wrzucajcie tu wszystkie informacje na temat 6 sezonu Plotkary:) Bo widzę, że takiego wątku nie ma
jeeej żadnego zdj Chair. Czy oni będą się tak wygłupiać cały ostatni sezon i połączą ich dopiero w finałowym odcinku?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=374080672675417&set=a.335780613172090.766 23.335767116506773&type=1&theater
takie tam dla posiadaczy facebooka.
Ed <3
https://lh5.googleusercontent.com/-VD5uIn0cXUI/UJZcwCmqS0I/AAAAAAAAABg/gsVaq0VSS oU/s500/530834_315829188483576_148052388594591_855100_308287214_n.jpg
Ed and Leighton <3
Link nie działa, sorki, raz jeszcze:
http://1.bp.blogspot.com/-nCg9In9A2w0/UJZePY9vxHI/AAAAAAAAABs/kS_zgNGmcVs/s1600/ 530834_315829188483576_148052388594591_855100_308287214_n.jpg
nie sądze że to Chuck zginie gdyż znalazłam oto takie zdjęcie http://www.google.pl/imgres?q=blair+and+chuck+with+baby&um=1&hl=pl&sa=N&biw=930& bih=453&tbm=isch&tbnid=t3ReXpP-ynSxoM:&imgrefurl=http://www.fanpop.com/spots/bla ir-and-chuck/images/7000880/title/blair-chuck-bass-fanart&docid=xM_2mAbUvraLNM&i mgurl=http://images2.fanpop.com/images/photos/7000000/Blair-Chuck-Bass-blair-and -chuck-7000880-800-535.jpg&w=800&h=535&ei=KQyXUMP9O4nvsgb-wIDoBA&zoom=1&iact=hc& vpx=117&vpy=4&dur=1356&hovh=183&hovw=276&tx=183&ty=73&sig=106011204661591262389& page=1&tbnh=138&tbnw=228&start=0&ndsp=8&ved=1t:429,r:0,s:0,i:68 a jesli on zginie to chyba przed dzieckiem tak? wiec tu juz blair urodzila, wiec powinien zginąć nate
jak dla mnie to zdjęcie to niestety ewidentny fotomontaż. Więc na to, że Chuck nie zginie, możemy oczywiście liczyć, ale na pewno nie na podstawie tego zdjęcia. :<
to zdjecie było już w internecie w trakcie trwania 3 sezonu. i nawet w wątkach z przed kilku lat powinno gdzies byc. wiec niestety ale to fotomontarz.
cyt. z dzisiejszego swiata seriali.
w ostatniej 6 serii nakrecono zaledwie 10 odcinkow ale producenci zapewniaja ze takiego przepychu i nagromadzenia emocji w "plotkarze" jeszcze nie było. W internecie zaczęły krążyc zdjecia i plotki z finałowego dwugodzinnego odcink. Czego możemy się spodziewać ? Podziału na dwie częsci z czego akcja drugiej potoczy sie kilka lat później. Będzie conajmniej jeden ślub ! Wszyscy domyslaja sie ze Blair i Chuck zostaną małzenstwem. Jednak ceremonie popsuja policjanci ktorzy aresztuja pana mlodego! Pojawiły sie tez pogloski o katastrofie lotniczej. Jeslij tesknicie za dobrymi czasami kiedy Serena i Dan byli razem to zdradzamy ze dojdzie miedzy nimi do pojednania ... w zatrzasnietej windzie. Czy oni tez wyladuja na slubnym kobiercu ? Przekonamy sie juz w grudniu po emisji ostatniego odcinka. Jak zapewnia producenka serialu Sara Goodman - poznacie prawdziwa plotkare. finał będzie pyszny.
no mam nadzieje że Chuck nie zginie bo chyba zabeczę się i przy okazji rozwalę kompa, nie nawidze jak jakiś główny bohater bądź postać którą darzę sympatią ginie na końcu.więc tylko nie chuck ani blair
Ja w to nie wierze że zabiją Chucka nie wiem nie wyobrażam sobie po prostu tego że mogli by popełnić tak potworny błąd ;)
A co to wypowiedzi madzia07_2 mam tak samo gdyby on zginął to chyba bym rozwaliła laptop o ścianę i zaczęłam bym beczeć:(
no tak, później też się kapnełam że to fotomontaż. kurczę zabicie Chucka było by bez sensu i za proste więc nie sądze.. albo raczej mam nadzieje bo od kąd usłyszłam o tym że on zginie to mi smutno całe dnie, dajce znać jak bedziecie cos wiedzieć
Nie wiem czy już ktoś dodał to zdjęcie jednak wrzucę link dla pewności,jest to zdjęcie z 7 odcinka Dana i Sereny :p
25(.)media.tumblr(.)com/tumblr_mco2vuZw8s1ryj5t4o1_500(.)png
Trzeba usunąć nawiasy przed wejściem w link...
