PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108328
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

co sie stało z gossipgirl . xn. pl?? czemu nie mozna sie zalogowac?? juz nie istnieje??

i_know_you_love_me

No właśnie dołączam się do pytanie. Najlepsze polskie forum o plotkarze zniknęło. Czy ktoś coś wie?

i_know_you_love_me

Ja również się dołączam do pytania. Może Magda szykuje jakieś zmiany i postanowiła na chwilę je zamknąć ?

i_know_you_love_me

Być może jakaś awaria, raczej nie zniknęłoby bez słowa ;P

Kejt__

Ja od wczoraj próbuje się zalogować to cały czas wyskakuje że forum chwilowo niedostępne.Ciekawe co jest?

Kate__895

Mam nadzieję, że jeśli 'chwilowo' to 'chwilowo' i wkrótce wróci;)

Karolina1

Oby jak najszybciej :D dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że jestem od niego uzależniona :D czuje się bez niego dokładnie tak jakby wyszła z domu bez telefonu :D

lola881

Mam dokładnie to samo. Mam nadzieję, ze ta przerwa nie potrwa długo. Po za tym co z Ligą w tym tygodniu w takim razie?

frejabeha

Właśnie nie mam pojęcia... Najlepiej byłoby gdyby Magda tu zajrzała i powiedziała co się dzieje, ale nie mam pojęcia, czy nas tu znajdzie;D

Karolina1

No Magda mogłaby wpaść i nas uspokoić ;) Oby tylko wszystko z forum nie poznikało, bo tam takie skarby ;)

frejabeha

Kurde, odświeżam tak od wczoraj i się zastanawiam ocb ;p może Magda zdecydowała, żebyśmy ochłonęły od gorących dairowo-chairowych rozmów ;D

Viconia_Lolth

Ale właśnie ostatnio nie było chyba wyjątkowo gorących 'dairowo-chairowych rozmow', tzn. nie przypominam sobie jakichś konfliktów. Pełna kultura;)

Karolina1

No właśnie żadnych konfliktów nie było, chyba że ich nie zauważyłam. Martwi mnie ta Liga bardzo, bo moja drużyna coś ostatnio kuleje ;) Mam nadzieję, że Magda przemówi i nam wyjaśni o co chodzi hehe

frejabeha

Żartowałam z tymi rozmowami :P

frejabeha

No właśnie u nas tak samo! Bardzo nie chciałybyśmy, żeby jakaś runda przepadła bo mamy sporo punktów do nadrobienia;)

lola881

może nie jak bez telefonu ale cos jest nie tak i brakuje mi tego forum :) mam nadzieje ze zaraz wroci ;) bo długo sie bez niego nei da wytrzymac ;) naleze do osob uzaleznionych od forum :) musimy chyba cierpliwie czekać, moze Magda wejdzie tu i wyjaśni co jest :)

i_know_you_love_me

Napisałam dzis maila do Magdy, zobaczymy. Ale dziwne, bo wygląda to na błąd naszego forum, a nie serwera. Może coś dla nasz szykuje? Tylko, że tak przed Ligą...?

Zurawinka

dzieki, daj znać jak Magda odpisze :)

Zurawinka

No wydaje mi się, że Ligi nie będzie w tym tygodniu, jak tak dalej pójdzie. Magda dodała w ogóle pytania? Myślałam, że nie jestem uzależniona od tego forum, ale chyba się myliłam. Plusy są takie, że pierwszy raz od pół roku weszłam na forum na filmwebie, ale po tym co tutaj przeczytałam jeszcze bardziej żałuję, że to nasze nie działa.

frejabeha

Zaraz się tutaj wszyscy przeniosą :D

frejabeha

Forum zaczęło szwankować w środę po północy. Gdzieś około 3 juz chodziło, a potem jak wstałam to dead, a pytania zawsze są w czwartki.
Też pierwszy raz ogarniam filmweb :D

frejabeha

Ja też szybko pozalowalam,że tu zajrzałam, ale gdzieś trzeba było kiedy nasze padło.

i_know_you_love_me

Kiedyś coś padło i potem było ok. Magda już na pewno z tym walczy ;P

BeautyAndStupid

Mam nadzieję, że zwalczy;)

i_know_you_love_me

Coś czuję, że nam runda przepadnie ;P

BeautyAndStupid

Czy ktoś już może coś wie kiedy strona będzie działać??

