co sie stało z gossipgirl . xn. pl?? czemu nie mozna sie zalogowac?? juz nie istnieje??
wszyscy tak ubolewają nad jakąś strona, która nie działa, ale co to w ogóle jest? Jakieś inne forum plotkary?
Inne? A to jest jakieś pierwsze, że tamto jest inne? Myślałam, że jest jedyne. ;)
może i są inne ale to jest to jedyne i najlepsze :)
niestety nadal nie działa :(:(:(
jakieś wiadomości od Magdy ktoś ma??
Myślałam, że po jakimś czasie się przyzwyczaję ale dalej po kilka razy dziennie sprawdzam czy może Magdzie udało się opanować sytuację. Sporo osób włożyło dużo pracy i serca żeby forum było tak dobre i naprawdę przykre, że ktoś tego nie potrafił uszanować.
ja mam tak samo. Przynajmniej raz dziennie wchodze na forum i sprawdzam czy działa.... qrcze szkoda...:(
można sie zalogować i już sie nie odswieża co chwile . mam nadzieje ze na dniach uda sie Magdzie przywrócić wszystko do swojej świetności :)
wczoraj miałam tak jak wyżej napisałam ;/ dziś juz tez sie co chwile odświeża ;/ :(
Sprawdzam codziennie i zero poprawy. Strasznie długo forum już nie funkcjonuje. Serio nie ma nikt kontaktu z Gigi albo Magdą?
Zero kontaktu. Ja rozumiem, że no coś się stało, ale chyba fajnie by było dać jakiś znać, skoro wiedzą, że dużo osób stąd przyszło i kontakt do niektórych mają. :P
Niestety jak już wcześniej pisałam nie mam kontaktów do dziewczyn. Fajnie by było wiedzieć na czym stoimy, czy jest szansa na powrót strony czy raczej nie mamy co liczyć. Miałam nadzieję, że któraś z dziewczyn da nam znać co się dzieje.
dobrze by było gdyby Magda lub Gigi weszły na filmweba i dały znać co bedzie z naszym kochanym forum . coś długo go nie ma :(
Ja jestem trochę wkurzona, że nikt nie dał nic znać, ok - rozumiem, że jak się wszystko skasowało (nie za bardzo wiem na czym dokładnie polega przywracanie tematów i jaka praca się z tym wiąże) to można mieć dość, ale czasem pojawia się czat to mógł tam ktoś napisać co się dzieje i czy mamy dalej wchodzić czy dać sobie spokój ;d w końcu jest archiwum czatu to ktoś by w końcu tam wszedł i sprawdził :) albo, jak się da, to zamiast zdjęć w nagłówku dać jakąś informację...
sorry dziewczyny za opóźnienie, ale byłam na wyjeździe. info ode mnie jest tylko takie: wiem, ze Magda walczyla, ale chyba poddała sie :( pisała do mnie kilka dni temu, ze nie ma czasu i sily na takie zabawy i jest ostro zajeta. będę kontaktować sie z nią, bo sama nie za wiele wiem. ale chyba rip forum :( mówiła Gigi
No nie... i gdzie ja teraz będę shipować Chair i Lirt, bronić Chucka, wyrażać satysfakcję z rodzącego się związku Ivy i Rufusa, dokopywać Ivy i bronić Lily? Ech;) No i przede wszystkim gdzie oglądać online odcinki z tak fajną ekipą komentujących?! Ale dzięki Gigi, że się odezwałaś, mam nadzieję, że forum jeszcze wróci :)
Pisała Ania
Ivy i Rufusa?: :P no nie iwem czy to gonna happen bo... SPOILER (zdjecie z planu?) :D -> http://i48.tinypic.com/rvc20l.jpg
masakra z tą plotkara :
Kojarzy mi się z jakichś spoilerów Ivy+Rufus. A to zdjęcie też widziałam i o ile Ifus nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem to to jakaś abstrakcja...
Nieee, no proszę... Ciągle miałam nadzieje, ze forum wróci, było naprawdę mega, fajni ludzie, porządne info, najlepsze forum na jakim kiedykolwiek byłam... ;(
No i co ja ma napisać? Tyle pracy i serca wdeptane po prostu w błoto. I to akurat przed finałowym sezonem. To forum było świetne, a teraz została tylko pustka. RIP to forum, cytując Gigi. - Vivien
Jakby Magda się już zupełnie poddała, to dajcie mi znać na maila - zurawinowa@gmail.com znam parę informatyków i informatycznych sztuczek, może jakaś szansa jednak by była na uratowanie. ;)
/żuri
Żuri nadzieja zawsze jakaś jest :)
szkoda ze przez skur***stwo ludzi , całe serce i trud włożone w to forum poszło na marne ;/
Trochę się strona uspokoiła. Już się nie odświeża co chwilę :) Może jednak jeszcze się uda coś z nią zrobić.
tu mmoneya, kurna, ale czy nikt nie ma kontatku z magda, co sie dzieje konkretnie z forum ,co sie stalo? dlaczeg onie dziala?
jezeli naprawde jest dead to trzeba zalozyc cos nowego, nie ma rady, trzeba ggdzie dyskutowac o nowym sezonie, a tutaj srednio mi sie pisze
Szkoda, że Magda sama się nie odezwie. Kojarzę, że kiedyś wypowiadała się tutaj, na pewno wie, że część osób z forum tutaj zagląda. W sumie to teraz jedyne miejsce gdzie może się z nami skontaktować. Uważam, że należy nam się chociaż parę zdań informacji co się stało, jakie są szanse i co dalej.
Uspokoiło się znacznie, nie odświeża się i można się zalogować, żeby zobaczyć pustki. Moja nadzieja rośnie;)
Nie wiem czy powinnam ją odbierać, ale u mnie tak to wygląda od samego początku ;p
U mnie raz wariuje a raz stoi spokojnie, ale i tak nic na nim nie ma:( Mam nadzieję, że może jakoś uda się jednak odzyskać te tematy. Żenujące, że ktoś posuwa się do takich zagrywek, jakby miał z tego jakąkolwiek korzyść...
dobra laski mam takie info z esa od Magdy. jest teraz od kilku dni na urlopie gdzieś tam na wyspach czy w dzungli kto ja tam wie gdzie :P próbowała odzyskać backup, ale nie wychodziło jej to. i ktoś tam od serwera czy tam domeny nie za bardzo był pomocny. a ona nie ma czasu tym bawić sie. mówiła, ze jak wróci to poprosi chłopaka żeby zerknal o co tam chodzi. bo ja to nie wiem nic :D ostateczne być czy nie być forum ma być w najbliższy weekend. modlmy sie :D bo ja chce ciacha i ponabijac sie z Chair xD
Dziewczyny !! nadzieja nie jest matka głupich :) forum zaczyna działać od nowa :) dziś pojawiłą sie liga na forum i Magda zadała pytanie czy chcecie Lige Gossip Girl