PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara
ocenił(a) serial na 10
charliehale

10 ale chodzą słuchy, że ostatni ma być dwu godzinny, nie wiem czy to prawda :)

ocenił(a) serial na 10
charliehale

Ma być 10 odcinków to już postanowione.
Nie wiem co z tym ostatnim dwu godzinnym ale byłoby fajnie ! :)
ciekawe jaki finał przygotują. Myślicie że ukaże się plotkara?

ocenił(a) serial na 7
Diablicaaa

Myśle że to będzie takie coś że aby pokaża ją jako Kristen Bell

Mrasiunia97

takie miałam właśnie złe przeczucie, bo tytuł ostatniego odcinka brzmiał pożegnalnie, a i fabuła ruszyła z kopyta w ostatnim odcinku, jakby zaraz wszystko miało się skończyć. dzięki za odpowiedzi:)

ocenił(a) serial na 10
Diablicaaa

Tak, według zapowiedzi- mamy poznać GG w finałowym odcinku :)) Kristen Bell widziana była na planie, tylko pytanie, czy to podpucha a ona sama zagra zupełnie kogoś innego, mniej istotnego, albo faktycznie to ona przyjmie postać Gossip Girl :)

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

możliwe, pewnie to będzie jakiś tam wróg Sereny albo Blair, oby nie wymyślili banalnego zakończenia.

Diablicaaa

Ja gdzieś czytałam, że K. Bell ma się pojawić tylko na chwilę wiec wątpię, aby miała odegrać jakąś kluczową rolę.

Diablicaaa

Wszyscy twierdzą,że skoro Kristen Bell podkłada głos pod Plotkarę to jest nią,a moim zdaniem każdy może nią być,niby była widziana na planie ale Katie Cassidy też była co mnie swoją drogą ciekawi...

ocenił(a) serial na 10
Lady3x4

dokładnie! Jej pojawienie się również mi dało do myślenia...Zostały trzy ostatnie odcinki. Nie mamy najdrobniejszych spoilerów, czy informacji o tym kiedy i w jakich okolicznościach Juliet ma się pojawić. Wątpię, że gdyby miał to nie być znaczący wątek, to trzymano by go w takiej tajemnicy...Jeśli nie okaże się powiązana z postacią Plotkary, to myślę, iż może powrócić ze względu na Nate'a SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER (jeśli oczywiście tego nie uśmiercą) SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

ocenił(a) serial na 8
maarzenaah

Chyba że to właśnie Juliet okaże się Plotkarą...