PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

serena chociaż jest milionerką bzyka się za narkotyki, bass wcale nie chce wiedzieć kim
jest jego matka ale kim jest jego ojciec, który zmartwychwstał. Dan prosi gorgine o pomoc,
bo ta ma "fotograficzną pamięć". kuzynka ivi okazuje się nie prawdziwa, a ta prawdziwa
okazuje się jej siostrą, a na koniec plotkarą okazuje się facet.

nie da się opisać jak bardzo ten serial poszedł na dno. wstydzę się ze go oglądam,
jest bardziej powalony niż lusesita i maria selesta razem wzięte

ocenił(a) serial na 9
lalka100

Haha :D świetna recenzja.Jeszcze zapomniałaś o Blair i jej problemach z głową... :] Spłycanie-omijanie- zamazywanie WAŻNYCH wątków to jeden z najczęstszych chwytów5. sezonu. Pytasz o sens tego? Nie warto nawet o tym myśleć. Szkoda nerwów, czasu i głowy.

Dzięki Bogu 6. sezon jest ostatnim i ma jedynie 13. odcinków... do serii 7. zapewne nikt by nie dotarł.

Proponuje taki przebieg sezonu 6. --> Serena jest w ciąży z Danem. Blair jest w ciąży z Danem. Georgina jest w ciąży z Danem- to wiele wyjaśni :D Chuck nie ma ojca, a dwie matki (Diana była kiedyś facetem ale później stwierdziła, ze woli być kobietą. Zanim to zrozumiała spłodziła niejakiej Elizabeth dzieciaka, którego przygarnął Bart jako zabawkę). Bart ginie zabity przez kolegów- zombi. Lili w końcu uśmiecha się szeroko przez co pęka jej silikonowa twarz i umiera. Nate znika bez śladu. Nikt nie wie co się z nim dzieje.

ada010010

proponuje jeszcze dodać, że Dorota przejmuje władzę nad światem

dajcie_spokoj

"Proponuje taki przebieg sezonu 6. --> Serena jest w ciąży z Danem. Blair jest w ciąży z Danem. Georgina jest w ciąży z Danem- to wiele wyjaśni :D "

boże jak ja się uśmiałam...

lalka100

Dorota i Vanya zdobywają władzę na UES, bo upiją wszystkich zapasami wódki ze swojego barku.

ocenił(a) serial na 9
Aishowa

Dobre !!!

ocenił(a) serial na 7
lalka100

Ja też! :D Jeszcze brakuje Doroty w ciąży z Danem :D

ocenił(a) serial na 10
lalka100

choć bardzo lubię Plotkarę to też muszę przyznać, że serial spadł trochę na psy.
co do Sereny to rzeczywiście dziwne O.o ma tyle kasy a gówno robi, jednym słowem pop.ierdo.liło jej się w tej główce jednie Blair mnie nie zawiodła, będzie stać na czele firmy od jej matki to może być fajne.
Reszta to dosyć ciekawe duety chodzi mi tutaj o powrót Georginy i Ivy :D:D

Diablicaaa

Mam nadzieję, że Blair nie zawiedzie w 6 sezonie kolejnymi dramatami.
Serena - nie rozumiem jej bohaterki w ostatnim odcinku. Niby jest już dojrzalsza niż w 1 sezonie, a wciąż robi to samo. Coś mi się wydaje, że producentom skończyły się pomysły na wątki.

ocenił(a) serial na 6
lalka100

Podpisuję się z całym sercem pod tym postem. Tak tandetnej fabuły dawno nie widziałam. A finałowy odcinek, szkoda słów. Zrobiony na siłę, byleby jako tako to skończyć. Tragedia, tragedia, tragedia.

nesskkaa

wiecie co jest najgorsze? że to był mój ulubiony serial, a teraz....

najlepsze jest to że wszyscy mają miliony, ale nikt nie pracuje i nikt nie ma własnego mieszkania, np bass mieszka w kawalerce z Natem i Lolą, chociaż ma hotel i mógł by im dać choć by pokój

w tym serialu coraz mniej zwyczajnej logiki

lalka100

Koniec sezonu mnie rozczarował. Ciesze się jedynie z możliwego powrotu Jacka i Georginy i oby Diany w 6.
Ale tak jak to napisałaś...dno i tyle.
Zaczynam się gubić w tym wszystkim, już nie pamiętam co było z Ivy w 4 sezonie, tak samo jak nie wiedziałam co się stało z Bartem, ze znikł. Mogliby wydać ilustrowany przewodnik po serialu, może by się to ogarnęło po sesji xD " może " bo to dobre określenie :D