hej, już jutro premierowy odcinek GG i w związku tym mam pytanie. Gdy zostanie dodany odcinek, chciałabym dodać do niego napisy polskie, bo nie mam problemu ze zrozumieniem, wiem że wiele fanek bardzo czeka na ten odcinek po polsku. Wie może ktoś jak można to zrobić? Z góry dziękuję za pomoc!
Nie mam pojęcia jak to zrobić i fajnie by było gdyby ktoś wiedziałam... Gdybyś przetłumaczyła odcinek byłabym bardzo wdzięczna bo sporo rozumiem ale nie wszystko... :)
rzeczywiście podeślesz gotowe napisy ok 17? bo oglądąłam raz, ale chyba czeka mnie powtórka z rozrywki gdyż oni niekórzy mówią tak niewyraźnie.. a skupianie się na ang napisach i obrazie to nie dla mnie na dziś ;D
Jestem już pod koniec, Steve już wie, że Sabrina to Serena :D Do 30 min powinnam się wyrobić, wrzucę tu linka, ale nie jestem w stanie stwierdzić, kiedy będą wrzucone do odcinków online, bo nie ja się tym zajmuję.
mogłabm robić napisy naprawdę szybko, ale nie wiem jak :( może brulionbebeb mogłaby powiedzieć? :)
Szybciej, niż ja, raczej się nie da. Napisy angielskie pojawiły się dopiero ok. 12:30, a tłumaczenie ze słuchu jest trudne i zajmuje znacznie więcej czasu. Ja prawie nie używam słownika i tłumaczę szybko, ale zapraszam do rywalizacji. Moich sposób nie zdradzę.
Ciężko jest to robić szybciej. Próbowałam to kiedyś robić ze słuchu i jak czasem musiałam 60 razy przesłuchać jeden dialog żeby go ogarnąć to sie poddałam. Z ang napisów to co innego ;). Super. Możesz dać linka, bo ja i tak torrentuje więc średnio mnie interesuje kiedy się pojawią w odcinkach online ;D.
To będzie piękny dzień, jutro wrócę z zajęc, zasiądę sobie do laptopa i w końcu obejrzę odcinek:D Jak miło, że tyle osób pomyślało o napisach:)
Chętnie jak bym wiedziała na jakiej stronce?a po za tym mi potrzeba napisów lub lektora:D:D:
na lektora to sobie poczekasz myślę, ale napisy powinny być szybko bo jest dużo fanów GG i już dawno nie leciała, myślę że sami fani ktorzy robia napisy szybko je zrobią z niecierpliwym tępem ;P
W stosunku do amerykańskiej godziny emisji z 6 godzinnym opóźnieniem :) a z tego co kojarzę, to bodajże przesunęli ją z 20 na 21. Czyli u nas gdzieś o 3...w moim przypadku nierealne by wstać o tej godzinie xD
Haha :D Ja wstanę, obejrzę i pójdę spać :D. Chociaż ten pierwszy chciałabym obejrzeć ;p
A wiesz może gdzie można go obejrzeć na żywo?
Niestety nie mam pojęcia...poszukaj w starszych wątkach tutaj na forum, z tego co sobie przypominam to kiedyś ktoś podawał kilkukrotnie strony z transmisją live. Bodajże nawet przy finałowym odcinku piątego sezonu na bieżąco komentowano tutaj na forum, więc szukaj pod tym kątem :)
byłoby super obejrzeć na żywo! jestem ciekawa co z S, sezon nie skończył się dla niej zbyt dobrze, a w promo jest całkiem niezła akcja ;p
Tam masz listę kanałów, musisz poszukac ten który jest od Plotkary. Będzie po angielsku, z reklamami i pewnie będzie się zacinac;)
Świetnie.<3 wrócę sobie ze szkoły i odcinek wraz z napisami gotowy nieziemsko.!;*
Ja obejrzę na livetvcafe . net
A dokładniej http ://livetvcafe. net/video/2ORKDKHO1YOR /The-CW - tyle że bez tych przerw :D
Zmienili z 20 na 21 (u nas z 2 na 3). Tak przynajmniej napisali w "rozkładzie" seriali.
http://watchtelevision.eu/rightnow/USA/cw.php tutaj można na żywo obejrzeć :)
Tyle czekania po czym okazało się że CW się zablokowało i nigdzie nie można było znaleźć transmisji na żywo ... :(
Jezu, popieram Cię! Ja też nie mogę się doczekać powrotu z dłuuugich zajęć i obejrzenia GG !!!:) Będzie pieknie:)
do ludzi dobrego serca: proszę tłumaczcie tak szybko jak się da, czytam i widzę tyle chętnych osób jest do tłumaczenia,ale żeby nie było tak jak przy 5 sezonie ze napisy pojawiały się dopiero w piątek :/ mój niestety angielski nie jest na takim poziomie żeby wszystko zrozumieć:(
rowniez czekam na napisy najlepiej od razu z odcinkiem bo nigdy nie moge ich dopasowac do wersji ktora mam sciagnieta;p
shiva można zsynchronizować w programie do odtwarzania filmów np. bestplayer. to nic trudnego.