BeautyAndStupid

foruuuuum ;<

Kejt__

"Magda: Przywracam wszystko do porzadku. Strona powinna zaczac dzialac dzis wieczorem."

jeeee ;D

Viconia_Lolth

Uff, już naprawdę zaczynałam się martwić ;))

Kejt__

Pytania do rundy są dostępne, więc chyba jednak nie przepadnie :D

Viconia_Lolth

Super;) Widzę na razie tylko Ligę;)

BeautyAndStupid

Coraz więcej tematów się pojawia ;P

Kejt__

Ja na razie mam tylko Ligę;P
Magda napisała dlaczego forum było niedostępne. Nie sądziłam, że z powodu czystego skurvvielstwa;p

BeautyAndStupid

Widziałam :

BeautyAndStupid

;/ niektorzy to totalne chaaaaamy ;/
ja też mam narazie tylko Lige. Ciesze sie ze znowu forum zaczyna działać, brakowało mi go przez te pare dni :)

BeautyAndStupid

Kurde, ciekawe, komu mogło zależeć na forum serialu :|

Zurawinka

Nie wiem, to przegięcie. Nie sądziłam, że tego typu problem może być przyczyną. Całe szczęście, że Liga do północy ;)

i_know_you_love_me

Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ale chciałam się dowiedzieć czy tylko ja mam problem z dostaniem się do strony goosipgirl xn .pl czy to ogólny problem. Od niedzieli nie mogę się zalogować, właściwie strona w ogóle nie chce się załadować tylko obrazki bardzo szybko migają a potem wyskakuje informacja żebym sprawdziła czy mam aktualnego antywirusa. Próbowałam z kilku komputerów i telefonu i za każdym razem jest tak samo:/

justyna429

To samo. Nie wiem co się dzieje - najlepiej byłoby napisać do Magdy lub Gigi, ale ja niestety nie mam namiarów - Vivien ;)

Marta_bp

Ja niestety też nie mam do nich namiarów:( ale dobrze, że to nie tylko u mnie tak się dzieje. Miejmy nadzieję, że sprawa szybko się wyjaśni.

justyna429

No nie wiem - to już 3 dzień, więc sprawa wydaje się być poważna :(

Marta_bp

Ciężko się przyzwyczaić, przynajmniej mi. Może ktoś kto ma namiary do dziewczyn zajrzy tu i nam powie co się dzieje i jak długo to może potrwać.

justyna429

masz racje. ciezko sie przyzwyczaic, jak zwykle gossipgirl była jedna z pierwszych stron na któa sie wchodzilo :P ;/

i_know_you_love_me

Bu, mam nadzieję, że jak wrócę z wycieczki forum będzie już działać, bo faktycznie, jakoś dziwnie bez niego..

Viconia_Lolth

jak ma ktoś jakieś namiary na Magde to jak może niechs ie z nia skontaktuje i zapyta co jest..

i_know_you_love_me

Dołączam do prośby..

carmunia

Już tydzień:/ i kompletnie nie wiadomo co się dzieje:(

justyna429

Weszłam dzisiaj rano na forum, można się zalogować, ale wszystkie działy zostały usunięte. Przynajmniej wiemy, że ktoś coś majstrował :P

brulionbebeb

Rzeczywiście, nic nie ma:/ skandal:(:(

brulionbebeb

Mi się wydaje, że Magda walczy z przywracaniem tematów. Widziałam tylko Gry i Spoilery, czasami nocami się pojawiają.
A tak ogólnie to to wygląda na włamanie kolejny raz, ktoś się włamał i wrzucił "złośliwy kod", który ma za zadanie przeciążać serwery. Przykre.