PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Widzieliście na pewno jej maile do niego: " to nie tak nie jak myślisz, jest na to
wyjaśnienie, itp..".Czy myślicie,że to może mieć jakieś znaczenie?

ocenił(a) serial na 1
Deanta

Tylko trollowanie co bardziej naiwnych fanów DB i robienie złudnej nadziei której nie ma. Wyniki oglądalnosci spadną dramatycznie bo fandom DB mówi "pa pa" a to zalosna próba utrzymania jego częsci.

ocenił(a) serial na 10
robb264

Myślę, że te maile Blair wysłała, po wycieku jej pamiętnika i nie będą miały wielkiego znaczenia.

ocenił(a) serial na 1
L_Godiva

Nie, wysłała jej później. To ciąg wiadomosci w których B usilnie stara się "dotrzec do Dana" , w jednym pisze ze nawet Dorotę wyśle na Brooklyn. Więc to musi byc juz po zerwaniu. Ale i tak myslę ze to trollowanko.

ocenił(a) serial na 10
robb264

Wow masz aż tak dobry wzrok? :D. Mimo to, myślę, że nie mają większego znaczenia.

ocenił(a) serial na 1
L_Godiva

Nie - po prostu wszedzie są screeny z komputera :P
http://oi48.tinypic.com/2v1ok15.jpg

ocenił(a) serial na 10
robb264

Trzeba było tak od razu. :D

ocenił(a) serial na 3
L_Godiva

Też myślę, że nie mają znaczenia. Próby scenarzystów wytłumaczenia Blair przed fanami. Poza tym jeśli Blair chciała wszystko wyjaśnić to może osobiście by się pofatygowała a nie wysyła Dorotę. W końcu przez półtora roku tam biegała!

Justyna_27_fw

Dokładnie, przecież Blair w tym odcinku zostawiła Dana bez słowa wytłumaczenia. Chyba podczas ich ostatniego spotkania mówiła, że chce być w tym związku.

ocenił(a) serial na 10
robb264

http://cheesysblog.tumblr.com/post/23100170483/read-asap-i-know-i-told-you-you-h ad-my-heart-and ...:P

użytkownik usunięty
initio1

danhumphrey@day9mail.com spamujemy xD

ocenił(a) serial na 7
initio1

kto to wymyslil :P co to za forum :P

robb264

Ale tam było re co oznacza że to mogą być odpowiedzi B na maile Dana.

ocenił(a) serial na 1
eaw0

Nie wiem co to zmienia, i tak to bez znaczenia. Wolalbym jednak myslec ze Dan ma tyle godnosci i w ogóle się nie odzywa do Blair.
Poza tym moze po prostu jak robili odcinek to nie wrócili uwagi na ten szczegól i tak to teraz wygląda.

robb264

Robb, a zamierzasz oglądać mimo wszystko 5 sezon?

ocenił(a) serial na 1
eaw0

5 obrejrzałem :P Ale pewnie chodzi o 6.
Tak, obejrzę :D Ja się tak łatwo jak ty nie poddaję chociaz mi taki szmelc dają :D Jestem ciekawy tej zemsty Dana i Georginy....i w sumie tylko tego. Wątek CB mnie nie obchodzi, Serena znowu na dnie i tylko czeka na rycerza który ją uratuje (mam nadzieję ze zrobią z niego Nate a nie Dana, proszę, proszę :P)

robb264

tak 6. Ja oglądam tylko dla Chair więc gdyby z nimi skończyli tobym nie oglądała, inni bohaterowie już dawno przestali mnie interesować

ocenił(a) serial na 1
eaw0

A co jestes tak ciekawa czy obejrzę:P Ja duzo krytykuję ale ten serial jest jak śmieciowe jedzenie - obrzydliwe i niezdrowe ale i tak je jesz :D
Widzialem smieszne teorie na fanforum:P Jak chcesz to napiszę:P

robb264

tak pytam bez podtekstów i parareli;) Napisz,thx

ocenił(a) serial na 1
eaw0

Naprawdę ludzie niektórzy są zdesperowani, ułozyli sobie terię spiskową dot. Blair. Oczywiscie nie wierzę a ani jedno słowo ale to całkiem zabawne :D
Blair dokonła wyboru i wybrała Dana. Nie pokazali tej scenki ale poszła na przyjęcie i zobaczyła DS, albo miala filmik z tego. Dopiero potem pojawila się u Chucka z niezbyt radosną miną i to jemu wyznala milosc. I ze w pierwszysch odcinkach przyszłego sezonu zobaczymy flashbacki z tej akcji. (bo niby bylo zmaieszanie na planie i mogli kręcić retrospekcje na przyszły sezon). Uknuto tę teorię bo niby ma powrócic sex tape i to na 100 % bo Savage w wywiadzie mówila. Fandom Db nie moze do teraz się podzwignąć ze nie bylo nawet przyzwoitego zamknięcia tego związku i myslą ze to tak specjalnie. Ja w to nie wierzę oczywiscie ale teorie rzeczywiscie pomysłowe :D he heh
A co do sex tape - jakie on moze miec znaczenie kiedy przyjaźń BS nie istnieje, Dan ma gdzieś Blair i by się nawet cieszyl jakby ją zabolało, a Blair jest zakochana w Chucku. Jakie by to miało znaczenie?
Ja przewiduję ze w poł przyszlego sezonu albo i wczesniej BS będą na dobrej drodze ku naprawieniu przyjaźni i ktos wystrzeli z tym wideo. No bo raczej DB nie wróci lol (nie chcę tej su*ki Blair widziec w tym samym pokoj z Danem, nie chcę by oddychali tym samym powietrzem) :D

robb264

dzięki, też w to nie wierze. A blair nie lubisz odkąd tak pograła z Danem czy wcześniej? mi dużo wcześniej zaczęła przeszkadzać jako główna bohaterka sezonu

ocenił(a) serial na 7
eaw0

caly 5 sezon w wykonaniu blair to jakas wielka sinosoida :P w 4 ja lubilem, no moze z wyjatkiem ostatnich odcinkow, jak przyczlapala sie do ksiecia, pozniej dostala szklem i jeszcze sie z chuckiem seksila :d

ocenił(a) serial na 1
eaw0

Irytruje mnie Blair od czasu do czasu, np. w finale 4 seoznu jak gada jak chce być z Louisem a potem zdradza go na Bar Micwie. Albo jak głupia biegała będąc w ciązy za Chuckiem - no to juz byla przesada:D
Myślałem ze z Danem jakos się "ustatkuje" i wydorosleje, o nadziejo - matko naiwnych ! TO co się potem działo przeszło moje najśmielesze oczekiwania :D Blair naprawdę powinnna zaszyc waginę chociaz na rok, usiąść i pomyslec, poodychac bo zachowuje się gorzej niz jak miala 16 lat.

Deanta

Wczoraj obraz miałam taki dobry, że nawet nie widziałam, że tam jakieś maile były;p