Francesca: Dying for some info on the end of Gossip Girl! Will there be any flashbacks? Flash-forwards?
There will be a flash-sideways where they all meet up in a church to send Jack off to heaven. No. Wait. That was Lost. Jokes! In all seriousness, a source just dropped this scoop: The Gossip Girl finale is two parts: 609 ends with a cliffhanger, then 610. Over the two episodes, there is a dream sequence, a flashback and a flash-forward—maybe more than one of each. Buckle up, GG fans! The ending is going to have more than a few surprises.
Finał będzie podzielony na 2 części ( odcinki 6x09 i 6x10, w którym będzie cliffhanger. ) W tych dwóch odcinkach pojawi się sen, wspomnienie i flash-forward ( nie wiem co to xd, ) Finał będzie miał więcej niż parę niespodzianek.
Może w kolejnym odcinku nie będzie wiało nudą... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=TKGjh5QtkDc&feature=share
Ej , musze powiedziec że to mnie zaintrygowało :) więc chyba jest szansa na fajny odcinek :D
Powiem wam, że robi się ciekawiej, bo wkracza Dan, bo mam wrażenie, że teraz jego wątek był zepchnięty troche na ubocze, po za tą ksiązka, co jest nudne... chce aby znów zaczął flirtować z Sereną, zgrał sie z grupą, bo te scenki z jego udziałem, są według mnie w tym sezonie najlepsze (pomijając mistrzynię georginę ). Bo serio wątek Chucka, Blair uganiających się za Bartem - katastrofa.... Trójkącik miłosny Steven, Lily i Serena - obrzydliwe... A Nate i Sage - irytuje mnie strasznie ta dziewucha...
Zgadzam sie z Tobą- pierwsze 3 sezony to mistrzostwo świata ogląda się z zapartym tchem.. Intrygi na wysokim poziomie ale przyjaźń była dla nich najważniejsza jak jednemu coś się działo reszta pomagała- to było wyjątkowe. Teraz każdy się nienawidzi ważniejsze są pieniądze niż ich przyjaźń trwająca tyle lat. Uwielbiałam Dana który był dobry dla wszystkich lepszy od upper east side a teraz ... Blair i Chuck nie mogą być ze sobą przez firmy - to jakaś bzdura... Serena - stała się nudna i przewidywalna... A Nate - szkoda mi go moim zdaniem zasługuje na coś więcej niż porażka i związek z Nastolatką Sage- Wolałabym go z Nastolatką ale Jenny:)
Dokładnie... i te teksty Dana naprawdę do mnie przemawiają - jak powiedział do Blair w bodajże pierwsym odcinku tego sezonu - Miałaś kogoś kto kochał cię bezgranicznie, na kogo zawsze mogłaś liczyc i zostawiłaś tego kogoś dla idei bycia może kiedys z Chuckiem? - i to prawda, bo sorki, ale czemu nie mogą być parą i radzić sobie z tymi problemami? Bo co bo mają mnóstwo wymówek, że niby siebie nawazejm rozpraszają, to już ja potrafię wymyśłić coś lepszego. A i jeszcze jedno przez te trzy pierwsze odcinki Blair martwiła sie o firmę mamy, w sumie te odcinki znaczy sie 2 i 3 kręciły sie tylko w okół tego, a teraz w 4 nawet nie odbierze od mamy telefonu, tylko odstawia to na drugi plan, bo woli spędzić czas z Chuckiem? jak dla mnie to to wszystko jest śmieszne :)
Moim zdaniem ona nie odbierała tych telefonów bo bała się reakcji matki,ale to jedynie moja opinia :D
A ile lat ma Blair? Pięć? Żeby tak unikać odpowiedzialności? Przejęła firmę po matce, więc takie nie odbieranie od niej telefonów to gruuuba przesada. Z dziewczyny, która miała wielkie ambicje, by stać się kiedyś wpływową, samodzielną kobietą, zrobiła się mała dziewczyneczka, która pozwala unika odpowiedzialności i jest aż do bólu zależna od innych osób. Brawo, B.
