PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108285
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

plotkara

ocenił(a) serial na 8

coraz bardziej mi sie wydaje ze prawdziwa plotkara jest Nate, mylę się?

ocenił(a) serial na 9
fnh81

ja obstawiam od dawna albo Erica albo Dana

fnh81

no co Wy, ona nie może być GG, co jej Blair zrobiła? Na swój sposób traktuje ja jak rodzine... Wg mnie to mógł być Nate, a Diana chciała dać mu znać, ze wie...

ocenił(a) serial na 8
CAROLL_2

Najdziwniejsze jest to że każdy bohater oberwał od Plotkary. Dan odpada bo by sam sobie nie kopał dołków przez ten pamiętnik Blair. (Chociaż dzięki niemu mógłby chciec wydusic od niej prawdę), Nate odpada bo by nie podkopał sobie firmy, no i nie pasuje do całości. Raczej byłaby to osoba, która chciałaby się mścic na bohaterach. Jenny? Niet. Eric? Hmm.. nie ma jaj na to.
Ja tam twierdzę, że GG kogoś wysłała po to. Ja bym przynajmniej tak zrobiła, bojąc się ze to pułapka.

ocenił(a) serial na 9
Arlinka90

LUDZIE NIGDY NIE DOWIEMY SIĘ KTO JEST PLOTKARĄ!!

ocenił(a) serial na 9
CAROLL_2

no niby jak rodzina ale jak ona ją traktuje? zawsze z góry

poza tym plotkara nigdy nie mściał się jakoś perfidnie tylko wyjawiała sekrety tej grupki przyjaciół ;)

fnh81

Złośliwie je wyjawiała ;) i małe szantaże ze strony GG tez sie zdarzały.

ocenił(a) serial na 9
CAROLL_2

fakt ;)

ale ja w dalszym ciagu obstawiam Dorotę i Vanje :P

ocenił(a) serial na 9
Kelia

SPOILER gdy diana przesłała Natowi tego pendrive w finałowym odcinku na którym była pokazana plotkara, to ta osoba brała ten laptop od Sereny i w pierwszej chwili pomyślałam że plotkarą jest Dan. możliwe że to on. sylwetka raczej nie wskazywała na kobiete.

ocenił(a) serial na 8
kala996

tak, to byl zdecydowanie facet.

ocenił(a) serial na 9
Kelia

facet facet ale plotkara pogła miec posłańca przecież ;)

Dan odpada na 100% przeciezile razy on z plotkary dowiadywał się co robią jego laski i zawsze był zdziwiony jak to czytał ;)

ja dalej obstawiam Dorote, a może to być Vanessa? ;) Jenny odpada - za miękka na takie coś, poza tym sama bała się plotkary
Eric? ja go obstawiała jeszcze za czasów jak grał w serialu regularnie, ale nie wiem

w sumie to moje typy to
Dorota
Vanessa
Eric

nie obstawiam nikogo poza nimi ;)

ocenił(a) serial na 9
kala996

Miałam tak samo ! Nie wiedzieć czemu patrząc na tą postać od razu pomyślałam o Danie.

ocenił(a) serial na 8
kala996

Też na myśl przyszedł mi Dan! W ogóle gdyby nie niezgodności to Dan pasowałby moim zdaniem najlepiej na plotkarę , od zawsze nienawidził tej całej elity chociaż w głębi chciał być jej częścią i jako plotkara mógłby wyżywać się na innych anonimowo:)

użytkownik usunięty
Kelia

dlaczego właśnie on?

ocenił(a) serial na 8

to jest stary post, napisalam go zaraz po tym jak Nate przekazywal plotki ktore ludzie powierzali mu w zaufaniu i wtedy wlasnie naszla mnie refleksja ze moze to on, ale teraz odwoluje wszystko ;)

użytkownik usunięty
Kelia

A co sądzicie o Rufusie ? Niby mało prawdopodobne, ale cicha woda brzegi rwie...

