PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108369
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

czy ten serial mogą także oglądac chłopacy, czy to typowo babski serial? Mam na niego chrapkę, ale nie chcę sie zbytnio zrobić "żeński". Fajny serial? A tak po za tym "M jak miłość" jest tak denny, że aż żal, a te 9 000 000 ludzi co oglądają chyba mają za dużo wolnego czasu!

ocenił(a) serial na 10
plusmix1

zgadzam sie z tobą nie cierpię M jak Miłość:D w ogóle polskie seriale są do du**:D:D Gossip girl jak najbardziej polecam każdemu bez względu na wiekj i płeć:D
zarąbisty serial , kolejny który mnie urzekł:D

Juni93

Ja też jestem chłopakiem i chorobliwie oglądam, nie tylko ze względu na Serenę van der Woodsen :D

ocenił(a) serial na 6
plusmix1

Ogólnie typowo męski serial to nie jest. Przede wszystkim dlatego, że oparty jest na książkach dla nastolatek. Myślę jednak, że jest kilka powodów, dla których warto obejrzeć Plotkarę. Najlepiej zobaczyć pilotowy odcinek - jeśli Ci się spodoba, oglądasz dalej. ;)

ocenił(a) serial na 8
plusmix1

Serial jest na tyle fajny że jak obejżysz 1 odcinek to tak sie wciagniesz że bedziesz chciał oglądac dalej ^^ A co do tego czy dla chłopaków - jezeli ci sie spodobała fabuła to serial jest na tyle dobrze zrobiony że spokojnie możesz oglądać. pzdr