na 9
ronia2108

ja to wiem akurat tylko z Blair nie byłam pewna bo tak jej zależało o na studiach, a Serena nie przypominam sobie wątku żeby było powiedziane że je rzuca, a Nate myślałam że ta jego praca zaczęła się od stażu związanego ze studiami również nie było powiedziane kiedy je rzucił.... jakoś się w tym pogubiłam ale dzięki już w miarę jasne, chociaż uważam że w serialu powinno być to lepiej wyjaśnione.

ocenił(a) serial na 7
werty222

no powinno, ale pamiętajmy że to tylko serial. a dla kogoś, kto hurtem trochę plotkary oglądał było zupełnym szokiem, że tak przez te kilka sezonów podniecali się tymi studiami, a teraz nic na ten temat...

ocenił(a) serial na 10
Domkaa

dwa sezony było mówione kto gdzie pójdzie, "depresja" Blair po nie dostaniu się na Yale i po prostu zakończono wątek