PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

napisy polskie

ocenił(a) serial na 10

hej, już jutro premierowy odcinek GG i w związku tym mam pytanie. Gdy zostanie dodany odcinek, chciałabym dodać do niego napisy polskie, bo nie mam problemu ze zrozumieniem, wiem że wiele fanek bardzo czeka na ten odcinek po polsku. Wie może ktoś jak można to zrobić? Z góry dziękuję za pomoc!

ocenił(a) serial na 10
with_me

Nie mam pojęcia jak to zrobić i fajnie by było gdyby ktoś wiedziałam... Gdybyś przetłumaczyła odcinek byłabym bardzo wdzięczna bo sporo rozumiem ale nie wszystko... :)

elcia9505

napisy24.p l (usuń przerwę)

ocenił(a) serial na 6
with_me

Nie trudź się, napisy robię ja, ok. 17:00 we wtorek powinny być.

ocenił(a) serial na 10
brulionbebeb

ale same napisy czy wgrane z odcinkiem?

ocenił(a) serial na 10
brulionbebeb

rzeczywiście podeślesz gotowe napisy ok 17? bo oglądąłam raz, ale chyba czeka mnie powtórka z rozrywki gdyż oni niekórzy mówią tak niewyraźnie.. a skupianie się na ang napisach i obrazie to nie dla mnie na dziś ;D

ocenił(a) serial na 6
fataleaurora

Jestem już pod koniec, Steve już wie, że Sabrina to Serena :D Do 30 min powinnam się wyrobić, wrzucę tu linka, ale nie jestem w stanie stwierdzić, kiedy będą wrzucone do odcinków online, bo nie ja się tym zajmuję.

ocenił(a) serial na 10
brulionbebeb

no i jak z napisami?

ocenił(a) serial na 6
chenill

na dole tematu jest link -.-

ocenił(a) serial na 10
brulionbebeb

mogłabm robić napisy naprawdę szybko, ale nie wiem jak :( może brulionbebeb mogłaby powiedzieć? :)

ocenił(a) serial na 6
with_me

Szybciej, niż ja, raczej się nie da. Napisy angielskie pojawiły się dopiero ok. 12:30, a tłumaczenie ze słuchu jest trudne i zajmuje znacznie więcej czasu. Ja prawie nie używam słownika i tłumaczę szybko, ale zapraszam do rywalizacji. Moich sposób nie zdradzę.

ocenił(a) serial na 10
brulionbebeb

Ciężko jest to robić szybciej. Próbowałam to kiedyś robić ze słuchu i jak czasem musiałam 60 razy przesłuchać jeden dialog żeby go ogarnąć to sie poddałam. Z ang napisów to co innego ;). Super. Możesz dać linka, bo ja i tak torrentuje więc średnio mnie interesuje kiedy się pojawią w odcinkach online ;D.

with_me

To będzie piękny dzień, jutro wrócę z zajęc, zasiądę sobie do laptopa i w końcu obejrzę odcinek:D Jak miło, że tyle osób pomyślało o napisach:)

ocenił(a) serial na 10
alien_2

a premiera już była czy dopiero będzie w Stanach?

ocenił(a) serial na 8
with_me

Dopiero będzie. Tej nocy

ocenił(a) serial na 10
Zochulec98

Ogląda ktoś może "na żywo"? :)

ocenił(a) serial na 8
maarzenaah

Chętnie jak bym wiedziała na jakiej stronce?a po za tym mi potrzeba napisów lub lektora:D:D:

ocenił(a) serial na 10
Liwkaaa

na lektora to sobie poczekasz myślę, ale napisy powinny być szybko bo jest dużo fanów GG i już dawno nie leciała, myślę że sami fani ktorzy robia napisy szybko je zrobią z niecierpliwym tępem ;P

ocenił(a) serial na 8
maarzenaah

Ja chyba obejrzę ten pierwszy odcinek na żywo. O której on będzie dokładnie?

ocenił(a) serial na 10
Zochulec98

W stosunku do amerykańskiej godziny emisji z 6 godzinnym opóźnieniem :) a z tego co kojarzę, to bodajże przesunęli ją z 20 na 21. Czyli u nas gdzieś o 3...w moim przypadku nierealne by wstać o tej godzinie xD

ocenił(a) serial na 8
maarzenaah

Haha :D Ja wstanę, obejrzę i pójdę spać :D. Chociaż ten pierwszy chciałabym obejrzeć ;p
A wiesz może gdzie można go obejrzeć na żywo?

