http://www.spoilersguide.com/gossip-girl/blair-kissing-pic-erics-18th-birthday-c elebration-spoilers/
mam nadzieję, że to prawda, bo chyba najwyższa pora, żeby Blair dała wreszcie jakiś odwet niewiernemu Chuckowi;)
Racja, Blair nareszcie będzie z kimś, kto ją szanuje i mam nadzieję, że zdecydowanie nie ze względu na jakiś odwet na Chuck'u, ale dla samej siebie ;) A jak przy okazji Chuck sobie trochę pocierpi, tym lepiej, w końcu ile B się przez niego napłakała? Już wystarczy, niech scenarzyści dadzą jej trochę szczęścia ;) <spoiler> Na amerykańskich stronach można nawet wyczytać, że (!)prawdopodobnie(!) Blair zaręczy się z Louisem ;D Tutaj na kilku fotkach widać nawet pierścionek (w założeniu ;p zaręczynowy) <spoiler>
szkoda, myślałam że będzie Dan&Blair... Dobrze chociaż, że to wreszcie Chuck będzie zazdrosny ;)
no, w sumie to nie wiemy, czy będzie...:) ale mam nadzieję, że: 1) będzie, na maksa, i scenarzyści w końcu ich ze sobą połączą, 2) albo Blair go oleje i zostanie z księciem:D W sumie taki wariant byłby nawet ciekawszy.
Mi się marzy jej dłuższy, poważny związek z totalnie nią zauroczonym księciem ;P Chuck nigdy nie potrafił jej uszczęśliwić, zawsze musiał coś zepsuć i jeśli tylko będzie miał okazję, pewnie zrobi to ponownie. Z Danem tworzą na prawdę świetną parę, ale zdecydowanie tylko przyjaciół. Byłoby dobrze gdyby Blair miała kogoś z kim może miło spędzić czas nie popadając w kolejne drama stories ;) Budują sobie powoli fantastyczną przyjaźń, przyjemnie się ich razem ogląda.
Ja bym wolała żeby Blair była z Danem a nie z Louisem. Spotykali się przez dwa odcinki, potem ma przyjechac do NY i oswiadczcyć się Blair? Cos nie tak. Najlpiej by było Gdyby Blair była z Chuckiem ale musi mu dać pocierpieć. Ja bym chciała, żeby w finałowym odcinku CB byli razem mimo wszystko.
tez wolę ją z Danem, ale jak ma być z tym Louisem, to błagam niech nie robi tego tylko po to żeby wzbudzić w Chucku zazdrość albo żeby rozwalić jego związek ... niech on teraz będzie naprawdę zazdrosny, bo jego postać zrobiła się jakaś taka trochę bez wyrazu, a bieganie za Blair może przywróci dawnego Chucka... ;)
O, jak fajnie! Ten facet jest zapewne jedną z epizodycznych postaci, które tylko mają ukazać, że Blair może być tylko z Chuckiem :D Cieszę się, że to nie będzie Dan, to taka ciota... ;/
Ohhhhhhh! Już od pierwszego odcinka czwartego sezonu pokochałam parę L&B ! On jest taki romantyczny i ma klasę! Cudowny! I ten jego akcent :-) Mam nadzieję że naprawdę się zaręczą . Pamiętacie jak Blair dała mu swój but? Ciekawe czy on go jeszcze ma :-D
Louis był super, też liczyłam ze namiesza i w końcu się doczekałam:) ale Dan też do niej pasuje, może czas na "rozwiązłą" :P Blair:)
o nieeeeee!!! Blair ma być teraz z Danem nie z tym księciem tzn tak bym wolała (z resztą książę?-czy ja nadal oglądam serial czy to już bajka?:/)
czekam na D&B-inna opcja mnie nie interesuje.