która unika*, bez tego "pozwala". bez sensu, że nie da się tu edytować postów -.-
Według mnie ona po prostu była bardzo podekscytowana tym, że przejęła firmę. Chciała udowodnić, że na to zasługuje i nie zawieść matki, która wierzyła w nią i w to, że zostawiła firmę w dobrych rękach. A kiedy Blair rozczarowała, bała się jej reakcji, bo wiedziała, że ją zawiodła, więc postanowiła odwlekać rozmowę z nią. Myślę, że dużo dorosłych by tak zareagowało. Może to jest unikanie odpowiedzialności, ale to naturalny, nieświadomy mechanizm obronny.
Dużo dorosłych by tak zrobiło? Szczerze wątpię. Zamiast odebrać telefon od matki, może ją poprosić o pomoc i generalnie zabrać się za ratowanie firmy, B. biega z Chuckiem na pokazy koni i odrzuca telefony. Firma niech sobie leży odłogiem, a nuż sama wyjdzie z problemów, bez pomocy B.
Jak informuje portal TV Line, w finałowym odcinku "Plotkary" pojawi się... ktoś, na kogo wielu fanów czekało od dawna. W rozwinięciu newsa SPOILERY!
W finałowym odcinku "Plotkary" pojawi się Kristen Bell. Jej występ ma być krótki, ale na pewno zauważalny dla widzów. Potwierdzają się więc słowa scenarzystów, którzy mówili, że w finale serialu tożsamość tytułowej Plotkary zostanie ostatecznie ujawniona.
Finałowy odcinek serialu dramatycznego stacji CW wyemitowany zostanie 17 grudnia 2012 roku. Jego tytuł brzmi: "New York, I Love You XOXOX". info z hatak(.)pl
Wiecie mi się wydaje że to będzie takie coś że ją po prostu pokażą ale nie będą wprowadzać do serialu że np. będzie ostatnia scena ostatniego odcinka i ją pokażą ona powie coś tam o tym pisaniu że już nie będzie itp. i xo xo gossip girl chociaż mi się w sumie taka wersja nawet podoba :)
We Francji wyciekł odcinek/fragmenty odcinka 6x05.
D i B pójdą razem na kotylion, tam wycieknie seks taśma, i dojdzie między nimi do ostrej sprzeczki. - Blair będzie myślała że Dan cały czas zdradzał ją z Sereną, on zacznie się tłumaczyć że S go zmanipulowała i że i B i tak wybrała Chucka. Ona powie mu że przynajmniej skończyła z właściwą osobą, a Dan na to, że skończyła z niczym, bo Chuck nigdy nie przestanie walczyć ze swoim ojcem, i ona nigdy nie będzie nosiła tego pierścionka który nosi na szyi, na palcu. Na to Blair powie mu że wolała by być z nikim niż z nim. Mam nadzieję że napisałam to dość zrozumiale ;p.
Blair powie Serenie że ich przyjaźń jest skończona.
Serena i Steven raczej ze sobą zerwą, chociaż nie jestem pewna bo on ma potem wrócić po paru odcinkach.
6x05 kończy się tak że D i S idą razem na shake, burgera i frytki.
Jedna z scen Chair, które wyciekły :) http://www.youtube.com/watch?v=hY0EG4fzDL0&feature=share
oraz dokładny dialog ze słuchu pomiędzy D i B:
Sage put the Dan/Serena sex tape at Cotillon. Steven/Serena fight and probably break up. Then Blair/Dan scene about it.
Blair: So the whole time you refused to speak to me for choosing Chuck you were cheating on me with Serena.
Dan: It was only once and you heard the tape, she manipulated me into it.
Blair: In order to ??? you have to say no.
Dan: Look, she told me you chose Chuck which turns out wasn't even a lie you just didn't have the decency to tell it yourself
Blair: I intended to but I respected you enough not to sleep with him until I did. I thought Chuck sleeping with Jenny was the most unspeakable thing someone could do to me but this is worse because you pretended to be better. At least I ended up with the right person.
Dan: You ended up with no one. Chuck will never be finised fighting with his father and the ring around your neck? never gonna be on your finger.
