PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108373
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

nie podoba mi się plotkara najlepsze seriale to the.o.c. pogoda na miłość cień anioła i jezioro marzeń .plotkara nie jest niczego warta badziew

ocenił(a) serial na 10
dadam160

nie mogłeś/aś powiedzieć że ci się nie podoba ? Musisz od razu obrażać ten film? Mnie się podoba i co? Nic. Bo każdy ma inny gust. Jk mi sie jakiś film nie podoba to zwyczajnie pisze, że nie ale nie obrażam filmu i ludzi którzy go lubią.

ocenił(a) serial na 7
dadam160

to powiedz przynajmniej,
dlaczego Ci się nie podoba.
jakieś argumenty?
czy tylko tyle, że są lepsze seriale i że nie podoba Ci się, bo Ci się nie podoba?

ocenił(a) serial na 10
dadam160

Nie wiem, czemu Ci sie nie podoba ten serial, ale... Kazdy lubi co innego... Ja tez ogladalam O.C. i Jezioro Marzeń, a OTH to moj ukochany i najlepszy na swiecie serial, jednak Plotkara przypadla mi do gustu, podoba mi sie i to bardzo, nawet bardziej umie mnie wzruszyc niz np. O.C. czy Jezioro... Z OTH to inna bajka, wedlug mnie ten serial nie ma sobie rownych... Ale wracajac, do Plotkary... Naprawde bardzo mi sie podoba, kupilam sobie nawet ksiazke :) A jedyne co moge Ci poradzic, zeby zmienic Twoje zdanie to, to zeby obejzec sobie odcinki z napisami, a nie tym (nie urazajac nikogo) "badziewnym" lektorem ;P ~~pozdrawiam :)

_kejpi_

zgadzam się . plotkara to gówno nic nie warte !!!!!!!!!

Phoebe123

Powiedz mi, czy to to obrażanie w taki ordynarny sposób wszystkiego cię bawi? Czujesz się jakoś dowartościowana czy jak? Gdzie nie spotkam twojej wypowiedzi tam gnoisz wszystko i wszystkich czego nie lubisz...

ocenił(a) serial na 10
Domi_Nique

Chyba niestety to uwielbia... Ech... Nie rozumiem jak może się komuś ten film nie podobać chociaż uznaję to że są różne gusta:D Po prostu uważam że ma w sobie coś takiego fajnego że trudno znaleźć coś do czego można by sie przyczepić:D

ocenił(a) serial na 8
piratka4

Zgadzam się że OTH nie ma sobie równych. Kocham ten serial. Gossip girl jednak jest całkiem innym serialem, który opowiada o bogatych dzieciakach, które myślą, że drogie ciuchy i piękno zew są najważniejsze. Jednak po jakimś czasie odkrywamy, że nawet takie osoby mają troche dobroci, miłości. Serial jest pozytywny ale i tak nie pobije One Tree Hill

użytkownik usunięty
sara137_2

Uwielbiam Gossip Girl i powiem Ci szczerze "ktosiu nieużywający argumentów", że jak dla mnie to on jest bardziej rzeczywisty niż The O.C. lub Jezioro marzeń (oglądałam oba seriale, prawie wszystkie odcinki). Tutaj się przynajmniej coś dzieje, są postaci "wredne", a jednak fascynujące. Ten obraz bardziej mi pasuje do dzisiejszych realiów życia młodzieży (nawet jeżeli chodzi o tą elitarną), niż tych "przesłodzonych" postaci z Jeziora Marzeń.

dadam160

Do autora/autorki tematu: Może podasz jakieś argumenty? Bo bez nich Twoja wypowiedź jest żałosna.