PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108212
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

nie rozumiem.

użytkownik usunięty

na prawdę.... nie rozumiem Blair i tego co robi. jeszcze mogłam ją zrozumieć, jak miał się odbyć ten ślub z Louisem, ale teraz jak dowiedziała się jaki on jest na prawdę, to po co to wszystko ? Chuck i ona kochają się nawzajem, i tu nie chodzi już nawet o to, że oni muszą być razem tylko o to co dzieje się z jej postacią. Jej decyzje są według mnie naciągnięte. Jeśli tak bardzo kocha Chucka jak mówi, to dlaczego pozwala żeby cierpiał ? Wiem, że on również wiele razy ją zranił, ale sama mówiła (B), że stał się takim człowiekiem jakim ona chciała żeby był. To wszystko zrobił dla niej, a teraz ona wybiera wciąż Dana. Nawet przestaje już patrzeć na to co czuje Serena, która powiedziała B. że nadal kocha Dana. To jest zachowanie trochę nie przyjaciółki, choć Serena też nie jest święta.... Jednak wracając do tematu. Blair i jej decyzje są chyba najgorszym "wątkiem" w serialu ;) jeśli można to tak nazwać. Już bardziej racjonalne wytłumaczenie dlaczego Blair nie chce być z Chuckiem, lub nie może, było by to, że kocha Dana, a nie to , że "nie chce być wykupiona przez Chucka, że kocha go, ale nie mogą być razem"...

ocenił(a) serial na 1

Ja mam cały czas przekonanie ze ona ma coś "pod skórą" do Dana ale sama sobie z tego nie zdaje sprawy. Ciągle do niego ucieka, choć ma pod nosem całą rodzinę i Serenę.....

użytkownik usunięty
robb264

dokladnie, masz racje, ale zapomnialas wspomnic o Chucku, ktory odd za nia zycie nawet.

użytkownik usunięty

ale pomyślcie, gdyby chuck i blair byliby razem to by ta akcja się skończyła :) wiem, że to się ciągnie i ciągnie, też mi się nie podobają decyzje Blair, pakt z Bogiem, teraz to wybranie Luis.. To ostatnie robi nie tylko dla Chucka, ale i dla matki, nie chce aby wszystkie pieniądze przepadły przez jej ślub..
Chociaż mnie też już to drażni i nudzi XD

użytkownik usunięty

no wiadomo ze dla matki, ale mnie to już nudzi.///

ocenił(a) serial na 5

Q: Często w tym sezonie nie umiemy zrozumieć Blair. Czasami w ogóle nie czujemy, że to Blair. Czy właśnie w ten sposób mamy odbierać tę postać w tej chwili?
A: Tak, absolutnie.

Totez, rzekomo to cale gowno ma jakis sens xD

użytkownik usunięty
mystermouse

hahaha. dobrze powiedziane :gówno" może i ma, ale tak jak powiedziane zostało, nic nie rozumiem b....

użytkownik usunięty

może nie mają żadnych pomysłów innych? XD chociaż mi w sumie już nie chodzi tylko o zachowanie Blair, w ogóle ten sezon nie jest dobry, nie ma tej akcji, kiedyś ciągle się coś działo a teraz ogląda się żeby zobaczyć czy w końcu Blair się ogarnie.

użytkownik usunięty

dokładnie, to jest najgorszy sezon jak na razie, nic ciekawego się nie dzieję i nawet dziwi mnie to, że rodzina van der woodsen nie poznaje własnej rodziny, chodzi o tą Chrlie. moze serena ma prawo jej nie poznawać, ale Lilly ?! to jest żałosne. cały sezon kręci się wokół B. i to jest nudne. B i goniący ją chuck oraz biedny Dan, ktorego serena kocha...

ocenił(a) serial na 5

Czy ja wiem czy najgorszy. Z pewnoscia mozna dac mu miano dziwnego. Mnie sie najbardziej nie podobal 3 sezon, ktory w ogole był niespojny :P

użytkownik usunięty
mystermouse

a mi się podobał drugi, bardzo podobalo mi się to co sie dzialo miedzy C i B, jak sie starali o siebie, no i koniec tego sezonu, trzeci jest zaraz po nim, poniewaz B i C byli w nim razem, jednak koniec byl nie taki jak bym chciala. czwarty sezon tez byl calkiem calkiem ;d