użytkownik usunięty

Myślisz, że facetowi w jego wieku chciałoby się prowadzić plotkarskiego bloga? Pisać o własnych dzieciach? Szpiegować? Nie sądzę ;)

ocenił(a) serial na 7

ja teraz pomyslalem ze Plotkara moze byc znowu... nie kto inny ale nasza kochana Georgina :P z tego co pamietam to jak zostawila laptopa Serenie to napisala zeby ta nie zmieniala hasla do serwera, wiec moze rozwazala ewentualny powrot jako GG gdy rozprawi sie z tym Monako :> ponad to przeciez ktos (stara plotkara) musial wiedziec ze to Serena stoi za sterami GG. no i zastanawiam sie kto mogl wiedziec (jak nie Georgie) do kogo pisac o zwrot naleznosci. A tego laptopa mogl ukrasc Philip skoro to meskie rece. Tylko zastanawialem sie jak z tymi SMSami od Nate'a do Plotkary. Ale rozwiazanie tez mogloby byc proste bo przeciez Dan mial zapisana Plotkare jako Plotkara a nie Georgina, gdy ta mu wyslala filmik w walentynki. To moze Georgina jak sie stala GG to jakims cudem zwedzila tez telefon starej plotkarze xD I teraz gdy wrocila do akcji to zastala super skany pamietnika i dzieki temu chce zrealizowac plan zniszczenia calego UES jak z shotguna xDD zrobila afere z pamietnikami i dzieki niej przylaczyla do swoich oddzialow Dana :P Wiem ze to naciagana teoria ale cala plotkara taka jest wiec postanowilem sie podzielic swoimi przemysleniami.

Raskolnikovv

mi n nie pasuje do plotkary. to ze stara się postępować właściwie to jego wada no co wy chłopak więcej przeszedł niż reszta i ma trochę inne spojrzenie na świat. Wyobraźcie sobie b s lub c pozbawionych kasy ? s zaczęła by się poszczać za alkohol żeby się upić i zapomnieć b i c skoczyli by z statuły wolności z rozpaczy. N jako jedyny poznał smak biedy krotko bo krotko ale nikomu się żalił sam próbował sobie poradzić z zaistniałej sytuacja. Nie mam pojęcia kto może być plotkara. najbardziej pasują mi 2 opcje. ! to jakaś osoba z liceum i otoczenia bohaterów. Nie pokazana w serialu .Opcja ze to dziadek n jakoś się mi nie pasuje zdawało mi się on chciał pomoc ja zniszczyć poza tym skąd miał by on takie wiadomości o życiu licealistów. Dorota tez odpada jest lojalna wobec b i nigdy by jej naraziła i krzywdziła. Wiliam ojciec s tez odpada on był zagranica i nawet s i carter mieli problem żeby go znaleźć. Może Diana wie więcej niż się wydaje ?

użytkownik usunięty

No, można było zauważyć ,że narzeka na strasznie dużo wolnego czasu :D I jego metody wychowawcze są dość dziwne, więc nigdy nie wiadomo ;) I bardzo prawdopodobne ,że współpracuje z Dorotą ;)

ocenił(a) serial na 9

no way, nigdy w to nie uwierze nawet jesli faktycznie sie nia okaże :D:D:D
ale na 100% to nie Rufus :)

Dorota i Vanja to moje typy na 99%:))

użytkownik usunięty
fnh81

Też możliwe :D Chociaż mi szczerze zwisa i powiewa kto jest plotkarą... To nie Pretty Little Liars, żeby tak się doszukiwać ;)

użytkownik usunięty
fnh81

Dorota i Vanja? W ogóle mi nie pasują.

ocenił(a) serial na 9
Kelia

nigdy nie powinno wyjsc na jaw kto to, bo - jak widzicie - kazde zakonczenie byloby zle.
na tym polega fenomen, ze nigdy nie poznamy odp

injustice

A ja bym chciała wiedzieć. To by było podniesienie poziomu serialu - oprócz ludzi łażących bez celu po ulicach i mieszkaniach, obok intryg rodem z zerówki, byłaby przynajmniej jakaś zagadka. Bohaterowie mogliby ją rozwiązać razem, to chociaż trochę intelektu dodaliby im scenarzyści :D.

Kelia

przecież w obsadzie jest wszystko! Plotkarą jest Veronica Mars:):)

ocenił(a) serial na 9
Kelia

też mi sie tak wydawało tylko że pisze że Nate będzie szukał osoby która jest w kapturze więc nie sądzę by szukał samego siebie.

ocenił(a) serial na 9
Kelia

mi się zdaje że plotkarą jest nelly yuki

Kelia

Szczerze wątpie,że to Nate.

ocenił(a) serial na 8
Kelia

Juliet , na około 70 %

ocenił(a) serial na 10
Kelia

http:// tvline. com/2012/12/13/gossip-girl-series-finale-spoilers-gossip-gir l-revealed/#389431-15-It%C3%A2%E2%82%AC%E2%84%A2s-Really-Com plicated

TVLine twierdzi, że to jedna z 13 osób, wymienionych wyżej :)
Może Penelope, nikt na nią nie stawiał, a jako służka, wiedziała wiele :D