co sie stało z gossipgirl . xn. pl?? czemu nie mozna sie zalogowac?? juz nie istnieje??
No właśnie dołączam się do pytanie. Najlepsze polskie forum o plotkarze zniknęło. Czy ktoś coś wie?
Ja również się dołączam do pytania. Może Magda szykuje jakieś zmiany i postanowiła na chwilę je zamknąć ?
Ja od wczoraj próbuje się zalogować to cały czas wyskakuje że forum chwilowo niedostępne.Ciekawe co jest?
Oby jak najszybciej :D dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że jestem od niego uzależniona :D czuje się bez niego dokładnie tak jakby wyszła z domu bez telefonu :D
Mam dokładnie to samo. Mam nadzieję, ze ta przerwa nie potrwa długo. Po za tym co z Ligą w tym tygodniu w takim razie?
Właśnie nie mam pojęcia... Najlepiej byłoby gdyby Magda tu zajrzała i powiedziała co się dzieje, ale nie mam pojęcia, czy nas tu znajdzie;D
No Magda mogłaby wpaść i nas uspokoić ;) Oby tylko wszystko z forum nie poznikało, bo tam takie skarby ;)
Kurde, odświeżam tak od wczoraj i się zastanawiam ocb ;p może Magda zdecydowała, żebyśmy ochłonęły od gorących dairowo-chairowych rozmów ;D
Ale właśnie ostatnio nie było chyba wyjątkowo gorących 'dairowo-chairowych rozmow', tzn. nie przypominam sobie jakichś konfliktów. Pełna kultura;)
No właśnie żadnych konfliktów nie było, chyba że ich nie zauważyłam. Martwi mnie ta Liga bardzo, bo moja drużyna coś ostatnio kuleje ;) Mam nadzieję, że Magda przemówi i nam wyjaśni o co chodzi hehe
No właśnie u nas tak samo! Bardzo nie chciałybyśmy, żeby jakaś runda przepadła bo mamy sporo punktów do nadrobienia;)
może nie jak bez telefonu ale cos jest nie tak i brakuje mi tego forum :) mam nadzieje ze zaraz wroci ;) bo długo sie bez niego nei da wytrzymac ;) naleze do osob uzaleznionych od forum :) musimy chyba cierpliwie czekać, moze Magda wejdzie tu i wyjaśni co jest :)
Napisałam dzis maila do Magdy, zobaczymy. Ale dziwne, bo wygląda to na błąd naszego forum, a nie serwera. Może coś dla nasz szykuje? Tylko, że tak przed Ligą...?
No wydaje mi się, że Ligi nie będzie w tym tygodniu, jak tak dalej pójdzie. Magda dodała w ogóle pytania? Myślałam, że nie jestem uzależniona od tego forum, ale chyba się myliłam. Plusy są takie, że pierwszy raz od pół roku weszłam na forum na filmwebie, ale po tym co tutaj przeczytałam jeszcze bardziej żałuję, że to nasze nie działa.
Forum zaczęło szwankować w środę po północy. Gdzieś około 3 juz chodziło, a potem jak wstałam to dead, a pytania zawsze są w czwartki.
Też pierwszy raz ogarniam filmweb :D
Ja też szybko pozalowalam,że tu zajrzałam, ale gdzieś trzeba było kiedy nasze padło.
Ja na razie mam tylko Ligę;P
Magda napisała dlaczego forum było niedostępne. Nie sądziłam, że z powodu czystego skurvvielstwa;p
;/ niektorzy to totalne chaaaaamy ;/
ja też mam narazie tylko Lige. Ciesze sie ze znowu forum zaczyna działać, brakowało mi go przez te pare dni :)
Nie wiem, to przegięcie. Nie sądziłam, że tego typu problem może być przyczyną. Całe szczęście, że Liga do północy ;)
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ale chciałam się dowiedzieć czy tylko ja mam problem z dostaniem się do strony goosipgirl xn .pl czy to ogólny problem. Od niedzieli nie mogę się zalogować, właściwie strona w ogóle nie chce się załadować tylko obrazki bardzo szybko migają a potem wyskakuje informacja żebym sprawdziła czy mam aktualnego antywirusa. Próbowałam z kilku komputerów i telefonu i za każdym razem jest tak samo:/
To samo. Nie wiem co się dzieje - najlepiej byłoby napisać do Magdy lub Gigi, ale ja niestety nie mam namiarów - Vivien ;)
Ja niestety też nie mam do nich namiarów:( ale dobrze, że to nie tylko u mnie tak się dzieje. Miejmy nadzieję, że sprawa szybko się wyjaśni.
Ciężko się przyzwyczaić, przynajmniej mi. Może ktoś kto ma namiary do dziewczyn zajrzy tu i nam powie co się dzieje i jak długo to może potrwać.
masz racje. ciezko sie przyzwyczaic, jak zwykle gossipgirl była jedna z pierwszych stron na któa sie wchodzilo :P ;/
Bu, mam nadzieję, że jak wrócę z wycieczki forum będzie już działać, bo faktycznie, jakoś dziwnie bez niego..
jak ma ktoś jakieś namiary na Magde to jak może niechs ie z nia skontaktuje i zapyta co jest..
Weszłam dzisiaj rano na forum, można się zalogować, ale wszystkie działy zostały usunięte. Przynajmniej wiemy, że ktoś coś majstrował :P