http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,6168281,Plotkara___nowa_wersja_potwier dzona_.html
Moim zdaniem poszli nie w tą strone co trzeba...
też mi się tak wydawało po przeczytaniu artykułu, ale zobaczymy.
pozatym wtedy juz serial nie powienien nazywać się 'plotkara', przecież nie było chyba wtedy stronki z doniesieniami z ich życia.
dokładnie, pomysł na spin-off zupełnie nietrafiony. ale znając twórców może się okazać że 'gossipgirl.net' ma dłuuugą tradycję i jej prowadzenie przechodzi z matki na córkę. *lol*
A mnie się pomysł bardzo podoba :). Spin-off książkowy jest o Jenny i tak myślałam, że twórcy serialu wymyślą coś innego, ale nigdy bym nie wpadła na to, że "druga" Plotkara będzie akurat o Lily. Ale bardzo fajnie, zobaczymy co z tego wyjdzie :).
czy to oznacza,że emisja 'normalnego' gossip girl zostanie przerwana? czy będzie to jak ze spin offem chirurgow,ze powstaly 2 odrebne seriale?
Plotkarę oglądam także ze względu na rewelacyjne ciuchy i nie wiem czy spin off mnie w twej kwestii zadowoli. x)
Wolałabym też ekranizacje Dziewczyny super która świetnie nadawałaby się na serial ( na ostatniej części - jest info o planowanym serialu :>)
Ale pożyjemy zobaczymy,
mam nadzieje ,ze nie zrobią z tego BH 90210, ;p
Wg mnie Dziewczyna Super nie byłaby dobrym wyjściem. Serialowa Jenny różni się praktycznie wszystkim od tej książkowej i tak jakoś... dziwnie by to wyszło.