Ja myślę,że ona z nim nie pojedzie.A jak tak to wróci po pewnym czasie.Nie wysłaliby Sereny ze swoim ojcem.Ona nie jest aż tak głupia(a może)?!A tak na marginesie,to czy to jest jej PRAWDZIWY ojciec,czy nie?!Nie wiem,może on się tylko za niego podaje.Nie ma jeszcze napisów,a ja nie zrozumiałam tego w odcinku.
nie no to jest jej ojciec ale cos kombinuje, a z końca ostatniego odc. wiemy że lily nie jest wcale chora.
Tak nawiasem to fajne przymierze J&C:)
http://www.youtube.com/watch?v=xpZDukJHNpA&feature=player_embedded
nowe promo. uuuła ;D ciekawe o co chodzi z C i B i tą obstawą za nią ;D
Pogodza się.Prędzej czy pózniej.Ale mogli by już.Nie wiem czy nastapi to pod koniec 3 czy w trakcie 4 sezonu.Ciekawe.No ale ile można?!;)
Ten van der Woodsen jest okropny. Ale przynajmniej wiemy po kim Serena jest tak wkurzająca.
są siebie warci, jak sobie przypomnę tę żałosną scenę, w której S obściskuje swojego ojca, to aż mi się podnosi ciśnienie. Oboje są egoistami, liczą się tylko ze sobą
Jaka dziewczyna,która nie widziała swego ojca ponad 14 lat,gdy go wkońcu spotyka,przytula go?!Tu trochę skiepścili sprawę.Eric był mądrzejszy,niż jego starsza siostra.Powiedział,że nie może mu wybaczyć.Czy jakoś tak.
Też tego nie rozumiem.I aż mnie zatkała.Nie lubię tego van der Woodsen'a.
Ona to ogólnie niezbyt rozgarnięta jest. Ma pretensje, że Jenny chce rozbić jej lichy, oparty na kłamstwie związek, a sama planuje rozbić małżeństwo swojej matki dla własnego widzimisię. Traktuje jak śmiecia człowieka, który był przez cały czas dużo lepszy dla niej niż własny ojciec. I jeszcze oczekuje od Eric'a, że będzie skakał wokół ojca tak jak ona.
Ja się jej też trochę dziwie,ale ona go szukała przecież całe wakacje i myślę że tak mu wierzy przez to co zrobił dla jej matki. Jest mu ślepo wdzięczna i nie widzie co kombinuje.
No i wg tradycji znów wetkała now w nie swoje sprawy. Coś mi się wydaje, że jeszcze ją najdzie na swatanie Lily & tego durnia.
Według mnie ona nie pojedzie. A tak wogóle nie wydaje wam się, ze Serena jest zawsze tą "najgłupszą" ? Ja mam takie wrażenie, że ona o wszystkim wie ostatnia. I wszystkim ślepo ufa.
I @martusia3318_fw
B: What are you doig ?
C : I beg you pardon
właśnie obejrzałam odcinek ... Serena jest beznadziejna na prawde myśli tylko o sobie. Wkurzają mnie obie , razem z Jenny...
ale ona taka jest dopiero od powrotu ojca, wczesniej raczej była tą mądrzejszą...ale scena przy snidaniu jak tuli sie do ojca jest żałosna, takie rozkapryszone dziecko, po prostu tragedia!!!