Blair: I would rather be with no one than with you."
Dan to kompletny dupek,nie wiem jak fani Dair mogą po czymś takim chcieć ich dalej razem....
Tutaj jest więcej filmików z nowego odcinka,jakoś nie jest powalająca i słabo słychać ale na pewno lepsze to niż nic :D www(.)youtube(.)com/channel/UCMvXZH52ChRwTonMLVh2YZA
Uważam, że Blair pasuje bardziej do Chucka, ale mimo to darzyłam Dana sympatią, teraz nawet mi go szkoda. Nie przypomina on już tej osoby z poprzednich sezonów...
Ja bardzo lubiłam Dana w pierwszych kilku sezonach i zgadzam się z tobą,on już nie jest tym samym "Danem" co jest smutną rzeczą,mam nadzieję że pod koniec sezonu jakoś znowu go przywrócą na dobrą ścieżkę.
Za to powinna być oczywiście z Chuckiem? Po wielu, często gorszych rzeczach? ; ) Zabawne.
Tak, jestem fanką Dair i tak, wciąż lubię ich oglądać razem. I szczerze wątpię, bym ich znielubiła nawet po tym odcinku i reszcie sezonu. Czemu? Bo 6. sezon to jeden, wielki śmiech na sali. Nie chodzi tylko o to, że wieje nudą, a każdy jeden wątek jest prowadzony beznadziejnie (a tak jest), tylko o samych bohaterów. Z tych głównych chyba już nikt nie jest sobą, a już szczególnie B, D i C. To usilnie robienie z Dana najgorszego bohatera (nie mówię, że zrobił dobrze! nie zrobił. Ani on ani Blair nie postąpili tak, jak powinni. Oboje zrobili coś nie tak. OBOJE. Nie tylko Dan.) i wybielanie Chucka, robienie z niego jakiegoś ideała (którym nigdy nie był i wciąż nim nie jest) to jedna wielka ściema. Ja tego nie kupuje.
Ja mam całkowicie odmienne zdanie Chuck jest jaki jest ale nigdy nie udawał przynajmniej ideału a Dan on wszystko co robił dobre czy nie próbuje tłumaczyć że to dlatego bo tamto...itp. udaje że jest lepszy niż całe UES a tak naprawdę jest taki sam tak samo intryguje jak oni.Ale to tylko moje zdanie :) Lubiłam go w pierwszych sezonach ale teraz już nie a on z Blair po prostu porażka bo wogle do siebie nie pasują
Nie prawda, nie zgodzę się. Chuck nigdy nie udawał? Czy jego zachowanie nie wygląda teraz na sztuczne? Zawsze nawzajem z Blair uprzykrzali sobie życie, wiadomo, mieli miłe gesty, jak np Chuck, któy złozył podanie za Blair do Columbii (według mnie najbarziej rozczulająca scena) a teraz? Teraz są tak słodcy, że aż mnie mdli...Chcą wybielić Chucka, zrobić taką postacią jaką Dan był kiedyś... A z Dana, raz robią wrednego dupka teraz któy opisuje życie łózkowe swojego taty, ale sam z nim najpierw nie porozmawia, ale jedyne co teraz mi sie podoba, że Dan dąży według mnie do tego aby odnaleźć siebie, próbuje pisac ksiązke, aby zmieniła coś w jego życiu, bo ta z ukrywanymi nazwiskami, nic tak naprawdę nie zmieniła...próbował zrozumieć jak dla mnie absurdalny związek Blair, a raczej idee bycia z Chuckiem, jak to stwierdził, a teraaz zrozumiał, że jest jego przyjaciółką, choć słyszałam, że w ostatnim odcinku pokłócili się przez sekstaśmę z Serena :)
Reasumując, obie te postacie zmieniły się według mnie, tylko ten charakter Chucka z pierwszych sezonów, w ktorym dziewczyny były tak zakochane, teraz zaginął na miano lepszego chłpaka, tego grzecznego i romantyczne, a postać Dana - hmm wierzę, że odnajdzie sie do końca sezonu, w sumnie to do końca serialu :)
Coś na temat Serenate...wygląda na to, iż nie ma co liczyć na powrót tego wątku:
Bad news for Serenate Fans.....
"Question: Is there any hope left for Nate and Serena on Gossip Girl?
Answer: No. Time to move on. I did it with Dan and Blair, you can do it with Nate and Serena."