PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108358
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

nigdy nie oglądałam tego serialu, ale widzę że leci nawet na tvn on, czy to jest 1 sezon? bo chciałbym zacząć bo moje gotowe na wszystko mają przerwę:(

ocenił(a) serial na 8
adgam

Tak, zaczeli chyba w tym lub w zeszlym tygodniu emitowac ten serial na tvn, jest to 1 sezon póki co, więc polecam, a jeżeli chcesz przyspieszyć goląddanie to na iitv znajdziesz caluśkie 4 sezony z polskim tłumaczeniem ;)

kilmenyy

dzięki:) wiem, właśnie tam oglądam pierwszy odcienk, i jednak na tvn nie będę oglądać;p

ocenił(a) serial na 8
adgam

W tv sie nie oplaca no chyba ze ktos to juz widzial, bo tak to byś to wieki oglądala. :D
Ja 2 sezon na iitv ogarnęłam chyba w 3 dni haha, już jestem na 3 a jakies 2 albo 3 tyg. temu wgl zabrałam się do oglądania. :D
Jak juz zobaczysz wiecej odc. to pisz jak Ci sie podoba :D

użytkownik usunięty
adgam

Wczoraj na tvn leciał 1 odc 1 sezonu, dzisiaj leci 2 odc. Głupio się ogląda w telewizji z lektorem... Nie słyszę głosu Chucka. I do tego czasem nie tłumaczą wszystkiego.

ocenił(a) serial na 8

niestety na iitv pierwszy sezon jest z lektorem ale tak mysle czy sobie nie sciagac, tylko nie wiem z czego.. :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

ja tez nie wiem, kolezanka sciagnela 1 i wzielam to od niej. czy tylko u mnie cos sie stalo z tvnem?

ocenił(a) serial na 8

chomikuj p l - stąd można ściągnąć Gossip Girl. Tylko trzeba wysłać sms-a na transfer i założyć konto.

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

konto mam i cos mi troche transferu zostalo to moze kilka odc. pobiore, bo zeby doladowac sobie wiecej- poki co nie stac mnie, nawet na glupiego sms'a ;( ;d

kilmenyy

Można przez torrenta ściągnąć całe sezony. / tnttorrent. info /
;)

ocenił(a) serial na 8
alkamb

wiem wiem, ale jakos nie umiem sie w tych torrentach polapac. :D