niedługo juz wakacje. Chciałabym zacząć oglądać jakiś serial tylko nie wiem co wybrać [ogladałam już: 90210, pamiętniki wampirów, plotkara, pretty little liars i zaczełam ogladać teen wolf] .. może zaproponujecie cos co może mi się spodobać
Ja w wakacje biorę się za Weronike Mars.
Obecnie oglądam jeszcze NCIS i Zaklinacz Dusz.
Szczerze polecam, są to zupełnie inne klimaty niż te które już oglądasz ale na prawdę polecam.
Jeszcze Supernatural, też stacji CW ;)
Jest to trochę na zasadzie horroru, ale nie jest straszne, no i jest tam Dean <3
Numer 3 na mojej liście przystojniaków ;D
Skins- widzialam tylko 1 sezon i polecam, do reszty sie ejszcze zabiorę w swoim czasie ;D
podobno świetne jest życie na fali i pogoda na miłość, jak skoncze plotkare to wezme sie za ktorys z tych seriali ;D
W zasadzie ogladasz wszystko co ja i nie wiem co jeszcze polecic. ;D
Tajemnice Smallwill czy jak to sie tam pisze sa podobno genialne
Samallville jest fajne na poczatku, potem mi się już nie podobało, ale prawda jest taka że ogladałam na wyrywki odcinki jak leciały w TV wiec może trochę mi umknęło.
Błagam - nie róbmy bałaganu, powielając istniejące już tematy:
http://www.filmweb.pl/serial/Plotkara-2007-136269/discussion/Czym+zape%C5%82ni%C 4%87+pustk%C4%99+podczas+czekania+na+5+sezon+GG+D,1645859?page=1
W drugim jest jeszcze stara ekipa no nie? Bo w kolejnych chyba sie juz zmienia i slyszalam ze ejst beznadziejne