PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108438
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

czytajac komentarze na zalukaj jestem przerazona gdy ludzie pisza ze lubia dana albo serene albo ze nienawidza jenny. dan jest taki glupi od 1 do ostatniego odc i zalosny, serena glupia i cwana, 0 wnioskow z bledow, jenny przyanajmniej dodaje smaczek calosci, nate jest w ogole niewyrazny w filmie pooza tym ze rucha co popadnie i podobno jest przystojny.... chuck i blair wiadomo milosci i dramaty!! generalnie zastanawiam dlaczego w ogole ogladalam serial....

ocenił(a) serial na 10
majka5454

dzieki za komentarz....

ocenił(a) serial na 9
Patelnia18

jak tak czytam Twój komentarz to się zastanawiam czy oglądasz serial z zamkniętymi oczami czy z wyciszonym głosem...jak juz piszesz to przedstwaiaj wątki poprawnie

mycha2293

pewnie 6 razy ogladalas od nowa i sie zachwycasz glupotami w filmie... i zebys wiedziala z zamknietymi oczami i bez glosu.

ocenił(a) serial na 9
Patelnia18

oglądam serial pierwszy raz własnie doszłam do 3 sezonu nie zachwycam się "głupotami" w tym SERIALU [bo nie jest to film] . poza tym można wkręcić się w wątki nawet idąc po najmniejszej linii oporu i polubić poniektórych bohaterów a przynajmniej nie zniesmaczać swoją osobą i swoim "przerażeniem" innych oglądających.
pozdro

Patelnia18

Komentarze na jakimś serwisie wywołują u ciebie przerażenie? Serio? Nie chcesz, to nie oglądaj. A tak na przyszłość, zdanie zaczyna się wielką literą.

HuntressOfDreams

nie licze na to ze ktos przyzna mi racje po prostu wyrazam zdanie i akurat stwierdzilam ze dziwi mnie zachwyt nad plotkara!! tak na przyszlosc nie jestem na j.polskim...