PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108488
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Juliet, Blair, Serena, Jenny, Vanessa, Ivy, Charlie(prawdziwa)
Która według was była najładniejsza i miała najładniejszą figurę ?
Dla mnie chyba Juliet, a wy jak myslicie?

patii12

Dla mnie najładniejszą figurę bezapelacyjnie ma Blake ;)
A generalnie, to w zależności od humoru, raz podoba mi się bardziej Leighton, raz Blake, a innym razem też Jessica. Każda ma w sobie coś ładnego...

ocenił(a) serial na 10
kaarola_2

Może figurę ma ładniejszą Blake, ale z twarzy chyba Leighton. A Juliet jest ładna i ma ładną figurę ,a u Leighton brakuje mi figury, a u Blake urody, więc ona jest chyba najbardziej wypośrodkowana :p

użytkownik usunięty
patii12

Moim zdaniem, każda z wymienionych przez Ciebie dziewczyn jest ładna:) Jednak jeśli miałabym wybierać, to byłaby to Juliet:)

ocenił(a) serial na 10

a tęsknicie czasami za Juliet? dla mnie ona nie była takim złym charakterem w porównaniu do tych innych co powprowadzali, ja ją lubiłam i do Nate'a też coś czuła

ocenił(a) serial na 8
patii12

a mi się najbardziej podobał brat Juliet...;d;d;d;d najbardziej wtedy lubiłam Serene

ocenił(a) serial na 10
patii12

Ja tam nigdy nie mogłam się zdecydować czy ładniejsza jest Blair czy Serena... Ale Lola też jest spoko :>

patii12

najladniejsza vanessa i blair, figura bezapelacyjnie serena. ;-)

ocenił(a) serial na 10
Allie_

Figura, oczywiście Serena :) Ale z twarzy, najladniejsza jest Blair, Moim zdaniem z twarzy najmniej atrakcyjna jest Serena.
vanessa w ogole mi sie nie podoba wiec ja pomijam.

ocenił(a) serial na 10
patii12

Jak dla mnie, chodź ma bardzo "klasyczną" urodę, to najładniejsza jest Leighton. Ma to coś w oczach i uśmiechu, czego moim zdaniem, brakuje innym dziewczynom z planu.

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

Tak, ja też tak myśle. Że Leighton ma bardzo przyjemną urodę, wyglada ślicznie gdy jest zabawna, lub odwrotnie. :)
Ale figure Blake nic nie pobije :D
Powiecie mi kto gra Lolę? Jak nazywa się ta aktorka, jest tak duża obsada ze nie mogę znaleźć :P

xnewdayx

Lolę gra Ella Rae Peck ;)

patii12

A nikomu nie podoba się Vanessa? W 2 sezonie, kiedy miała krótkie włosy, wyglądała bardzo ładnie ;)

ocenił(a) serial na 10
kaarola_2

Według mnie Vanessa jest ładna ale są ładniejsze i jej humor też chyba zmienił patrzenie na jej urodę

ocenił(a) serial na 10
kaarola_2

Kaaroola dziękuje :)
Ja do vanessy sie nie moge przekonac, w ogóle mi się nie podoba... ani trochę.
Jakoś ja mam słabość do bladej cery ;p Nie że mam coś do innego koloru skóry, ale po prostu mi się taka cera u kobiet delikatna podoba :)
A Juliet również ładna :) Lola znów ma oryginalną urodę :) A ivy mi się nie podoba taka pyza ;)
Ale cóz dla mnie jest tylko Królowa B :D

ocenił(a) serial na 10
xnewdayx

A co do LOLI
To widać że jest młodsza oo te kilka lat od dziewczyn, taka bardzo dziewczęca jest jeszcze :)
Ogólnie fajna postać. :D

ocenił(a) serial na 7
xnewdayx

Figura Blake wygląd Leighton tak jak tu już było pisane mimo swojego prostego typu urody ma w sobie coś co sprawia że jest wyjątkowa. :)

Mrasiunia97

Twarz z całą pewnością Blair, figurę najbardziej perfekcyjną miała Juliet. Serena jest jednak trochę przyciężka na mój gust. Leighton jest zgrabna, ale muszę uczciwie przyznać, że jej słabszym punktem są nogi:)

mitenka

A co do twarzy Juliet, to nie podobała mi się... miała coś takiego "lisiego" w sobie:D

ocenił(a) serial na 10
mitenka

tak , jej nogi może nie brzydkie ale odstają od reszty

ocenił(a) serial na 8
patii12

Moim zdaniem z twarzy najładniejsza jest Leighton, z figury Taylor Momsen, jednak ogólnie najlepsze wrażenie robi Blake : )

ocenił(a) serial na 10
MeggieLalala

właśnie też się zdziwiłam że nikt nie wspomniał o Taylor Momsen bo figurę również miała śliczną

ocenił(a) serial na 8
patii12

Jak dla mnie figura -Serena , a z twarzy Blair :)
ale i tak najpiękniejszy jest Chuck Bass :)

ocenił(a) serial na 7
Lunasol

Serena, zdecydowanie. Zarówno figura, jak i twarz, ma uroczy uśmiech.

zlo_i_ciastka

Serena blehc dla mnie jest brzydka okropnie gra w ogóle jej mimika jest koszmarna co do figury to jakoś też mi sie nie podoba. Najładniejsza jest Blair:)

ness85

Blair to typowa deska, bez biustu i pupy, a ciuchy wisza na niej, jakby byla ubrana w worek.

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

Lepsza deska niż silikon moim zdaniem :) A co do ubierania Blair w ciuchy "a'la worek" to zaczyna się to rzucać w oczy dopiero w sezonie piątym. Wcześniej B nosiła dużo bardziej dopasowane, równie eleganckie, ale bardziej kobiece i nowoczesne stroje i uważam, że wyglądała w nich bardzo dobrze.

ocenił(a) serial na 9
patii12

zdecydowanie Blair ale jak pojawiła się Lola to również ona znalazła się na miejscu pierwszym :)

patii12

Serena, za całokształt, uśmiech, śmiech, figura, dobrze wyglada i w drogiej kreacji i tez w szortach z podkoszulkiem :-).

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

Blair i Vanessa ;)