ocenił(a) serial na 10
Zochulec98

Niestety nie mam pojęcia...poszukaj w starszych wątkach tutaj na forum, z tego co sobie przypominam to kiedyś ktoś podawał kilkukrotnie strony z transmisją live. Bodajże nawet przy finałowym odcinku piątego sezonu na bieżąco komentowano tutaj na forum, więc szukaj pod tym kątem :)

Zochulec98

ja oglądam na t v p c com. Chyba dzisiaj obejrzę bo wyspałam się przypadkiem w dzień;)

ocenił(a) serial na 10
alien_2

byłoby super obejrzeć na żywo! jestem ciekawa co z S, sezon nie skończył się dla niej zbyt dobrze, a w promo jest całkiem niezła akcja ;p

ocenił(a) serial na 8
alien_2

I jak na tym tvpc com obejrzec? Nie oglądałam nigdy na żywo, więc nie wiem ;)

Zochulec98

Tam masz listę kanałów, musisz poszukac ten który jest od Plotkary. Będzie po angielsku, z reklamami i pewnie będzie się zacinac;)

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Świetnie.<3 wrócę sobie ze szkoły i odcinek wraz z napisami gotowy nieziemsko.!;*

ocenił(a) serial na 10
NaomiClark_

ale sie jaram !!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Ja obejrzę na livetvcafe . net
A dokładniej http ://livetvcafe. net/video/2ORKDKHO1YOR /The-CW - tyle że bez tych przerw :D

Zochulec98

A o której to będzie?

ocenił(a) serial na 8
alien_2

U nich 21, a u nas 3:00.

Zochulec98

A dlaczego tak późno? Kiedyś chyba o 2 bylo, tak samo jak VD? A może źle pamiętam?

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Zmienili z 20 na 21 (u nas z 2 na 3). Tak przynajmniej napisali w "rozkładzie" seriali.

ocenił(a) serial na 10
Zochulec98

http://watchtelevision.eu/rightnow/USA/cw.php tutaj można na żywo obejrzeć :)

ocenił(a) serial na 8
mikusia176

Nie wstałam xD
Kto wstał na "Plotkarę"?

ocenił(a) serial na 10
Zochulec98

Tyle czekania po czym okazało się że CW się zablokowało i nigdzie nie można było znaleźć transmisji na żywo ... :(

ocenił(a) serial na 10
alien_2

Jezu, popieram Cię! Ja też nie mogę się doczekać powrotu z dłuuugich zajęć i obejrzenia GG !!!:) Będzie pieknie:)

xxmgielkaxx

do ludzi dobrego serca: proszę tłumaczcie tak szybko jak się da, czytam i widzę tyle chętnych osób jest do tłumaczenia,ale żeby nie było tak jak przy 5 sezonie ze napisy pojawiały się dopiero w piątek :/ mój niestety angielski nie jest na takim poziomie żeby wszystko zrozumieć:(

ocenił(a) serial na 10
madzia07_2

rowniez czekam na napisy najlepiej od razu z odcinkiem bo nigdy nie moge ich dopasowac do wersji ktora mam sciagnieta;p

ocenił(a) serial na 6
shiva89

shiva można zsynchronizować w programie do odtwarzania filmów np. bestplayer. to nic trudnego.

madzia07_2

Ja zrozumiem piąte przez dziesiąte ale niektórzy faflunią:D

ocenił(a) serial na 6
with_me

NAPISY do 6.01
podnapisi . net/pl/ppodnapisi/podnapis/i/1984066

brulionbebeb

dzięki ;)

brulionbebeb

ja mam niestety uszkodzony plik :/

ocenił(a) serial na 6
annikka

pobierz jeszcze raz, ja przed chwilą pobrałam i wszystko jest ok.

ocenił(a) serial na 8
brulionbebeb

Dzięki śliczne :*

ocenił(a) serial na 10
brulionbebeb

a masz link do szybkiego pobrania odcinka? bez napisow ?

ocenił(a) serial na 6
Sharenne

google nie gryzie.

ocenił(a) serial na 10
brulionbebeb

nie umiem znaleźć; /

ocenił(a) serial na 8
Sharenne

Sharenne jeśli masz ch omika to na ch omiku LaCandy jest odcinek.

brulionbebeb

Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!