wie ktoś z użytkowników co sie stało że forum nie chodzi?
kiedyś podobna sytuacja miała miejsce czy ktoś sie włamał na strone forum znowu?? ;//
Podbijam temat, bo też jestem ciekawa. Na początku myślałam, że to coś u mnie, ale wchodziłam również z telefonu i innego komputera. Strona cały czas się odświeża i widać tylko nagłówek.
Ufff, myślałam, że to ze mną jest coś nie tak, w końcu jak się już poodświeża kilka razy to pojawia się "It appears that your computer has made too many requests on the same page recently. Please make sure your antivirus is up to date." :D mam nadzieję, że to nic poważnego:(
Hej Dziewczyny to GossipGirl (Ewa).Słuchajcie pisałam na maile do Magdy bo jakieś znalazłam ale nie wiem czy dobre.Póki co nie mam odpowiedzi.Udało mi się teraz zalogować na forum i będę próbowała szukać jakoś maila z quizu mimo,że forum co chwile się wyłącza.
wie ktoś czemu nie można pisać postów? no i oczywiście co się działo z forum?
Myślałam, ze to tylko ja mam ten problem. Dajcie znać jak dostaniecie odpowiedź od Magdy
Dawno mnie na forum nie było i taka niemiła niespodzianka :( Nie mogę zalogować się od ponad tygodnia, też początkowo myślałam, że to moja przeglądarka wariuje, ale niestety nie.. Dajcie koniecznie znać, jak będziecie cokolwiek wiedzieć. Ja niestety nie mam kontaktu do nikogo z forum, ale chyba niektóre dziewczyny utrzymywały też jakoś znajomość poza więc może one coś więcej będą wiedzieć?
Kilka dni temu widziałam gry i zabawy oraz coś tam jeszcze. Mogłam wejść na czat, ale znów wszystko się popsuło.